Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שרוב העולם פשוט נמנע ולא אוהב להשתמש בספרי הסקאיי, אני באמת רוצה להבין למה.

אני יודע שהוא ממש זול לאומת מוצרי הניקוי הייעודים האחרים, ומבחנתי הכי מעצבן זה ה"שומן" שעף ממנו לשמשה שמשפריצים אותו על הדאשבורד. בכל זאת אשמח להסבר מדוע עדיף לקנות מוצר של מגוואריס ב 50 שח מאשר סקאיי ב 10 שבאוטו דיפו.

אני מכיר ויודע ש"זול זה יקר" אבל בכל זאת רוצה לשמוע הסבר כי סהכ אחרי עבודה עם הסקאי המשטח כן יוצא נקי ,שחור מבריק.

תודה )))

פורסם

קראתי בעבר הרחוק בספר רכב של פולקסוואגן שחומרים שמכילים ממיסים עלולים לפגוע בחלקי הפלסטיק ובמקרה של תאונה עלול לגרום לבעיות בעת פתיחת כרית האויר.

קשה לי להאמין שיצרן רכב כמו פולקסוואגן יטרח לכתוב דבר כזה אם זה לא נכון.

כדאי להשתמש בחומרים מתוצרת מוכרת (לא חייב לקרוע את הכיס כדי לקבל הגנה טובה אבל לא להתקמצן)

וכן גם למנוע התייבשות של חלקי הפלסטיק והגומי.

פורסם

לפי הבנתי, רוב החומרים הזולים מכילים סיליקון.

החומרים האיכותיים יותר הם על בסיס מים.

אחרי כמה שימושים בודדים אתה לא שם לב לנזק המתמשך שנגרם אבל אני בטוח שאחרי כמה שנים אתה תבחין בין דשבורד שעבר שימוש תדיר עם "ספריי סקאי" לבין אחד שעבר שימוש תדיר עם חומר על בסיס מים, אם במגע, אם בשלמות, אם במראה.

אני הייתי משתמש בספריי סקאי בעברי וכל החלונות ברכב היו מתמלאים אדי שמן וזה היה לא נח ולא אסתטי.

כמו כן, יש סברה נפוצה ששימוש נרחב בספריי סקאי יגרום לבסוף לסדקים ולפיצוצים בדשבורד.

אני אישית לא חוקר מעבדה ולא יכול להוכיח לך ששימוש רב בספריי הזה יעשה לך נזק, אני רק יודע מה יודעי דבר אומרים וההחלטה שלי היא לחיות בראש שקט ולחסוך מעצמי הסתבכויות מיותרות והלכתי על מותג טוב.

נ.ב. סתם שתדע, הספריי סקאי הזה מספיק לך לכמה שימושים?? כי אני כבר השתמשתי ב G6 שלי משהו כמו 8 פעמים על כל הדש וכל הפלסטיקה כוולל דלתות ופלסטיקה מתחת למכסה מנוע ובבגאז' עד עכשיו וכשאני מסתכל על הבקבוק אני חושב שזה יספיק לי לעוד המון זמן, כמה שנים לפחות.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מחזק את התגובות מעלי,עוד נקודה שכדאי להתייחס אליה,כאשר אתה מרסס עם הספרי סקאיי,החומר חודר לכפתורים,ללחצנים,מתיישב שם תופס אבק וביחד עם השומן שבחומר,גורם לנזק לרכיבים האלקטרוניים.כידוע החלפה של לחצני חלונות לדוגמא הוא עסק מאד יקר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אוקיי, מקבל את מה מה שרשמתם. מחר אני כבר ארכוש מוצר שראיתי של קארפלאן או מגווריס לניקוי, שניהם אותו מחיר אחליט לפי הריח)

את הסקאי אני אשמור להשפריץ על השטיחים. הריח שלו נדיר (אפרסק)

תודה

פורסם

מצטרף להמלצה על המוצר שמעלי, מוצר מעולה!

אגב carplan מוכרת מוצר נחמד על בסיס מים לפי מה שאני זוכר באריזה של 5 ליטר, רכשתי אותו בעבר מוצר נחמד לא מייבש את הפלסטיק והגומי. קארפלאן זו חברה עממית לא משהו ברמה מאוד גבוהה אבל גם לא משהו שנחשב לזבל לדעתי.

שווה בדיקה.

פורסם

תרסיסים זולים מכילים שמן/סיליקון מה שגורם לטיגון הדשבורד לאורך זמן.

בנוסף השמן סופח לתוכו אבק מה שגורם לפעולה הפוכה לדשבורד -שומניות וליכלוך שמצטבר בדפנות ולא יוצא משם.

בקיצור,לא להשתמש בתרסיסים זולים.

קארפלן אולי לא חברה פרימיום אבל "פלאש דש" זו אחת ההברקות החזקות שלהם בתחום.

גם בחישוב כלכלי זה אפילו יוצא זול יותר. בקבוק אחד מחזיק אצלי יותר משנה על מספר רכבים

תעשה לבד את החישוב מה זול יותר מעבר לאיכות.

אגב יש לי שיטה איך לא לרסס על חלונות במידה ומשתמשים בתרסיסים. (שנים אני מיישם את זה לפני קארפלן)

פורסם

אגב יש לי שיטה איך לא לרסס על חלונות במידה ומשתמשים בתרסיסים. (שנים אני מיישם את זה לפני קארפלן)

נשמח אם תשתף אותנו, אני למשל מרסס על מטלית ואיתה אני מורח בזהירות. האם זו השיטה בה אתה עובד?

פורסם

כשניסיתי ספריי סקאי , הוא גרם לכל הדשבורד להתחמם בטירוף בשמש , יותר גרוע מהברזלים של החגורות, התפלאתי שהוא לא נמס.

פורסם
אוקיי, מקבל את מה מה שרשמתם. מחר אני כבר ארכוש מוצר שראיתי של קארפלאן או מגווריס לניקוי, שניהם אותו מחיר אחליט לפי הריח)

את הסקאי אני אשמור להשפריץ על השטיחים. הריח שלו נדיר (אפרסק)

תודה

לא לא לא ושוב פעם לא, השטיחים יהיו שומנים מה שעלול לגרום להחלקה, תנסה ללחוץ על הברקס, הרגל תחליק ותלחץ על הגז. בקיצור לא. (אתה רוצה שים או על המושב נוסע או שתשים משהו יעודי לשטיחים)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מאוד פשוט, זה כמו להשתזף עם שמן גזר :oops:

וגם התחושה השומנית הדוחה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לכו לחברת השכרה ותראו מכוניות בנות 2-3 מבפנים. תבינו לבד מה קורה כשמשתמשים בסקאי זול. אדי השמן חודרים מאחורי הפלסטיק השקוף של השעונים, הדשבורד נהייה מגעיל למגע, החלון שמנוני תמיד, בקיצור זה כמו לנהוג בסופגניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מנקה את הפנים עם מיקרופייבר לח במים על בסיס מי הכנרת, זול זה לא, אבל מנקה היעילות ולא עושה שום נזק אחריו

• תוכן חדש...