Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא אלפא רומאו מיטו 155 כוח סוס מנוע TJET.

אז ככה, מסקר שוק שעשיתי, האופציות שלי לתוכנה הן של אפסולוט מE&A ותוכנה של DNA.

יש גם תוכנה של אבולושין שיש לפיטסטופ ולמקס טיונינג אבל שמעתי ממספיק אנשים שהם שמו אותה ואחר כך הורידו.

השוואה:

אפסולוט: 25 כוח סוס, 4 קג"מ, יש לי אפשרות שבוע להתחרט מכל סיבה שהיא אחרי ששמתי אותה ולקבל את הכסף.

DNA: כוח סוס 35, 6.2 קג"מ, 14 יום להתחרט.

על פניו לפי כוח סוס DNA עדיפה אבל אף פעם לא שמעתי על תוכנה שלהם.

DNA לינארית, אפסולוט אגרסיבית יותר, יש לה התפרצויות כוח כמו שקראתי שתיארו את זה פה בפורום.

אני לא יציין מחירים רק אגיד שDNA יותר זולים ובסכום מכובד ובE&A קיבלתי שני מחירים שונים משני אנשים שונים, מוזר.

הייתה על הפרק האופציה לקופסא אבל היא ירדה מהר מאוד בגלל העובדה שהמון אנשים טוענים שזה לא הדבר ה"אמיתי" וגם מכיוון שעם שיפורים מכניים בהמשך אני יהיה חייב תוכנה.

אז לדעתכם, איזה תוכנה עדיפה?

נעבור לקיט יניקה.

מצאתי 2 קיטים אחד אינבוקס אחד פתוח בסדנא איטלקית בחו"ל, קיטים איכותיים מאוד וטובים אבל מחירים משוגעים, האינבוקס שהוא יקר יותר וטוב יותר עולה 440 יורו ועוד 65 יורו משלוח, אז ירדתי מזה מהר מאוד וחיפשתי קיטים של K&N.

מצאתי את השניים הבאים:

פתוח:

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=57-0679

אינבוקס:

באינבוקס מוחלף כל הבית של הפילטר, לא רק הפילטר עצמו.

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?prod=57S-3300

בקיט של הפתוח הקוטר של הצינור עולה?

בקיט אינבוקס מקבלים רק חלק מהצינור? אם הבנתי נכון מההסברה של ההתקנה אתה מחבר צינור קטן שאתה מקבל לבית של הפילטר והצינור מתחבר לצינור שקיים ברכב כבר, מכן אני מסיק גם שהקוטר של הצינור לא גודל נכון?

אני עוד לא הבנתי מה עדיף, אינבוקס או פתוח, ומה התועלת של כל אחד?

אז מה אתם אומרים? איזה מהקיטים עדיף? ולמה?

את הקיט של הפתוח מצאתי באיביי ואת האינבוקס לא.

נניח ואני הולך על האינבוקס, איפה אני יכול לקנות אותו?

תודה!

פורסם

פתחתי, אבל גם לא קיבלתי שם את התשובות שרציתי וגם בשרשור הקודם חיפשתי תשובה כללית ושאלתי שאלות שמאז כבר מצאתי תשובות.

בשרשור הזה אני שואל ספציפית, מה עדיף בין 2 קיטים\תוכנות, ולא שואל איזה קיט מתאים לי, פה אני כבר ממוקד על שני קיטים.

פורסם

אתה יודע מה התרד הזה מזכיר לי ?

מישהו שהולך לסופרפארם לבקש תרופה נגד כאבי בטן, במקום ללכת לרופא ולקבל את התרופה המתאימה.

שמעת שהציפ ההוא לא מתאים שהשני מוסיף מיליון כוח והשלישי רק חצי....

את מי זה מעניין ?

יש לנו דיינו, בדיוק בשביל להמנע מהצורך להאחז בסיפורים.

איזו רצועה, כמה תוספת כוח ומומנט, כמה בוסט, זמין לא זמין, מתפרץ או לא....הכל חי מול העניים - למה להתפשר על סיפורים וחוויות של אחרים, בזמן שאתה יכול לקבל מידע אמיתי ובדוק על הרכב שלך ספציפית ?

שים איזו תוכנה שאתה רוצה ובוא איתה לדיינו - רק ככה אתה תדע בדיוק מה קיבלת.

תעשה השוואה מול תוכנות אחרות.

אין לי בעיה שתגיע עם תוכנה מתחרה, ונבדוק אותה מול שלנו וכך תוכל לבחור מה שיותר טוב לך.

זכור לי שגם דיברנו על זה.

העיקר שיהיו עובדות ולא סיפורים.

בהצלחה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

שמע,

אישית? אני עכשיו עם קופסא של TMC ואני מבסוט..

אני כן רוצה לבדוק את מקסטיונינג לראות מה יש להם להציע...

גם לי אמרו שהאפסולוט לא ליניארית מי יודע מה... (ואם אתה שואל אותי זה חיסרון בסלד"ים הגבוהים).

או ש...יש אופציה ג'.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...