Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אחרי הזנחה רצינית רציתי המלצה על כמה מוצרים: שמפו לרכב,גלייז,מטלית מיקרופייבר,פד מריחה,ספרי סקאי לדש בורד,ספרי גנטים/צמיגים .תודה לעוזרים

פורסם
אז ככה,אחרי הזנחה רצינית רציתי המלצה על כמה מוצרים: שמפו לרכב,גלייז,מטלית מיקרופייבר,פד מריחה,ספרי סקאי לדש בורד,ספרי גנטים/צמיגים .תודה לעוזרים

בצע חיפוש!

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בשוק קיימות אינסוף חברות.

ישנן חברות טובות, בינוניות וגם פחות טובות.

אין לדבר הזה סוף. לרוב אני משתמש במוצרי Ardex והם מספקים עבודה מעולה, יצא לי לפגוש כמה דיטיילרים שמשתמשים במוצרים שלהם, החברה הזו מספקת תוצאה טובה עם מחיר שפוי, מנסיון. תוכל לקרוא עליה גם באינטרנט ביקורות בחו"ל, שמה הם מוכרים יותר ומשתתפים בתערוכות.

כמובן שיש עוד המון חברות, אבל זו ההמלצה שלי בכל אופן.

בהצלחה.

פורסם

כתבת "גלייז"..אני מקווה שיש לך במינימום פלסטלינה עדינה לעבור על הרכב לפני הגלייז וווקס או אוטם צבע ליישם מעל הגלייז.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כן יש לי את הפלסטלינה של מגאווריס מצב חדש בקושי השתמשתי בה עדיין לבנה.אני מתלבט לגביי הגלייז מה לבחור יש יותר מידי ואני מחפש את אפקט המראה שיהיה ברק חזק יחד עם הקולנייט915 שיתנו תוצאה יפה

פורסם

אני השתמשתי בבלאק לייט של כימיקל גייז, חייב להגיד שאם אתה מצפה לניסים ונפלאות, לפחות עם המוצר הזה זה לא יקרה

אחרי יישום "כמו שכתוב בספר" הכולל שטיפה טובה, פלסטלינה , 2 שכבות בריאות עם המתנה כמו שצריך

לא ראיתי שום אפקט.

פתחתי שרשור בנושא בעבר

ממליץ לך לוותר על הגלייז ובמינימום לעשות פוליש ידני.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...