Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני עם חברות אמריקאיות בעלות נציגות בישראל, מכתב נזעם להנהלה בארה"ב עם הצהרת כוונות על תביעה תגרום לתגובה מהירה מאוד במשרד הישראלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קראתי את השרשור מאז התגובה שלי, אבל אסביר בקצרה.

במכס תל אביב יושב נציג של משרד התחבורה, כשיש ספק על מוצר ע"י עובדי המכס, הוא נקרא לבירור המוצר והוא זה שמחליט ומצהיר על השחרור המהיר.

החברות הפרטיות של השילוח לא עובדות מול משרדי התחבורה וכו'.

מה שאומר שגם אם המוצר מאושר לשחרור מהיר, הם לא יכולים לקטלג אותו ככה כי אין להם אינטראקציה עם נציג זמין של משרד התחבורה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מכל הסיפורים פה לא הבנתי למה חברות שילוח עובדות בצורה כזאת. או שהם סומכים על זה שפריירים לא יגמרו? כי נדמה לי שלקוח שפעם אחת עבר את מה שפותח השרשור עובר, כבר לא יחזור להשתמש באותה חברה.

פורסם

במכס תל אביב יושב נציג של משרד התחבורה, כשיש ספק על מוצר ע"י עובדי המכס, הוא נקרא לבירור המוצר והוא זה שמחליט ומצהיר על השחרור המהיר.

מה שאומר שגם אם המוצר מאושר לשחרור מהיר, הם לא יכולים לקטלג אותו ככה כי אין להם אינטראקציה עם נציג זמין של משרד התחבורה.

elik0,

ממליץ לך לקרוא את העדכון שפרסמתי בסוף עמוד 3 יותר מוקדם היום -- הודעה מס' 40.

לטענת נציגה משרד התחבורה, דווקא אין שום מניעה מהחברות האלו לגשת לאולם הבדיקות עם החבילה בין השעות 8:00-9:00 כל בוקר כדי להציג אותה לפקח המשרד.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

ואוו! MOE תודה רבה על העדכון!

אז חברות השילוח האלה בהחלט סחטניות כסף יותר גרועות מהמדינה עצמה

אדע איך להתנהל מולם בפעם הבאה

תודה רבה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שלהקת קווין שרו, "ANOTHER ONE BITES THE DUST".

זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה ששירשורים כאלה נפתחים. אלה הם חוקי המשחק של כל חברות הבלדרות. מי שמקבל חבילה בדואר אקספרס מקבל צינור בצורה כזו או אחרת. איך אומרים באנגלית "IF YOU CAN'T STAND THE HEAT GET OUT OF THE KITCHEN" כלומר, אם אתה לא מסוגל לעמוד בחוקי המשחק אז אל תשחק.

אני מזמין חבילות רבות שמגיעות בדואר רגיל בלבד. או דואר ים או דואר אויר אבל אף אחת מהן זה לא בדואר אקספרס. לא שילמתי שקל שחוק אחד על עמלת שיחרור כזו או אחרת.

אם היית מזמין בדואר רגיל אז היית מקבל הביתה הודעה מסניף הדואר שיש לך חבילה המצריכה אישור משרד תחבורה. היית שולח את ההצהרה של חלק לשיחרור מהיר שאינו מצריך אישור לכתובת הרשומה בהודעה והחבילה הייתה מגיעה לסניף הדואר שלך. אין יותר קל מזה.

מהיום והלאה תלמד לקח. מזמינים משהו מחו"ל רק בדואר רגיל אבל אלא אקספרס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מנסיוני עם חברות אמריקאיות בעלות נציגות בישראל, מכתב נזעם להנהלה בארה"ב עם הצהרת כוונות על תביעה תגרום לתגובה מהירה מאוד במשרד הישראלי.

לא יעזור

מדובר פה בזכיין (Flying Cargo). שהיא אגב בבעלות DHL העולמית.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

טעות בדבריך.

ישנם מס' מפקחים מטעם משרד התחבורה שמבקרים אחת ליום בשעות הבוקר בממ"ן או בסוויספורט.

פשוט החברה צריכה לתאם איתם בנוגע לבדיקה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני גם נתקלתי באותה הבעיה לפני כשנתיים כששלחתי איתם לארץ רדיאטור לרכב.

כשדיברתי איתם טלפונית הנציגה לא הסכימה לשחרר את המוצר כפי שמוצג במסמך השחרור המהיר, והתעקשה שאני צריך אישור משרד התחבורה.

מה שעשיתי זה ביקשתי לשחרר את החלק בעצמי, הגעתי למחסני ממ"ן בנתב"ג, הסתובבתי בין כל המשרדים בקומפלקס במשך 4 שעות וכשהגעתי לנציג משרד התחבורה הראיתי לו שהחלק הזה ספציפית כן זכאי לשחרור מהיר ואני לא צריך שום אישור נוסף.

בסופו של דבר יצאתי עם החלק, אבל למיטב זיכרוני שילמתי איזו עמלה שיקרית בסך 100-200 ש"ח.

תרבות השירות בארץ במיטבה :|

היה לי מקרה נוסף שבו שלחתי חלקים איתם מאנגליה כי פשוט לא הייתה לי ברירה אחרת, הם דרשו ממני לשלם מע"מ ומכ"ס בסכום של 1,600 ש"ח על חבילה ששווה כ-2,000 ש"ח.

בפעם הזאת פשוט ביקשתי מהם שישלחו את החבילה בחזרה לארץ המוצא, טסתי לשם עשיתי טיול נחמד, אספתי את החבילה ולא שילמתי להם שקל אחד.

פורסם
אני גם נתקלתי באותה הבעיה לפני כשנתיים כששלחתי איתם לארץ רדיאטור לרכב.

כשדיברתי איתם טלפונית הנציגה לא הסכימה לשחרר את המוצר כפי שמוצג במסמך השחרור המהיר, והתעקשה שאני צריך אישור משרד התחבורה.

מה שעשיתי זה ביקשתי לשחרר את החלק בעצמי, הגעתי למחסני ממ"ן בנתב"ג, הסתובבתי בין כל המשרדים בקומפלקס במשך 4 שעות וכשהגעתי לנציג משרד התחבורה הראיתי לו שהחלק הזה ספציפית כן זכאי לשחרור מהיר ואני לא צריך שום אישור נוסף.

בסופו של דבר יצאתי עם החלק, אבל למיטב זיכרוני שילמתי איזו עמלה שיקרית בסך 100-200 ש"ח.

תרבות השירות בארץ במיטבה :|

שאלה: האם ניתן להגיע למשרדים ומחסן מתחנת הרכבת של נתב"ג?

פורסם

מחסני ממן נמצאים לפני היציאה לכביש 40 משדה התעופה, לפני תחנת הדלק.

אם אתה מגיע ברכבת אתה יורד בתחנה שנמצאת בטרמינל 3, משם יש אוטובוס שיוצא כל רבע שעה לטרמינל 1.

מטרמינל 1 תוכל ללכת ברגל או לקחת מונית למחסני ממן.

natbag2002.jpg

פורסם
רק דואר של ארץ השולח.

רק לשלוח בדואר... ותאמינו לי החבילה הגיעה לדואר תוך כמה ימים בלי יותר מידי עיכובים או תשלומים מיותרים פשוט הגעתי לדואר ולקחתי את החבילה בלי לשלם שקל. 

אני מזמין חבילות רבות שמגיעות בדואר רגיל בלבד. או דואר ים או דואר אויר אבל אף אחת מהן זה לא בדואר אקספרס... מהיום והלאה תלמד לקח. מזמינים משהו מחו"ל רק בדואר רגיל

אין מה להוסיף.

דני

פורסם

אני כבר הבנתי שמשלוח מהיר זה חרטא, הזמנתי דיבורית בלוטוס בפחות מ 50 דולר, יצאתי בנזק של עוד 200 שקל כי רציתי לקבל את זה מהר, מאז השתמשתי רק במשלוח רגיל ובחבילות יותר יקרות וללא בעיות, עכשיו אני חושב לקנות באיביי פצצת אטום אני מקווה שיעבור לי...:lol:

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

טוב, היום יש רק עדכון כל.

א) דיברתי עם הנציגה בפדקס בשעה 10:00 ושאלתי איך היה הבדיקה של הפקח. אמרה שטרם עדכנו אותה ולבדוק יותר מאוחר אבל הדגישה שכן הביאו את החבילה לאולם בדיקות.

ב) חיכיתי עד 14:00 והתקשרתי שוב. אמרה לי שאף אחד לא בדק את החבילה היום ושכנראה שהיה יותר מדי עומס.

ג) אחרי שעות, הצלחתי להשיג את הנציגה של משרד התחבורה שוב. קוראים לה "ברכה" במספר 03-565-7144, שזה המספר שמופיע בתקנון. עדכנתי אותה לגבי דברי פדקס, שהעמלה הולכת לקופת המדינה. אמרה שאין דבר כזה וביקשה את המספר של פדקס בעצבים. אמרה שאני לא האזרח היחיד שדיווח על זה שפדקס טוענים שהעמלה של משרד התחבורה. במידה ואני מגיש תביעה, היא תספק לי את זה בכתוב, רשמי.

בקיצור, נראה מה יהיה מחר וכמה פדקס ידרשו ממני. ואיך יגיבו לידיעה שאני מתכוון להגיש תביעה במידה ולא מבטלים את החיוב.

אגב, מסתבר שבקנדה דווקא, המצב הרבה יותר גרוע. שם, החברות לוקחות עמלה כאחוז של שווי החבילה וזה בדרך כלל יוצא עשרות ומאות דולר. היה שם תביעה ייצוגית וגם הקנדים נתקלו באותה רמאות של חיובים מסתורים ונסיונות למנוע שחרור עצמי ממכס. גם באנגליה זה ככה. אז לפחות אפשר להתמרמר עם עוד אנשים בעולם וזה לא רק המצאה ישראלית.

נראה לי כדאי לפנות לכלבוטק: שקר העמילות מכס

פורסם

החברות האלו בבעיות והפסידו השנה הרבה כסף, יש בעיה עולמית שפחות משתמשים בדואר אוויר אלא בדואר ימי, נראה כי החברות האלו מחפשות דרכים לצמצם הפסדים.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...