Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הזמנתי מחנות בארה"ב פריטים שכלולים ברשימה של שחרור מהיר. שני הפריטי ביחד עלו כ-$30. עלות החבילה כוללת משלוח בכלל לא הגיעה ל-$75. אני בכוונה לא מציין תכולת החבילה לטובת פרטיות כי אני יודע שיש נציגי פדקס בפורום. יופי.

כמובן, שני הפריטים ניתנים לשחרור מהיר ממכס ולא נדרש להציע אישור משרד התחבורה.

אז חשבתי שהייתי יותר חכם מכולם ושלא יהיו לי בעיות עם עמלות מיותרות וכו'. טעיתי!

כבר היום קיבלתי שיחה מהם שנדרש להציג אישור ממשרד התחבורה. כשהתחלתי לצטט את התקנון ושחרור מהיר, הנציג ממש צעק עליי וחזר לפחות 4 פעמים באותו משפט "יש חוקים במדינה ואתה חייב, יש חוקים במדינה ואתה חייב!!!" ואז אמר לי "אתה מוזמן להתווכח עוד ביום א' כי כולם הלכו הביתה כבר." אציין שהשעה עוד לא הייתה 17:00. שילוח מהיר התחת שלי.

ברוך ה' החלקים לא דחופים לי והאוטו לא מושבת.

יש המלצות לפני שאגיד להם להשמיד או להחזיר לשולח? אני לא מוכן לשלם עמילות מכס מיותרת שלא נדרשת לפי החוק בשום פנים או אופן. מיותר לציין שהרבה יותר זול יהיה להזמין את החלקים בשנית מספק אחר דרך דואר פשוט ורגיל.

אם אני אודיע להם שאני מגיש תביעה קטנה נגדם, האם מותר להם להשמיד את החבילה כאשר יש הליכים משפטיים פתוחים? לדעתי יש פה עילה...

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כך מעצבן.

כל אחד שם חושב שהוא יודע יותר טוב מהאזרח הפשוט וגם כשמנסים להסביר הם לא מאמינים לך.

נסה לדבר עם המנהל שלו.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מן ההגיון שבזמן הליכים אסור להם להשמיד אבל במידה שהם זוכים, אללה יסתור איזה חשבון דמי אחסנה אתה מקבל על החבילה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מן ההגיון שבזמן הליכים אסור להם להשמיד אבל במידה שהם זוכים, אללה יסתור איזה חשבון דמי אחסנה אתה מקבל על החבילה שלך.

נכון, חשבתי על זה. לכן בתביעה אני חושב שנכון לברר מפדקס אם "הגדילו ראש" בדרישה או האם הדרישה באה מפקיד מכס מטעם הממשלה. אם מדובר בפקיד מכס שעושה פאשלה, איך ומי תובעים לרשלנות?

פורסם

הליכי שחרור מהיר תופס רק על משלוח ב ems ודואר ישראל.

פדקס, יופיאס וכל החברות ה"פרטיות" כביכול לא יכולות להוציא לך שחרור מהיר, אתה חייב להשיג מסמכים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הליכי שחרור מהיר תופס רק על משלוח ב ems ודואר ישראל.

פדקס, יופיאס וכל החברות ה"פרטיות" כביכול לא יכולות להוציא לך שחרור מהיר, אתה חייב להשיג מסמכים.

אתה יכול להראות לי משהו רשמי בנוגע לזה? לא אומר שאתה טועה, פשוט לטובת כולנו זה יכול לעזור...

ואם זה נכון, אז חד-משמעי עדיף סירוב חבילה במקרה הזה.

פורסם
מקרה קלאסי לשליחת מכתב התראה ובמידת הצורך גם הגשת תביעה.

פניתי גם לפדקס ארה"ב אתמול (אני אמריקאי...). הנציג לא ידע שום דבר מעניין וכשהערתי לו שפדקס ישראל החליטו להמציא חוק ולחייב אותי על שירותים מיותרים שלא ביקשתי לא היה לו מה להגיד.

בקיצור, זאת דוגמה קלאסית של מה שנקרא באנגלית "bait and switch."

זה אומר שמציעים לך שירות או מוצר שבדרך כלל משתלם ומפתה וגורם לך להיכנס לעסקה כלשהי עם אדם או עסק. או לנסוע לבית העסק בגלל מבצע רק כדי לגלות שיש רק מלאי של כמה פריטים. בכלל אופן אתה "מושקע" ובאת או נכנסת לעסקה כלשהי.

ואז, מתחילים לנצל את המצב הזה ולהציע לך תחליפים או לדחוף חיובים או שירותים שקשה מאוד לסרב או לבטל.

בקיצור, לדעתי יש גם עניין פה עם פדקס ארה"ב שתמחרו עלות המשלוח במחיר נמוך בכוונה למשוך לקוחות ונצל את ההזדמנות שאתה נכנסת לעסקה איתם ואין אפשרות לצאת ממנה. שמסרת את החפצים היקרים שלכם לטיפולם.

במקרה אבא שלי עו"ד שם אז לא הולך לעלות לי שקל כדי להתחיל שם הליכים נגדם :x

פורסם

כל חברות השילוח עוקצות באכזריות:evil:. אכלתי אותה פעם אחת ,מאז רק דואר של ארץ השולח .ויתרתי עשרות פעמים על מוכרים שעובדים רק עם חברות שילוח(אפילו שנתנו מחירים זולים).כי ידעתי שבסוף משלמים ובגדול על כלום. אני נעקצתי ב"UPS".:idea: מה גם שהיגע יומים לפני שאר החבילות שהיגיעו דרך הדואר.

פורסם

רק לשלוח בדואר.

לפני שלוש שבועות הזמנתי מאנגליה סט בוקסות פוליאוריטן לקורטינה שלי בזמן ההזמנה דרשתי מהמוכר

שישלח לי את החבילה דרך הדואר הרישמי ולא דרך חברות שילוח ארורות.

ותאמינו לי החבילה הגיעה לדואר תוך כמה ימים בלי יותר מידי עיכובים או תשלומים מיותרים פשוט הגעתי לדואר ולקחתי את

החבילה בלי לשלם שקל. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

תשמעו, עד היום כשהזמנתי מאיביי תמיד השתמשתי בשילוח שהמוכר הציע, שזה בדרך כלל זול (חינם אפילו) אבל איטי יותר, מתוך הבנה שאין לי בעיה לחכות קצת יותר אבל להוזיל לי עלויות. תמיד ראיתי את המחירים של השילוח המהיר והעדפתי להמתין קצת יותר אבל לחסוך כסף.

עכשיו אני מבין כמה מזל יש לי. עכשיו אני יודע גם להיזהר מזה באופן כללי.

תודה לכם!

פות"ש, אז הם דורשים אישור שאינו באמת נדרש, אני לא חושב שזו עבירה על החוק, אבל זה כן סוג של רשלנות. מכתב התראה מעו"ד או משהו בסגנון לדעתי יעזור פה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

על סמך מה החלטת שדורשים אישורים שלא נדרשים?

מה הוא הפרט מכס שהפריטים סווגו?

האם יצרת קשר עם משרד התחבורה באופן עצמאי והם נתנו לך אישור שבאמת אין צורך באישור משרד התחבורה?

פורסם
על סמך מה החלטת שדורשים אישורים שלא נדרשים?

מה הוא הפרט מכס שהפריטים סווגו?

האם יצרת קשר עם משרד התחבורה באופן עצמאי והם נתנו לך אישור שבאמת אין צורך באישור משרד התחבורה?

יש בחבילה רצועת גומי. רשום שחור לבן בתקנון בנספח שרצועות מכל הסוגים נכנסים לשחרור מהיר.

למה אתה חושב שאני כזה עצבני? יש תקנון, יש חוק, וכמובן כחברת שילוח אקספרס ויקרה אני מצפה ממנה לנהוג לפי התקנון ולמסור לי החבילה במהירות מקסימלית

פורסם

לפי מה שידוע לי שחרור מהיר זה ממש לא פטור מצורך בתו תקן.

ממליץ לך בחום לבדוק מול משרד התחבורה האם הוא דורש תקן למוצר הנ"ל.

במידה והוא דורש, מן ההגינות שתפרסם התנצלות ענקית לפדקס.

במידה והוא לא דורש, פנה אם האישור המיוחל לפדקס, דרוש שחרור מיידי והוצאות אחסנה על חשבונם.

אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בהתפתחויות.

בהצלחה!

• תוכן חדש...