Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שידוע לי שחרור מהיר זה ממש לא פטור מצורך בתו תקן.

ממליץ לך בחום לבדוק מול משרד התחבורה האם הוא דורש תקן למוצר הנ"ל.

במידה והוא דורש, מן ההגינות שתפרסם התנצלות ענקית לפדקס.

במידה והוא לא דורש, פנה אם האישור המיוחל לפדקס, דרוש שחרור מיידי והוצאות אחסנה על חשבונם.

אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בהתפתחויות.

בהצלחה!

אל תדאג, אעדכן. אני מחכה ליום ראשון להגיע.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה רשימה של החלקים שדורשים סימון של תקן

- דודי עמם

- פנסי חזית

- פנסי איתות

- כיסויים לפנסים אחוריים ופנסי צד

- פנסי בלימה

- פנסי ערפל קדמיים/אחוריים

- פנס נסיעה לאחור

- צופר (לא צופר אוויר)

- מראות תשקיף

- שמשות

השאר לא דורש תקן.

אני לא מבין למה חברות השילוח מקשותכל כך. סוף סוף משרד התחבורה מוכן ללכת לקראת האזרח ואז באים רשעים וממררים לך את החיים

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

חגאי היקר, אתה טועה ומטעה.

זוהי רשימה חלקית ביותר.

רפידות בלימה לא דורשות תקן? קליפרים? חלקי חילוף למערכת ההגה? אפילו מנורות נדרשות לתו תקן.

אלו סתם דוגמאות שישר עלתה לי לקו המחשבה.

נחכה לתשובת moe8555 ונבין לעומק מי טועה.

פורסם
חגאי היקר, אתה טועה ומטעה.

זוהי רשימה חלקית ביותר.

רפידות בלימה לא דורשות תקן? קליפרים? חלקי חילוף למערכת ההגה? אפילו מנורות נדרשות לתו תקן.

אלו סתם דוגמאות שישר עלתה לי לקו המחשבה.

נחכה לתשובת moe8555 ונבין לעומק מי טועה.

fish,

אתה גם לא 100% צודק פה. אתה מציג חלפים עם היבט בטיחותי, שעליהם ממש לא חל התקנון לשחרור מהיר.

בכל אופן, אעדכן ואם באמת טעיתי, אתנצל כמו שצריך ועוד אשלם כל אגורה שנדרשת גם אם יותר משתלם להזמין מחדש.

פורסם

משאבת מים שמתחברת לרצועל טיימינג זה חלק בטיחותי?

לדעתי לא ועדיין יש לה דרישה לתו תקן.

כוונתי הייתה שההיגיון במשרד התחבורה לא משחק תפקיד בדר"כ.

וכנ"ל במכס ישראל.

חברת השילוח מעבירה את פירוט של כל חבילה למכס והוא מחליט האם לשחרר או לראות תווי תקן\בדיקה פיזית וכדומה.

חברת השילוח היא רק הגורם המקשר בינך לבין המכס.

בהצלחה.

פורסם

moe - זה פשוט, פדקס ישראל רוצה לסחוט יותר כסף ממך. מנסיון שלי DHL הכי אמינים.

מה שצריך לעשות הוא לבקש שאתה תשחרר את זה מהמכס, ללכת למשרדי פדקס ליד נתב"ג ולעשות את השחרור של החבילה בעצמך (עניין של שעה בדרך כלל) וכך תחסוך ותשלם עמלות באופן ישיר.

פורסם

פדקס פשוט מלאים בילדים קטנים שמקבלים הוראות מגבוה וקשה להם לצייץ יותר מידי. לפני כחודשיים הם ביקשו ממני 8000 ש"ח לבדיקות במכון התקנים לציוד רפואי שיש לו רישיון יבוא בתוקף! לא משנה מה אמרתי הם התעקשו על התשלום. העברתי את הכל למישהו אחר והוא שחרר לי את זה ב 150 שקל, מה שלא מנע מהם לדרוש ממני עמלות ביטול הגשת תיק במכון התקנים על כל שלושת האביזרים בקופסא. ערמה של קוק סאקרס

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האם שילמת את דמי הביטול? באפשרותם בכלל להכריח?

בכל אופן ובלי שום קשר למקרה שלי, אני לא מצליח להבין מההיבט העסקי איך באינטרס פדקס ושאר חברות השילוח האקספרס להתנהג בצורה כזאת? סבבה, עשיתם קופה יפה עליי פעם אחת.

אבל מה? אני יכול להתחייב לך שעד ליום שאמות, מעולם לא תקבלו ממני סנט אחד או אגורה אחת, גם פה בישראל וגם בארה"ב. ומעבר לזה, אני מבטיח ששאר המשפחה שלי יישרו איתי קו. אעדכן את אבא שלי שהוא עו"ד ודווקא כן משתמש בשירותים של פדקס והנה, כבר הפסדתם עוד לקוח קבוע שהוא הרבה יותר כדאי ורווחי ממני כלקוח מזדמן בלבד.

גם אם אני צודק ויתנצלו, איבדתי אמון לחלוטין ביכולות החברה לספק את השירות והסחורה שלי במהירות וללא כאבי ראש (שזה יתרון שהם מפרסמים: מהירות משלוח ומומחיות בענייני מכס בינלאומי).

פשוט לא ברור לי ההגיון פה... כמה שקלים עכשיו בעצם בא לידי ביטוי כהפסד של אולי אלפי שקלים בטווח הרחוק.

פורסם

דגיגון יקר

אם אתה כבר מתרגם את השם שלי אז אנא תדייק כי את שמי לא רושמים כמו גיא עם ח' בהתחלה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

קרה לי אותו מקרה, אל תתעצבן תתקשר אליהם ובקול רגוע תגיד שאתה מוכן לשלם הכל ובמזומן כי אתה לא מתעסק באשראי או צ'קים

ברגע שהשליח יגיע אליך תגיד לו שיעשו לך הנחה או שאתה מסרב לקחת את החבילה.

במקרה שלי זה עבד קיבלתי 80% הנחה

ולהבא אל תזמין דרך פדקס

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם
קרה לי אותו מקרה, אל תתעצבן תתקשר אליהם ובקול רגוע תגיד שאתה מוכן לשלם הכל ובמזומן כי אתה לא מתעסק באשראי או צ'קים

ברגע שהשליח יגיע אליך תגיד לו שיעשו לך הנחה או שאתה מסרב לקחת את החבילה.

במקרה שלי זה עבד קיבלתי 80% הנחה

ולהבא אל תזמין דרך פדקס

ההצעה שלך טיפשית וילדותית.

ברגע שימסור לשליח כי אינו מתכוון לשלם את הסכום הנדרש,

השליח יסרוק את החבילה ב״סירוב תשלום״ ויחזיר אותה חזרה לחברה.

(אף אחד לא יעשה הנחה במקום, תשכח מזה.)

בהמשך נציג שירות לקוחות ייצור איתו קשר.

באותה מידה ניתן לומר את אותם הדברים ישירות לנציג שירות הלקוחות גם ללא הגעת השליח.

פורסם

תגיד להם להחזיר לשולח. שילכו להזדיין הם, עמילי המכס ("עמיל" זה דומה מאוד ל"עמלק" ולא בכדי), משרד התחבורה, מכון התקנים, אגף המכס והמע"מ ומדינת ישראל. ובא לציון גואל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא הבנתי, זה שדרשו אישור תחבורה בהכרח אומר שתצטרך לשלם מכס/עמלות? כפי שזה נראה הם מנסים לעשות מה שאפשר כדי שהמשלוח ישתחרר.

פורסם

עם כל הכבוד, הנציג שהתקשר אליך הוא בסה"כ נציג שאין לו יותר מדי ידע ו/או סמכות בתחום המכס - אז אין טעם להתווכח איתו.

מי שקבע עבורו כי יש צורך באישורים, זה עמיל המכס של החברה.

תנסה להגיע לעמיל המכס, ולהסביר לו לגבי אישור שחרור מהיר (למקרה הצורך - צירפתי קובץ עם הנחיית משרד התחבורה).

זה גם תלוי כיצד הוא סיווג את המוצרים.

במידה ואינך משלם - הם אינם חייבים להחזיר את החבילה לשולח, אלא יכולים להשמיד אותה (אני מאמין שאפילו יש חיוב על זה...).

אני לא יודע מה הנוהל המדויק, אך למיטב ידיעתי קיימת אפשרות לערער על קביעת השומה בתנאי שהחבילה נמצאת אצל חברות השליחות.

לדעתי - כדאי לשלם את העמלות ולקבל את החבילה.

במקום לבכות, תפנים ותלמד - חברת השליחות לא עובדת בחינם. היא צריכה לבצע שחרור מהמכס (שחרור מהיר נכלל בהגדרה זאת), וזה תהליך שהלקוח (כלומר, אתה) משלם עליו.

חלקי רכב ליבוא אישי.pdf

פורסם
עם כל הכבוד, הנציג שהתקשר אליך הוא בסה"כ נציג שאין לו יותר מדי ידע ו/או סמכות בתחום המכס - אז אין טעם להתווכח איתו.

מי שקבע עבורו כי יש צורך באישורים, זה עמיל המכס של החברה.

תנסה להגיע לעמיל המכס, ולהסביר לו לגבי אישור שחרור מהיר (למקרה הצורך - צירפתי קובץ עם הנחיית משרד התחבורה).

זה גם תלוי כיצד הוא סיווג את המוצרים.

במידה ואינך משלם - הם אינם חייבים להחזיר את החבילה לשולח, אלא יכולים להשמיד אותה (אני מאמין שאפילו יש חיוב על זה...).

אני לא יודע מה הנוהל המדויק, אך למיטב ידיעתי קיימת אפשרות לערער על קביעת השומה בתנאי שהחבילה נמצאת אצל חברות השליחות.

לדעתי - כדאי לשלם את העמלות ולקבל את החבילה.

במקום לבכות, תפנים ותלמד - חברת השליחות לא עובדת בחינם. היא צריכה לבצע שחרור מהמכס (שחרור מהיר נכלל בהגדרה זאת), וזה תהליך שהלקוח (כלומר, אתה) משלם עליו.

אני האדם האחרון שיבקש טובות ושיעבדו חינם בשבילי. אגב, הנציג התווכח איתי ולא להיפך. אני סה"כ התחלתי לקרוא לו התקנון והוא פשוט השתגע וחזר על המשפט ההוא שוב ושוב.

שוב, אם יש פה צדק כלשהו לתהליך והוא לא מיותר ונגרם עקב רשלנות או כוונות אחרות להגדיל רווחים, כבר כתבתי כמה פעמים שאתנצל ואשלם גם אם המשמעות היא הפסד כספי.

אבל אם אני צודק ופדקס לא מוכן לוותר על התהליך ותשלום, ביום שני כשאהיה בתל אביב אני פותח תיק בבית המשפט לתביעות קטנות.

• תוכן חדש...