Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן, אתה נמצא בבאר שבע, נכון? שמעתי שהבדואים שמצויים באיזורך חזקים מאוד בעסקי ה"שמירה". מה הבעיה למצוא איזה בדואי נחמד ומסביר פנים שתמורת תשלום הוגן לשני הצדדים יסכים "לשמור" על המקום שבו השכן החביב נוהג לחנות פנוי?

אגב, אני יודע שאותם בדואים גם חזקים בענף ההסברה וההדרכה. אני מניח שתמורת תוספת קטנה בתשלום אותו בדואי ישמח לשבת עם שכנך על איזו כוס קטנה של קפה שחור בדואי אסלי, ולהסביר לו בעדינות ובסבלנות של... נו, בדואי, שאם הוא ימשיך לחנות את מכוניתו במקום ההוא, בקרוב מאוד היא תעבור לחנות במקום אחר.

אני יודע שאם היה בא אלי בדואי כזה, הייתי צורח כמו ילדה עם קוקיות, ואני עוד במקור מנתניה, גאד דאמיט!

צירפתי לך את העמוד מדפי זהב שבו ניתן למצוא שירותי שמירה, הסברה והדרכה באיזורך. בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי תהיה החלטי? להתרכז בתלונת השווא או איך לגרום לשכן להפסיק?

לגבי המלשינון, כבר כתבו לך, ובנוסף אתה אומר שאבא שלה כבר כתב תגובה ולא קרה שום דבר.

לגבי השכן, נתנו פה מספר רעיונות.

הכוונה כמובן הייתה לטיפול בשכן על הלשנת השווא.

לא סתם טיפול בהלשנות שווא.

ולא סתם מלחמה עם השכן

שלח תמונה עם כל הפרטים למשטרה, נכון אולי הוא יצליח בערעור אבל זה קצת יבזבז לו את הזמן אז שווה את זה.

יש לך אפשרות לחנות מול השער של ההורים שלך ובכך לחסום אותו מאחורה שלא יוכל לזוז? השאלה היא איך נראת החנייה שאינה חוקית אך גם אינה לא חוקית או יותר לוטה בערפל? שלא יתלונן עלייך ואז בהחלט תואשם בחסימה, אך אם החנייה אינה חוקית הוא לא ממש יכול להתלונן... יכול לפגוע לך ברכב אבל מפה נתן לך כבר נקודת יתרון עליו.

הוא במיקום אסטרטגי הרבה יותר טוב משלי. אין לי איך להציק לו בחזרה. מלבד לתפוס את אותו מקום חפני שהוא מגיע. וגם אז, הוא יכול פשוט להכניס את הרכב לחניה הפרטית שלו.

שים את הפונטו בחניה הזו וכשהוא מבקש ממך להזיז תגיד לו שיקפוץ לך. כשהוא יבין שהנחמדות מתה הוא יתייחס אחרת. ממתי צריך להתרפס בפני כל בריון?

זה קורה. בגלל זה הוא החליט להתלונן על הרכב של חברה שלי. כי על הפונטו אין מלשינון.

אלעד, רואים שאתה לא באמת מהאיזור.

בניגוד לכל חברה שאתה מכיר. חברות השמירה האלה פונות אל הלקוח, ולא להיפך.

יש התפתחות קלה בפרשה, אמא שלי תפסה את השכן בחוץ ונתנה בו תורה.

התחילה ב"מי חסם לך את החניה?" הוא לא הבין את רצונה, ואז המשיכה "אתה התלוננת שחסמו לך את החניה" ואז הוא הבין.

ענה לה שהחננו את הרכב צמוד לחניה שלו ושזה הפריע לו. אמא שלי אמרה לו שהוא שקרן. הוא הציע שתשאל אותי כדי שאאשר מה שהוא אומר :confused:.

אמא שלי אמרה לו שאין צורך, כי הגיעה הביתה כשהרכב של חברה שלי עוד היה באותה חניה, וראתה בדיוק איך הוא חנה.

מפה לשם, יצאתי החוצה והצטרפתי להרצאה של אמא שלי,

השכן ניסה להסביר לנו למה זה טוב שהוא מחנה שם "אם אני לא יחנה פה, יבואו אחרים ויחנו פה". הצעתי לו לעשות ניסוי, שישאיר את החניה הזאת ריקה במשך שבוע, ונראה אם מישהו מחנה שם. הרי שלאף אחד אין סיבה להחנות שם, אנחנו הבתים היחידים ללא מפרץ חניה צמוד.

בקיצור, בפעם הבאה שהרכב של חברה שלי יחנה שם, נצרף ליד המלשינון פתק שאומר "תתקשר אם אתה גבר"

אני לא כל יום בבית, וגם כשאני שם, לא תמיד המקום הזה פנוי. כך שזה עלול לקחת זמן.

שבוע טוב ונטול שכנים טמבלים לכולם!

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

למה ללכת רחוק? בדואים ? פרוטקשן ושאר ירקות?

אחוז פחית צבע אדום ופחית נוספת בצבע לבן , צבע את המדרכה היכן שהוא חונה פס לבן פס אדום וכן הלאה.

אם ימשיך לחנות שם, יקבל דוח מפקח נחמד שיחלוף במקום.

הכל בסדר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

1. פנה לעריה שיצבעו שם באדום לבן - לא לצבוע לבד כי השכן יודע שזה אתה ורק ממתין לסבך אותך עם הערייה.

2. איום בתביעת לשון הרע יכול לעבוד, אין שום צורך בהוכחת נזק. ניתן לטבוע (ולקבל) סכומים גבוהים מאוד, נדמה לי 300K אבל אני לא בטוח, ללא כל הוכחת נזק.

פורסם

אפשר לתבוע ואפשר לטבוע, אבל למען פותח השרשור, עדיף שלא יטבע אלא יתבע.

לטבוע אפשר במים, אבל זה מסוכן ויכול להרוג אותו.

לתבוע זה בד"כ דרך בית משפט או גוף ממוסד אחר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מתן, ברגע שתבין שאת ההנאה שלו הוא סופג מההתעצבנות שלך אז תמצא את הדרך לפתרון.

להיכנס איתו ראש בראש יגרום רק לך ולו יותר נזק.

תגיש במשטרה תלונה על הטרדה, תבקש משאר בני המשפחה שהיו עדים לעשות בדיוק את אותו דבר.

ברור שמהמשטרה לא תגיע הישועה אבל את המסמך שתקבל מהמשטרה תגיש לחברה שבה עובד בעל הרכב ותגיד להם שכל תלונה שתגיע שוב מאותו גורם היא תחת הכותרת של "סכסוך שכנים" והם מוזמנים לפנות למשטרה בדיוק כמו שאתה פנית כי השכן שלך לא שפוי בדעתו.

במידה והמשטרה תתעשת (סיכויים שואפים לאפס) אז תגיש להם תמונה של המיקום שבו עמדת ותתן להם להחליט האם הוא תקין או לא. אם אתה באמת בטוח בצדקתך, אז במקרה הטוב השכן "יקבל בראש" מהקצין במשטרה, במקרה הרע יפתחו נגדו בהליכים (צו הרחקה, תיק במשטרה וכו'). כך שאתה תצא נישכר מכל הסיפור.

לגבי החניה, אין מנוס מלפנות כל יום לעיריה עד שיעשו משהו בנידון. כל פעולה חד צדדית שתנסה לעשות רק תסבך אותך יותר עמוק בבוץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם המלשינון זה מה שמלחיץ אותך, תהיה רגוע..

קשקוש כסת"ח לחוק הכי מטומטם במדינת ישראל.

• תוכן חדש...