Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה פה לאנשים? כל הוותרנות הזו מה שגורמת לבהמות כמו השכן שלך לעשות מה שהוא עושה כרגע.

צלם את הצורה שהוא חונה, תדגיש את הקושי ביציאה מהחניה שלך ותשלח את זה או למשטרה או שתקרא לניידת.

אם אתה לא מוכן לעשות את זה, אז מדוע פתחת שרשור?

Opel Adam S 2017

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למיטב ידיעתי, גם אם אין איסור מפורש לחנות במקום מסוים, אם החניה מייצרת סוג של מכשול לתנועה, זה יכול להיחשב כהפרעה לתנועה.

תזמין ניידת עם שוטרי תנועה שירשמו לו דו"ח.

אני מכיר את הסעיף "הפרעה לתנועה" מקרוב. 220 שקל אם זכור לי נכון.

הבעיה היא שמאוד קל לזכות בערעור נגד דו"ח כזה.

ברשות המגיבים, שאת כולם אני מעריך מאוד, אבקש להתמקד בתופעה שלשמה נפתח השרשור, והיא הלשנת השווא במלשינון.

המלחמות עם השכן לא הולכות להיגמר עד שהוא, או הוריי, יעברו דירה.

לדעתי הדבר היחיד שיגרום לו באמת להפסיק להחנות בחוץ, זה אם ידפקו לו את הרכב כמה פעמים, רק אז אולי יבין שעדיף לו לשמור את רכבו מאחורי השער החשמלי.

כמובן שלזה אני לא מוכן להתנדב, וכמו שאמרתי, הוא הרבה פחות סימפטי ממני. ואם אחליט לעשות משהו מטומטם, הוא עלול לעשות משהו מטומטם פי 10.

לכן, ברשותכם, נתמקד בשאלה שבכותרת: הלשנה שקרית ב"מלשינון", מה ניתן לעשות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא נראה לי שאפשר לעשות משהו. בכל מקרה אמרת בעצמך:

אני לא דואג לאבא של חברה שלי, אני בטוח שידע להסביר את שהתרחש ולצאת מזה נקי.

אז או שתעשה משהו כנגד השכן על מנת שזה ייפסק, ואני לא נכנס כרגע למעשים חוקיים או לא חוקיים, העיקר שתעשה משהו, או שתמשיכו ככה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שירשום מכתב תגובה שמכחיש את האירוע ואומר שמדובר בסכסוך שכנים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שיראה להם את הת'רד הזה.

:lol: :lol: :lol:

האבא של החברה כבר כתב את התגובה שלו.

השאלה היא האם יש דרך לטפל בטפיל ההוא.

ניתן להגיש תלונה במשטרה על אותו שכן? על זה שהטריד או משהו בסגנון?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ניתן לתבוע אזרחית על הוצאת דיבה.

אבל אני לא יודע אם זה כדאי, בסכסוכי שכנים בדרך כלל אין מנצחים. רק מפסידים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לגבי "מלשינון" - אין לי שמץ.

לגבי הבעיה - לי יש פתרון יצירתי, שדורש מעט תעוזה מצדך.

בפעם הבאה שהוא מחנה שם עם ה C4 היקרה שלו, צא מהחניה, ו'בטעות' תשפשף לו את כל הרכב עם הרכב שלך. לך הנזק מינימלי, לו יעלה הרבה מאוד לתקן. פשוט תגיד שזו הייתה טעות, לא שמת לב כי בדיוק בדקת אם מגיע רכב מהרחוב וזהו.

פורסם

תעמיד שם את הרכב של ההורים,כשהוא ישאל תסביר שהם מתקשים לצאת מהחניה כי הוא חונה שם ,אז הם מחנים במקום.

כמו כן צלם את המקום,כך תביא לקצין רכב צילום של חניית הרכב ללא חסימה ושיפסיקו להתייחס אליו.

ולשכן תגיד שהמלשינון הזה חרטה ולא מתייחסים לזה בעבודה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אין מספיק תבוסתנות השרשור הזה: פנה לו את החניה שלך והצע לו שיחנה בנוחות.

או שתעשה מעשה. שים את הפונטו בחניה הזו וכשהוא מבקש ממך להזיז תגיד לו שיקפוץ לך. כשהוא יבין שהנחמדות מתה הוא יתייחס אחרת. ממתי צריך להתרפס בפני כל בריון?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני מכיר את הסעיף "הפרעה לתנועה" מקרוב. 220 שקל אם זכור לי נכון.

הבעיה היא שמאוד קל לזכות בערעור נגד דו"ח כזה.

ברשות המגיבים, שאת כולם אני מעריך מאוד, אבקש להתמקד בתופעה שלשמה נפתח השרשור, והיא הלשנת השווא במלשינון.

המלחמות עם השכן לא הולכות להיגמר עד שהוא, או הוריי, יעברו דירה.

לדעתי הדבר היחיד שיגרום לו באמת להפסיק להחנות בחוץ, זה אם ידפקו לו את הרכב כמה פעמים, רק אז אולי יבין שעדיף לו לשמור את רכבו מאחורי השער החשמלי.

כמובן שלזה אני לא מוכן להתנדב, וכמו שאמרתי, הוא הרבה פחות סימפטי ממני. ואם אחליט לעשות משהו מטומטם, הוא עלול לעשות משהו מטומטם פי 10.

:lol: :lol: :lol:

האבא של החברה כבר כתב את התגובה שלו.

השאלה היא האם יש דרך לטפל בטפיל ההוא.

ניתן להגיש תלונה במשטרה על אותו שכן? על זה שהטריד או משהו בסגנון?

אולי תהיה החלטי? להתרכז בתלונת השווא או איך לגרום לשכן להפסיק?

לגבי המלשינון, כבר כתבו לך, ובנוסף אתה אומר שאבא שלה כבר כתב תגובה ולא קרה שום דבר.

לגבי השכן, נתנו פה מספר רעיונות.

אני נגד תבוסתנות ובעד להסביר לו שהוא לא יכול לעשות מה שבא לו מבלי שיהיו לכך תוצאות. בלהסביר אני כמובן לא מתכוון ללשבת איתו על כוס קפה כן?

יש אנשים שהציעו לך גם דרכים אחרות לטפל בבעיה (הרעיון שלי עם הבולדר שיחסום לו את החניה רק שכמו שהעירו יכול להיות מסוכן שכן מדובר בקטע כביש, הרעיון של לדפוק לו את האוטו, ועוד ועוד).

הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות וכמה רחוק אתה מוכן ללכת.

ועצה שלי, אם אתה בוחר ללכת בדרכים "לא רשמיות", אל תכתוב את זה ואל תדבר על זה עם אף אחד. פשוט תעשה. מנסיון.

כמובן, קח בחשבון שיכול להיות שהוא גם יבחר ללכת בדרכים לא רשמיות ואז תהיה פה אסקלציה במעשים. גם לזה יש פתרונות, חוקיים ולא חוקיים.

שוב, כמה רחוק אתה מוכן ללכת?

*אני חס וחלילה לא מייעץ לך לעשות משהו, פשוט מסביר את הדברים כפי שהם בלי ללכת סחור וסחור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
האמת, מרוב שהוא מעצבן אני מוכן לעשות כל דבר שיגרום לו להפסיק להציק (וזה לא רק עניין החניה)

אבל אני יודע שלא כדאי לי ללכלך את הידיים.

"לעולם אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו, וינצח בגלל ניסיון"

אם אני אתעסק בשטויות, הוא ינצח.

זה צריך להיות משהו כשר.

רק לגשת לעורך דין ושליחת מכתב איום "התרעה לפני נקיטה בהליכים משפטיים".

כבר שמעתי על מישהו שתבע תביעת לשון הרע על השימוש במלשינון כי זה הציג אותו בצורה מאד משפילה ולא טובה במקום העבודה שלו ...

אם יש לך במשפחה עורך דין אין טוב מזה. לשלוח מכתב איום עם חתימה של עורך דין. רק ככה דברים זזים במדינה הזו.

פורסם

שלח תמונה עם כל הפרטים למשטרה, נכון אולי הוא יצליח בערעור אבל זה קצת יבזבז לו את הזמן אז שווה את זה.

יש לך אפשרות לחנות מול השער של ההורים שלך ובכך לחסום אותו מאחורה שלא יוכל לזוז? השאלה היא איך נראת החנייה שאינה חוקית אך גם אינה לא חוקית או יותר לוטה בערפל? שלא יתלונן עלייך ואז בהחלט תואשם בחסימה, אך אם החנייה אינה חוקית הוא לא ממש יכול להתלונן... יכול לפגוע לך ברכב אבל מפה נתן לך כבר נקודת יתרון עליו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...