Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניסיתי לתת סטרטר בזמן שהמנוע עבד רציתי לבדוק אם זה אפשרי בכלל.

התוצאה: הרכב נכבה ישר .

האם יש נזק שיכול להיות שגרמתי?

פורסם

באיזה רכב מדובר? יכול להיות שהוא ניכבה בגלל מנגנון הגנה שמכבה אותו במצב שכזה. בכל מיקרה מה שעלול להיגרם במידה והוא לא ניכבה זה נזק לבנדיקס שבסטרטר או נזק לגלגלי השיניים של גלגל התנופה או לשניהם. אם לא שמעת רעש של גריסה והרכב הניע כרגיל אתה יכול להישאר רגוע.

פורסם

אצלי ברכב, ברגע שמצב הסטרטר בסוויץ' כבר נוצל, לא ניתן לחזור על הפעולה מבלי לדומם לחלוטין את המנוע (או להפעיל כח ולשבור את הסוויץ') ולחזור על הפעולה במלואה.

פורסם
אצלי ברכב, ברגע שמצב הסטרטר בסוויץ' כבר נוצל, לא ניתן לחזור על הפעולה מבלי לדומם לחלוטין את המנוע (או להפעיל כח ולשבור את הסוויץ') ולחזור על הפעולה במלואה.

זה נכון גם לגבי הרכב שלי.

בכל אופן, למה בכלל לנסות דבר כזה?

למה זה יתרום לך המידע הזה אם יש סטרטר או אין?

זה כמו לנסות לשלב הילוך אחורי באמצע הנסיעה בגיר רגיל:?

אם לא יודעים "מה יקרה" אז לא נוגעים, זה הרי הכלל בחיים.

(הכל ברוח טובה כמובן :wink:)

פורסם

אם זה ממש לשנייה לא סביר שיקרה אסון, אך תשאר במצב הזה מה שיקרה זה שהבנדיקס יהרס קליל, וסביר שהסטרטר ישרף כולו עקב מאמץ. לא מומלץ :)

...

פורסם

דווקא יכול לקרות, חברה שלי נהגת חדשה ואני מלווה אותה בנהיגה, לפני כמה שבועות היא הניעה את הרכב (מאזדה 2), לא שמעה את המנוע לכן חשבה שהמנוע לא הונע ונתנה שוב סטרטר, כששמעתי את חריקת גלגלי השיניים כמעט עף לי הסכך, בכל מקרה, סוף טוב הכל טוב.

פורסם

מדובר בקורולה 2007.

לפעמים המשפט הסקרנות הרגה את החתול כל כך נכון שזה מגיע אלי.

הרגשתי שאני חייב לבדוק את זה.

תודה על התשובות הרכב מתניע כרגיל כנראה שכיבוי המנוע זה פעולת מנע של הרכב.

• תוכן חדש...