Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אמא שלי עולה להניע את האוטו לנסוע והאוטו לא מניע,

לטענתה בהתחלה "כל הנורות נדלקו וכבו ולא קרה כלום" יותר מאוחר שאני הגעתי היה רעש חזק ומהיר שנשמע כמו הסטרטר, דלקו מנורות STOP, לגשת למוסך, לבדוק מנוע, ומצבר בנוסף הנורה של בלם היד מהבהבת.

בנוסף כל מיני התראות מופיעות על המסך (ברקס שטוח, בלם יד, להעביר לP, אנטי גנבים, ועוד שטויות כאלה), זה מופיע לשניה ונכבה.

הרכב אצלנו 3 ימים, בזמן הזה הוא היה הרבה עם סוויצ' פתוח (לחבר טלפון לבלוטוס, לכוון רדיו וכו') אבל הייתה גם נסיעה מחיפה לתל אביב, נסיעה מחיפה לכפר סבא (אתמול)

האם הבעיה היא מצבר לקראת סוף חייו והרעש ששומעים זה הסטרטר שלא מצליח להסתובב ? (כרגע אין לי כבלים ורכב נוסף לנסות להניע).

נ.ב. היום אנו מתכננים טיול של 5 ימים ועדיף שהבעיה לא תחזור על עצמה באמצע המדבר.

עריכה: הנעה עם כבלים לא עזרה, עדיין יש את אותו הרעש, שמתי לב עכשיו שהוא כותב שיש בעיה בבלם היד, יכול להיות שזאת הבעיה (בזמן ההנעה הוא כתב לי שיש בעיה בESP עכשיו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הנעת עם כבלים תקינים ?

האם הצופר עובד ? תדליק סוויטץ' ותלחץ לחיצה ארוכה על צופר,

אם שומעים אחיד ורצוף המצבר תקין, כמובן שזאת לא בדיקה מקצועית.

מקצועית חבר אליו אבומטר ובדוק מה המתח של המצבר.

אם הצופר נחלש בעת הלחיצה גם אינדיקציה שהמצבר חלש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שניה לחץ, תן לעדכן.

עדכון: הגיע שגריר חיבר בוסטר והאוטו הניע (אמא שלי חשבה שהוא מחבר בוסטר של תינוקות).

אבל (כמובן שיש אבל) שאמא שלי שאלה אותו אם להחליף את המצבר או לא הוא שאל בן כמה המצבר (שנתיים וחצי) ואז אמר "שנתיים וחצי זה בטוח גמור, חייבים להחליף" עד כמה שאני יודע מצבר מחזיק 4 שנים לא ? בקיצור, אמא שלי לחוצה נפרדנו מ1000 שקל (וזה אחרי מבצע), בהוצאת המצבר הישן הוא היה קצת נפוח, זה אומר משהו ?

בנתיים אני בדרך למוסך (גם לבדוק רפידות וגם עכשיו התעוררה בעיה חדשה, האוטו לא נכבה שלוחצים על הכפתור STOP אלא רק בלחיצה ארוכה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בחיים אבל בחיים לא קונים מצבר מגרריסט.

קרה לי שאחי נתקע מחוץ לעיר עם הרכב שלי, על מצבר 50-60 אמפר, סטנדרטי אמריקאי (קטבים בצד, וזה לא משנה במחיר) הגרר רצה 950 ש"ח. (המצבר הנוכחי קיצר, כל עמידה הרכב נכבה.)

אמרתי לגרריסט בפשטות, אם אני קונה מצבר בעיר שלי ב350-400 שח (וורטה לדוגמא), ונוסע לשים לאחי את המצבר בנקודה שהוא נמצא בה, יעלה לי 550 שח עם דלק הלוך חזור ומצבר.

הוא ישר ירד ל600 שח, וסגרתי איתו עסקה.

פורסם

יקר ללא פרופורציה לדעתי, קניתי מצבר של וולטה 62 אמפר בכ500 ש"ח בפעם האחרונה, לרכב של חברה שלי.

בכול מקרה שאלה יהיו הצרות עם הרכב, שימשיך ללא תקלות ובדרכים טובות.

פורסם

לפרוטוקול אני אמרתי לא לקנות אצל שגריר מצבר אלא ללכת למוסך (מוסך תלפיות שהיינו אצלם לגבי משהו אחר ועזרו מאוד), אמא שלי הייתה לחוצה מאוד והחליטה להחליף מצבר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לפרוטוקול אני אמרתי לא לקנות אצל שגריר מצבר אלא ללכת למוסך (מוסך תלפיות שהיינו אצלם לגבי משהו אחר ועזרו מאוד), אמא שלי הייתה לחוצה מאוד והחליטה להחליף מצבר.

זה מה שקורה כשמחליפים ממאזדה לרנו :wink: (לפני שיתנפלו עלי זה נכתב בציניות).

מלבד זאת תתחדשו או יותר נכון תתיישנו :shock: איך התרשמותכם מהרכב בשלושת הימים הללו ובייחס ל- CX5, מלבד הבעיות הנ"ל.

מעבר לכך, מצבר לא קונים אף פעם אצל הגנבים שגריר וכיוצ"ב. ובכלל מהניסיון שלי, עדיף לרכוש רק את המצבר הזול ביותר, מדובר באותו יצרן של המצבר היקר יותר (שנאפ, וולטה) תחת שם אחר. אורך החיים שלו והאחריות קצרים יותר לכאורה, בפועל הוא מחזיק אותו הדבר.

פעם אחרונה רכשתי את המצבר הכי זול שיש באוטודיפו למיצובישי לנסר שהיתה בבעלותי, עלה רק 400 ש"ח, שבשגריר שבאו לחלץ אותי רצו 900 ש"ח. הנעתי את הרכב באמצעות כבלים מרכב של שכן שלי ונסעתי עם הרכב עד לאוטודיפו, כל העסק לקח כשעה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4006366#post4006366

התרשמות ראשונה מהאוטו

קודם כל העיצוב, צריך להתרגל אליו (אבל את האמת גם את המאזדה לא אהבתי בהתחלה).

אני נהגתי באוטו מקיבוץ גבעת חיים (איחוד) לחיפה בגלל שהגענו בשתי מכוניות (האמת לא הבנתי למה אבל לא היה אכפת לי כ"כ כי אני נהגתי בדרך לחיפה).

הדבר הראשון שמרגישים שנכנסים לרכב הוא שהוא יותר גבוה מהמאזדה (אני לא יודע אם זה נכון, לא מצאתי מפרט של האוטו שנת 2011) הדבר השני הוא שיש הרבה דשבורד, הרבה הרבה פלסטיקים.

המנוע של הרכב יותר גדול 2.5 ברנו נגד 2.0 במאזדה אבל בגלל שהמאזדה יותר קלה היא הרגישה יותר מהירה ויותר חדה.

יש כמה פיצ'רים נחמדים שהספקתי למצוא כבר (אהבתי את הקורז קונטרול, גם אם לוחצים על הברקס (שבדר"כ מבטל את הקרוז קונטרול) ברנו הוא מתבטל אבל הוא זוכר את המהירות הקודמת ובלחיצת כפתור אפשר לחזור לאותה המהירות.

סקירה מקיפה יותר תתפרסם בהמשך.

בנוגע לקניית המצברים, מסכים איתך 100%.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

1000ש"ח זה מחיר של מצבר 95AH.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...