Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מותר או אסור?

אציין שהצינור עם אקדח שעוצר את הזרימה החופשית והמים לא נגנבים מאף אחד אלא הם מחוברים לברז מהמונה שלי.

פורסם

החוק אוסר שטיפת רכב עם מים זורמים ממערכת המים. מה יש בקצה הצינור והשליטה על עוצמת הזרם אינם רלוונטים או העובדה שאתה משלם על המים לא רלוונטים:

"לא ישתמש אדם במים זורמים מרשת המים לשם רחיצה וניקוי של רכב."

http://www.water.gov.il/Hebrew/Water-saving/FilesHousehold/Regulations-Carandfloor.pdf

פורסם

קודם שיתעסקו עם כל מכוני השטיפה שלא ממחזרים מים .

יטפלו בתשתיות הלקויות .

ישתלו צמחיה חסכנית .

לפני שמגיעים אלינו לחצר .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

חוק עזר עירוני של העיר.

שכנים יכולים להתלונן, ישלח פקח,

ואתה תקנס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש בתקנה זו עוות:

לאדם פרטי אסור לחלוטין להשתמש במים זורמים לשטיפת רכב או משטח.

למכון שטיפה מותר להשתמש במתקן שטיפה ללא מיחזור של המים אם כמות המים המשמשת לשטיפת רכב אחד אינה עולה על 40 ליטר.

אם מטרת החוק היא חיסכון של משאב המים, הייתי מצפה כי המחוקק יאפשר שטיפה של כל רכב (על ידי אדם פרטי או על ידי מכון שטיפה) תוך הגבלה אחידה של כמות המים.

בניסוח הקיים, מותר לאדם לשטוף רכב על ידי שפיכת מים מחביות ודליים ללא הגבלה, אך אסור לו להשתמש בצינור או מכונת שטיפה בלחץ.

אכן התקנה הגיונית כמו השר החתום עליה.

• ספונסר פורום
פורסם
האם מותר או אסור?

אציין שהצינור עם אקדח שעוצר את הזרימה החופשית והמים לא נגנבים מאף אחד אלא הם מחוברים לברז מהמונה שלי.

אם יש לך רכב טוב ששווה משהוא ,לדעתי אל תשתוף בלחץ מים .

אני את הרכבים שלי שוטף במקרה הטוב עם דלי ומים ,לרוב עים ג'לדה טובה ,ולעיתים קרובות .

אם מדובר בג'יפ אין ברירה אלה מדי פעם להשתמש בצינור מים ,

א.ג.ב לא מכיר את החוק מה מותר ומה אסור בעינין שימוש במים .

אני מכיר מה טוב לרכב שלי ,ומה שטוב לשלי טוב לשלך ,השתמש בג'לדה זה ישמור לך על הברק של הרכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

רוב הציבור גם לא מודע לעצם קיומו של החוק. רוב הציבור לא שוטף את הרכב לבד אלא במכון שטיפה.

מי ששוטף עם צינור, יש סיכוי קלוש שיתפס כי אין ממש אכיפה של חוק בישראל.

פורסם

בד"כ כשאני שוטף את הרכב יש לי צינור+דלי עם סבון - זה לא חוקי.

אבל אם אני אשטוף את הרכב עם צינור+ דלי למילוי מים מהצינור לסירוגין (כאשר המים שאני אשפוך על הרכב יהיו רק מהדלי) + דלי לסבון -זה כן חוקי?

• תוכן חדש...