Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חלק מתרבות הנהיגה הקלוקלת,לא פחות חמור הנהגים שנשרפת להם נורת חזית אחת או שתיים ונוהגים במודע עם אורות גבוהים.פשוט גועל נפש.

נכון מאוד,מאוד מרגיז .

שמתי לב גם שרכבים נוסעים עם מנורות שרופות ואני לא יודע עד כמה לאנשים אכפת בכלל , אני לפחות דואג להחליף במיידי וגם תמיד מחזיק בבית מנורות ספייר.

HYUNDAI - Always there for you .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, תמשיך להיות פאתט, אולי פעם תתעורר ותגלה שאתה בישראל, ארצ השחיתויות הבלתי מוגבלות... אנשים פה מבצעים ביטולים ומעקפים למערכות בטיחות מצילות חיים, אתה באמת חושב שיש איש שאכפת לו ממערכת התראה על נורות שרופות ? אני אגלה לך שלא, מי שאכפת לו מבצע ביקורת עצמאית אחד לחודש/שבועיים.

מערכת כזו עשויה רק להיות תירוצ לייקור נוסף במחיר הרכבים שגם ככה בעננים

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור .ס., מערכות האלו הרבה יותר ריאליות מחזון שלך: חינוך, בינתיים בנושא הזה הכל מתדרדר אחורה - יש יותר ויותר בבונים. לחנך דורות של בבונים ייקח כמה דורות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפני 10 שנים אנשים היו רגועים יותר וגם מטפלים יותר ברכב, זה הכל תוצאה ישירה של כלכלה בעייתית, אנשים שלא גומרים את החודש ואנשים שעובדים המון שעות ואז הם עצבנים יותר. ככה שלא רק בחינוך אנחנו הולכים אחורה, בעצם רק בתחום הסלולר אנחנו הולכים קדימה, וגם זה הרס לנו את החיים.

ואתה בתור מה שמתעסק בסכסוכי שכנים וקרינה אל תבוא לדבר איתי על חזון בכלל :lol:

פורסם

ואתה בתור מה שמתעסק בסכסוכי שכנים וקרינה אל תבוא לדבר איתי על חזון בכלל :lol:

אתה צודק. אין מה לדבר איתך ולא רק על חזון. במקום לחפש פתרונות אתה מחפש תירוצים למצב.

אבל זה בסדר, אתה לא היחיד. זה קל לגלגל אחריות למצב הכלכלי וכד', אפילו שיש לזה השפעה על המצב ובגלל זה האנשים עצבניים, זה לא מצדיק רשלנות לבטיחות. אם אנשים לא מסוגלים לשמור על בטיחות - מערכות צריכות לעשות את זה. על הדרך תיהי עוד עבודה ומצב כלכלי של מישהו ישתפר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאלא לא חבוב, בדיוק הפוך:

אם אנשים לא מסוגלים לשמור על הבטיחות שלי שלך ושל עצמם, שישירו "האוטו שלנו גדול וירוק" ויעלו לאוטובוסים של אגד שיקח אותם לאן שצריך. אני ואתה או כל אחד אחר שמשתמש בדרך ומקפידים על זהירות, באיחות ותקינות הרכב, לא אמורים לשלם את המחיר...

בדיוק כמו שאני לא מבין מדוע צריכים בקרת יציבות ברכב.

פורסם

אני בעד. אבל איך תגרום לזה? כאשר מגעים עליך לקוחות עם תקלות קריטיות ודוחים טיפול: אתה מעדכן משרד התחבורה? הם עושים משהו עם עדכונים האלו?

פורסם

באירלנד בהרבה תחנות דלק יש מראה. פשוט עושים רוורס ובודקים את האורות במראה וכנ"ל לגבי הקידמיות.

הייתי במוסך (הונדה) לטיפול והחליפו מנורה שרופה וגם החליפו נוזל בלמים, שזה אפילו לא אמרו לי שעושים אבל המחיר נשאר זהה למה שנאמר בטלפון.

במחיר שגובים פה על שעת עבודה באמת כדאי שיחליפו גם מנורה: 107 יורו לשעה כולל מע"מ :shock:

אבל הם כן בהחלט בודקים כמו שצריך את כל הרכב וגם שוטפים חיצונית ופנימית.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

איך לגרום ? שהשוטרים יתחילו לאכוף !!!

ולא, לא במארבים מטופשים בפינת הרחוב. אלא כל היחידות אופנועים, לעצור בצד, מי שאין לו סט נורות רזרבי להחלפה ברכב, דוח. ממש בגדר "ציוד חרום" כדוגמאת אפוד זוהר.

מאוד פשוט, יעשיר את יצרני המנורות מעט, אבל יהיה זול משמעותית מכל מיני מערכות שיתקלקלו בחלוף השנים.

כאשר עבדתי במוסך ולקוח סירב לתקן רכב עם ליקוי חמור, הרכב הוצא מהמוסך בגרר (אנחנו לעולם לא יודעים אם הגרר פרק את הרכב בעוד 3 רחובות או בכל מוסך אחר, אך אנחנו "מכוסים" שלא שחררנו לקוח עם תקלה חמורה)

בהרבה מאוד פעמים הרכב פשוט "ננטש במוסך" עד שהלקוח מתארגן כלכלית או עד בכלל.

אגב, אני אולי מגזים, אבל מבחינתי לא לדאוג לרכב שיהיה תקין ב100% (אני לא מדבר על פגיעות מרכב), זה כמו לתת לילד ללכת לגן בלי בגדים. אף הורה לא עושה את זה.

איך לעשות ? הסברה, כמו הפרסומות של האלכוהול.

האא כן, ולהסביר לשוטרים הטיפשים שמאיימים על האזרח התמים, שזו לא הגישה אלא "בבקשה אדוני הנה מברג לפרק את הפנס", ולדאוג גם שיהיה להם מעט ידע ולא יתנו לאזרח תשובות "לא יודע" על כל שאלה שנשאלת.

לסיכום: לא צריכים לסבך כל דבר, עוד מעט תרצה איזו אפליקציה באייפון שבודקת אורות...

זה מאוד פשוט, צריך רק לרצות !!!

פורסם
איך לגרום ? שהשוטרים יתחילו לאכוף !!!

ולא, לא במארבים מטופשים בפינת הרחוב. אלא כל היחידות אופנועים, לעצור בצד, מי שאין לו סט נורות רזרבי להחלפה ברכב, דוח. ממש בגדר "ציוד חרום" כדוגמאת אפוד זוהר.

לעשות זאת כפי שעשו לפני שנים - תחנת בידקה של המשרה בצד הדרך, כשכחלק מהצוות שלה היה טכנאי של ממסי או גוף אחר שהחליף נורות בתשלום סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזכיר לי סיפור אידיוטי שקרה למישהי שאני מכיר לפני כמה שנים.

אישה עם ילד בן 4 באוטו. יש גשם זלעפות בכניסה לכרמיאל.

שוטר אומר לה לעצור ואז אומר שיש לה 5 דקות להחליף את הנורה כי אם לא הוא נותן לה דו"ח.

(כאמור, זה בכביש בין עירוני, בתקופה שלפני אפודים זוהרים (שנת 1987).

אחרי שהיא מצאה את הנורה והחליפה, מסתבר שגם הנורה החדשה לא עבדה אז היא קיבלה דו"ח והיה לה ילד היסטרי שבפועל השאירו אותו באוטו לבד במשך 20 דקות בזמן שהיא מתמודדת עם השוטר בגשם.

(והילד הזה הוא אני).

עברו כמה וכמה שנים אבל אני עדיין שומע את הסיפור הזה מאמא שלי מדי פעם.

צריך באמת לעשות ביקורת (כמו הניידת לבחינת תקינות רכבים שיש בכניסה לחדרה מדי פעם) אבל לא לתת סתם קנסות.

רוב האנשים לא יודעים מהי בטיחות ולא יודעים שהם אמורים לבדוק דברים.

שמעתי מישהי בדיוק היום שאמרה לי שהיא מחליפה שמן כל פעם שהיא לוקחת את האוטו לטסט, אבל בגלל שהאוטו חדש, לא צריך טסט ב3 השנים הראשונות אז לא בדקו אפלו שמן ב80000 ק"מ.

את זה אפשר לשנות רק עם אכיפה שמלמדת אנשים מה לעשות, לא עם קנסות דרקוניים על זה שאתם חושבים שזה עד כדי כך גרוע.

אנשים לא חיים לפי הסטנדרטים ה"יקים" של חברי הפורום.

• תוכן חדש...