Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי אלטו ידנית שנת 2013 עם המערכת המקורית ו2 רמקולים על הדשבורד...

רציתי לשדרג קצת את חווית המוזיקה ברכב - אבל מבחינת פונקציות באמת שהמערכת המובנת מספיקה לי (AUX יכל להיות נחמד אבל חבל להוציא על פאנל חדש)....

ככה שאני רק רוצה לשפר את האיכות (אין צורך שהאוטו יעשה בומים מקילומטר - רק שהצליל יהיה טוב ואיכותי יותר)

יש בכל 4 הדלתות הכנה לרמקולים - השאלה כמה שווה להוסיף ומאיפה (עוד 2 ל4 או עוד 4 ל6)

חשוב לי שלא יהיה יקר מדי ושזה לא יפגע באחריות...

הצעות? אני גר באזור כפר סבא אם יש מתקינים מומלצים

תודה

פורסם

בנוגע למתאמים. יש כל מיני מתאמים שמוכרים באיביי שיכולים להוסיף לך אאוקס למערכת המקורית.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

ודרך אגב בסכום שעולים המתאמים אתה יכול לקנות אחלה רדיו דיסק שיהיה עם AUX בלוטוס וכו' וינגן הרבה יותר טוב מהמקורי שלך. אם לקנות פלסטיקה מתאימה, זה לא יהרוס לך שוב יופי מבחינה חיצונית.

המשך יום נעים

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אחרי שיחה עם היבואן החלפה של הרדיו מבטלת אחריות (לאוטו יש עוד אחריות של שנתיים וחצי + ככה שחבל)

לגבי רמקולים - כל עוד שזה לא מתקין מורשה - מבטל אחריות

פורסם

זה סתם חרטות.

שום דבר לא מבטל אחריות.

אני תוך חודש מאז שקניתי את הרכב פירקתי כל מה שאפשר.

חיברתי 2 מגברים וסאב. אחרי שנה וחצי מת המצבר וקיבלתי חדש באחריות. הם סתם מלחיצים אותך וכמובן אם תשאל שאלות כאלה טיפשיות זאת התשובה שתקבל.

פורסם

לפי מה שאתה אומר שהתקנת רמקולים גם מבטל אחריות???

זאת אומרת אם אתה מגיע אליהם עם בעיה בגיר או בקלאץ' או במזגן אז הם מתחילים לפרק דלתות ולבדוק אם החלפת רמקולים??

תחשוב רגע בהיגיון ותעשה מה שאתה רוצה לעשות. זה הרכב שלך ואתה מחליט עליו ולא היבואן. העיקר אל תיגע במנוע חחח.

המשך ערב נעים.

פורסם

זכותם לדרוש מה שהם רוצים

אם יש לך בעיות חשמל עקב החלפת רמקולים ולא עשית את זה אצלהם בטח שיש להם עילה לבטל את האחריות...

הרמקולים זה לא עץ ריח זה התעסקות עם מערכת החשמל והם מכסים את התחת שלהם

אני דווקא חושב שיש משהו במה שהם אומרים ולא שווה להסתכן שהאוטו בן כמה חודשים..

בשביל עוד 50 שקל באמת שזה כבר לא קריטי

פורסם

כמו שכתבתי לך תעשה מה שאתה חושב.

אני הבאתי לך דוגמא אישית ממני פשוט שאני הייתי צריך פעמיים להשתמש באחריות בשנתיים שהיא הייתה לי בזמנו ואף אחד לא אמר לי כלום. ההיפך כשבאתי למוסך, אני אמרתי להם שכנראה המגברים הרגו את המצבר, הם רק צחקו והביאו לי חדש.

בסופו של דבר המוסך מסדר לך את הרכב, כשהמוסך מחליף לך משהו, הוא מקבל את אותו חלק חדש מהיבואן.

למוסך לא כל כך אכפת מזה, הם צריכים לשמר אותך בתור לקוח לעתיד ולא להתעסק איתך בשטויות מה הרכבת, איזה רמקולים שמת, אם שמת ריפודים או החלפת גלגלים. זה רכב שלך והוא באחריות.

והרבה מתקינים "מורשים" יכולים לעשות יותר נזק מאשר "לא מורשים" אבל מומחים. זה שהוא מורשה לא עושה אותו מקצוען.

פורסם

ושכחתי לציין איזו בעיה חשמלית יכולה להיות בהחלפת רמקולים??

פשוט לחבר פלוס ומינוס והוא יעבוד. אם תתבלבל בין פלוס ומינוס הרמקול עדיין יעבוד. ואם אחד החוטים יתנתק אז הרמקול פשוט לא יעבוד. אז על איזה מתקין מורשה הם מדברים. טוב שלא אמרו שצריך מהנדס חשמל ואלקטרוניקה ותואר שלישי.

פורסם

היי

מה שיבואן הרכב אמור להגיד לך : אם התקנה כל שהיא תגרום נזק ספציפי ברכב בעקבות ההתקנה אז אין לך אחריות נקודתית

על אותו נזק (וזה בסדר ) אבל מה שהוא רוצה שתבין שאין לך אחריות בכלל בעקבות כל התקנה(מפחיד מאוד :lol: )

לכל מתקין נורמלי יש אחריות מקצועית (ויש הרבה ) . ואם נגרם נזק כלשהו ע"י המתקין (והיו דברים מעולם) מתקין טוב ומקצועי ישלם על התיקון . חפרתי מספיק :lol: הרכב שלך תעשה מה שבא לך .

שבת שלום

פורסם

1+ bombuy

בדיוק מה שאמרתי לו.

הרכב שלו ושיעשה כל מה שבא לו

• תוכן חדש...