Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחקיר שנעשה ע"י אחד המגזינים התברר,שבספא בבית מלון אורכידאה באילת הוצעו ללקוחות שירותים נוספים,מורחבים ו"משלימים" פרט לבודי מסאז',שבעצמו נעשה בצורה מעט יותר פולשנית מהרגיל כולל הסרת תחתוניו של המטופל לחלוטין.:oops:

מעניין מאוד,שהבחור שלא היה ברשותו מזומן שילם על ה"אקסטרה" בכרטיס אשראי בקבלה אבל,בית המלון מכחיש את העניין מכל וכל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתי הגיע אליך המידע המזעזע הזה?

למה לקח לך כל-כך הרבה זמן לפרסם אותו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה כבר שנים ככה...

ולפי מה שהבנתי זה לא ברמה של חו"ל-ישראלי כזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא הבנתי על מה המהומה. המלון הציע מעבר למסאז' גם HAPPY ENDING? זה נקרא "זנות"? או עבירה פלילית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא הבנתי על מה המהומה. המלון הציע מעבר למסאז' גם HAPPY ENDING? זה נקרא "זנות"? או עבירה פלילית?

זה מתן שירותי מין בתשלום האסור לפי חוק.

זה שיש מקומות שעושים את זה כמו מכוני עיסוי וכד'-לא אומר שזה בסדר...

אני רווק ואם הייתי שם לא היה מפריע לי,(אם כי האקסטרות שהוצעו אינן מספקות אותי ובטח שלא בתשלום הזה) ומעבר לכך,מסכנות הנשים הנשואות של משתמשי הפורום לפי התגובות כאן .. :-o

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

5 א"ג שלי.

בזמן משבר כזה או אחר, גברים נכנסים לסוג של "מצב שרידות נמוכה", ומנסים לפזר את הזרע שלהם בין כמה שיותר נשים, כדי לעשות כמה שיותר ילדים, ולהבטיח את המשך הדור. בגלל זה, תקופות של משברים כלכליים, מלחמות, אסונות, וכד', מאופיינות באחוז בגידות גבוה.

עד כאן פינת הפסיכולוגיה בשקל תשעים ותשע (כי המחירים במשק עולים) של ממזר שמן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה מתן שירותי מין בתשלום האסור לפי חוק.

זה שיש מקומות שעושים את זה כמו מכוני עיסוי וכד'-לא אומר שזה בסדר...

אני רווק ואם הייתי שם לא היה מפריע לי,(אם כי האקסטרות שהוצעו אינן מספקות אותי ובטח שלא בתשלום הזה) ומעבר לכך,מסכנות הנשים הנשואות של משתמשי הפורום לפי התגובות כאן .. :-o

מינית את עצמך למשגיח על המוסר מטעם הרבנות?

מה אכפת לך מה אנשים עושים ב-ד' אמותיהם?

פורסם
ומעבר לכך,מסכנות הנשים הנשואות של משתמשי הפורום לפי התגובות כאן .. :-o

כלב נובח לא נושך.

בסוף, כל הכלבים חוזרים למלונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הסיפור-תחקיר באדיבות מאקו.

באמת יש כאלו שקוראים חדשות/פוליטיקה ולא את הדברים היותר מעניינים/משעשעים?

אבל הסיפור יצר לי בעיה. הג'וניור שמע, ונזכר ששאלתי אותו (לפני הפרסום) אם ירצה לנסות את המלון כשנבקר באילת בקרוב, ושאל אם בכל זאת אפשר כי עדיין לא הוזמן מלון לנופשון.

שלחתי אותו להתקשר אליהם ולברר אם יש הנחה מתחת גיל 18... התבייש. הצעתי לברר אם יש מבצע 1+1 אבל הוא לא דואג להנאות של אבא שלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...