Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, מחזיק קורולה 2009 אוטו כבר כמעט חודשיים. ביצעתי מספר מדידות צריכה:

שבועיים ראשונים ב״התלהבות״ של האוטו ונסיעה עירונית לא חסכונית עם מזגן יצא 1:7.75

בנסיעות הבאות נסעתי חיסכוני יותר ( סביב ה2000 טור להילוך ) ושילבתי בין עירוני ויצא לי 1:10.5 משולב.

פעם נוספת מדדי עם צריכה שמרביתה בין עירונית ויצא קצת פחות מ1:12

ברצוני לציין שלאחר התדלוק הראשון ולאחר טיפול הוספתי גם תוסף

כעת לאחר 1500 קמ שהרכב אצלי נסעתי על מיכל שהוא %100 עירוני והיום בדקתי צריכה 1:8.6

וזה מחשיד לדעתי. האם זה תקין? האם צריך החלפת פלגים או חיבור למעבדה לרכב?

שאני אומר נסיעה עירונית זה חולון ת״א בבוקר דרך העיר עם עשרות רמזורים וחזרה בצהרים ערב דרך אילון הפקוק כך שיצא 373 קמ עם 43 ליטר

ציפיתי לעשות 1:10 בעיר. האם אני הוזה ומה שיצא זה תקין?

הייתה לי מיצובישי לנסר 2007 ונראה כי צרכה טוב יותר

מה דעתכם? צריך לטפל/ לבדוק או שתקין?

פורסם

מנסיעה בת כשבועיים עם קורולה דומה, זו צריכת הדלק.

רוב הנסיעות שאני מבצע הן מחוץ לעיר וצריכת הדלק הייתה דומה.

פורסם

לי זה נשמע תקין למהדרין. כדי לאמת את הצריכה אני מציע למדוד בשיטה הקלאסית ולא לסמוך רק על מחשב הדרך שלרוב אופטימי מהמציאות.

אנשים מפתחים ציפיות ובטוחים שהרכב החדש שלהם נוסע על אוויר. אין חוכמות, רכב גדול עם מנוע 1,600 לא יכול להיות עד כדי כך חסכוני בדלק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לי זה נשמע תקין למהדרין. כדי לאמת את הצריכה אני מציע למדוד בשיטה הקלאסית ולא לסמוך רק על מחשב הדרך שלרוב אופטימי מהמציאות.

אנשים מפתחים ציפיות ובטוחים שהרכב החדש שלהם נוסע על אוויר. אין חוכמות, רכב גדול עם מנוע 1,600 לא יכול להיות עד כדי כך חסכוני בדלק.

איתמר

אין קשר גודל מנוע לצריכת דלק, הדימקס שלי 3 ליטר מנוע עושה 9.5 כשהיא ריקה, יש איזה אתר שבודקים שם כמעט 80 אחוז מכול הרכבים את צריכת דלק האמיתית, בדקתי מולם כמה פעמים עם הרכבים שהיו לי והם היו דיי קרובים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

נו ו..? מה באת להראות כאן?

מנוע 1,600 בתנאי עיר יציג צריכה של 7-8-9 ק"מ לליטר, 10 אם מדובר בנהג בעל רגל נוצה.

את האמת שנמאס לי לראות כל מיני "שרשורי פליאה" שנפתחים 5 פעמים ביום. אם אנשים היו טורחים לעשות חיפוש לפני שהם קונים את הרכב (או לפני שהם פותחים שרשורי בכי כאלו) הייתה נמנעת מהם כל ההפתעה והאכזבה הזו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברשותי טויוטה קורולה 2009 עם גיר אוטומטי והיא צורכת 8 ליטר ל100 קילומטר בנסיעה משולבת. תילחצו על דוושת הגז בעדינות והיא תאכל פחות דלק.

• תוכן חדש...