Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום חמישי בבוקר בעודי יוצא מתחנת רכבת השלום הבחנתי בטוסטוס משטרתי עומד נטוש בלב הצומת (הפניה שמאלה לכיוון איילון דרום). אח"כ גם ראיתי את השוטר שעומד על אי התנועה ונשען על עמוד של רמזור, כשהוא מחזיק ביד חבילה של דוח"ות כנראה.

המתנתי שלושה חילופי רמזור והשוטר פשוט עמד שם, ההסבר היחיד שאני מצאתי זה שהוא מחכה שמישהו יפיל לו את הטוסטוס כדי לתת דו"ח.

למישהו יש הסבר יותר הגיוני?

להלן התמונות:

zohz.jpg

cb68.jpg

4qtu.jpg

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שמצוקת החניה בת"א הגיע לשיא חדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראיתי דבר דומה באשדוד לא מזמן בצומת לאיזור תעשיה,סקודה משטרתית חסמה נתיב שלם,1 מתוך 3 בצורה אנכית, ואז שהתקדמתי ועברתי אותה ראיתי כתם שמן די גדול שכנראה איכשהו נשפך ממשאית שעמדה ברמזור או משהו.

לחשוב שרכב שיחצה את הרמזור הזה במהירות שעולה על 40-50 קמ''ש ויעלה על השמן, בכיף מאבד שליטה ועף לנתיב הנגדי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לפותח השרשור.כפי שכתבו מעליי כניראה שהסיבה היא מניעת מעבר על איזשהוא מפגע על הכביש עד אשר יטפלו במפגע.

באמת נראה לך הגיוני שהקטנוע שם על מנת שיכנסו בו ויקבלו דוח???:shock:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לפותח השרשור.כפי שכתבו מעליי כניראה שהסיבה היא מניעת מעבר על איזשהוא מפגע על הכביש עד אשר יטפלו במפגע.

באמת נראה לך הגיוני שהקטנוע שם על מנת שיכנסו בו ויקבלו דוח???:shock:

מדובר פה על משטרת ישראל.

אותה משטרה שביימה תאונת דרכים כדי שאופנוענים "ממהרים" יעצרו לעזור ואז יוכלו לתפוס אותם ולתת להם דוחות ושלילות.

אז כן, זה נראה לי הגיוני. :?

V5

פורסם

מצד שני, אלו אותם שוטרים שאם רואים מישהו תקוע בצד, עומדים לפניו את אורות דולקים כדי שנהגים אחרים ישימו לב.

וכמו המקרה פה, דואגים, כנראה שנהגים לא יחליקו על כתם שמן.

פורסם

עזבו אותכם, כל השוטרים אותו ח#@, בולסי בורקסים ודונאטס שעושים לביתם בלבד. מנסיון. :roll:

הייתי שמח לבוא לעבודה של כל אחד ואחד המומחים מטעם עצמם ולבקר אותם כמו שהם מרשים לעצמם לבקר אחרים.

פורסם
עזבו אותכם, כל השוטרים אותו ח#@, בולסי בורקסים ודונאטס שעושים לביתם בלבד. מנסיון. :roll:

הייתי שמח לבוא לעבודה של כל אחד ואחד המומחים מטעם עצמם ולבקר אותם כמו שהם מרשים לעצמם לבקר אחרים.

ולמה לעזאזל קונים להם כאלה קטנועים יקרים??אי אפשר לקנות 50סמק או וספה עם סירה?:?

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא באמת חשבתי שהוא חיכה שיפילו לו את הטוסטוס, הכתם על הכביש נראה לי כמו סתם כתם ישן. מה שבטוח שהיה לו פינקס ענקי של דוחות ביד.

פורסם
לא באמת חשבתי שהוא חיכה שיפילו לו את הטוסטוס, הכתם על הכביש נראה לי כמו סתם כתם ישן. מה שבטוח שהיה לו פינקס ענקי של דוחות ביד.

בפנקס דוחות יש כמות סטנדרטית וקבועה של דוחות..מעניין מה זה ענק:-)

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
מצד שני, אלו אותם שוטרים שאם רואים מישהו תקוע בצד, עומדים לפניו את אורות דולקים כדי שנהגים אחרים ישימו לב.

וכמו המקרה פה, דואגים, כנראה שנהגים לא יחליקו על כתם שמן.

תודה ידידי, קול היגיון.

למרות השמצה כנגד משטרת ישראל (שלחו אותי 3 פעמים לתחנת משטרה לאחר שאני מתקשר אליהם ושואל מה הם צריכים ולאיזו תחנה לבוא למסור עדות וכל פעם שלחו אותי לתחנה אחרת), רק שבחים על הטיפול המהיר בזירת התאונה כזו קרתה לי, אז כן, לאחר התאונה שלי - וגם לפני כשאני רואה אותם עוצרים נהגים שיכורים - משטרת ישראל עד כה זה מוסד שאני מכבד.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...