Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום למומחי הפורום בכל הנוגע לקוסמטיקה ברכב.

המצב ברכב שלי הוא כזה: ישנם מקומות שבהם הלקה שרופה וישנם "פיצוצים". התופעה חמורה מאוד בגג, שם אני ממש רואה איך זה מחמיר משטיפה לשטיפה. יש עוד כמה מקומות שבהם התופעה קצת פחות מפריעה לי כגון פגושים, מראות וספויילר (בשני האחרונים אני מתכוון לטפל בעצמי כנראה). שאר הצבע באוטו במצב סביר, יחסית לרכב משנת 2000 שחונה במקומות "עויינים" כל יום.

אני יודע שהפיתרון היחיד ללקה מפוצצת זה צביעה. אני מפחד שהבדלי הגוון יהיו בלתי נסבלים והגג יראה חדש מדי ביחס לשאר האוטו. מה דעתכם, האם ניתן יהיה לטשטש את ההבדלים ע"י דיטיילינג לשאר האוטו? אני מפחד לנסות כי אין לי ניסיון בפוליש וכל הפחחים שהייתי אצלם אמרו שזו בעיה מוכרת בצבע של פיג'ו והוא לא משהו בלשון המעטה. כלומר אני יכול לעשות יותר נזק מתועלת כי אני לא יודע מה מצב הלקה מבחינת עובי בשאר הרכב.

צביעה כללית אני לא מוכן לעשות כי כמו שציינתי קודם הרכב חונה באיזורים עם ריכוז גבוה של אנשים צרי עין, משועממים וסתם כאלה שלא יודעים לחנות.

צבע הרכב הוא בורדו מטלי, מה דעתכם עדיף? להשאיר כמו שזה ולסבול או לצבוע רק את החלקים הנגועים ולהפוך את זה לנסבל?

72603_10200261033821065_961938360_n.jpg

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מקום עם לכה מפוצצת דורש צביעה. אם רק צבע הגג פגום,לא צריך לצבוע את כל הרכב.

פחח טוב ידע להכין צבע שדומה מאוד לצבע הרכב, כלומר לא אדום חדש אלא בהתאם לצבע הכללי של הרכב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני רואה פה רכב יפהפה במצב מדהים,אם תצלם את כל המקומות שבהם הלכה מפוצצת יהיה יותר קל להגיד לך אם כדאי לצבוע או לא,בצבע כזה אני מאמין שקשה מאוד להכין צבע תואם 1 ל 1 ,הצבע יהיה קרוב מאוד אבל, אם באמת זה מכער את הרכב הייתי צובע ,אבל אם זה משהו שרק אתה שם לב אליו הייתי משאיר ככה ושומר על הרכב כדי שלא יתפתחו עוד.

Miata ND2

פורסם
שבת שלום למומחי הפורום בכל הנוגע לקוסמטיקה ברכב.

המצב ברכב שלי הוא כזה: ישנם מקומות שבהם הלקה שרופה וישנם "פיצוצים". התופעה חמורה מאוד בגג, שם אני ממש רואה איך זה מחמיר משטיפה לשטיפה. יש עוד כמה מקומות שבהם התופעה קצת פחות מפריעה לי כגון פגושים, מראות וספויילר (בשני האחרונים אני מתכוון לטפל בעצמי כנראה). שאר הצבע באוטו במצב סביר, יחסית לרכב משנת 2000 שחונה במקומות "עויינים" כל יום.

אני יודע שהפיתרון היחיד ללקה מפוצצת זה צביעה. אני מפחד שהבדלי הגוון יהיו בלתי נסבלים והגג יראה חדש מדי ביחס לשאר האוטו. מה דעתכם, האם ניתן יהיה לטשטש את ההבדלים ע"י דיטיילינג לשאר האוטו? אני מפחד לנסות כי אין לי ניסיון בפוליש וכל הפחחים שהייתי אצלם אמרו שזו בעיה מוכרת בצבע של פיג'ו והוא לא משהו בלשון המעטה. כלומר אני יכול לעשות יותר נזק מתועלת כי אני לא יודע מה מצב הלקה מבחינת עובי בשאר הרכב.

צביעה כללית אני לא מוכן לעשות כי כמו שציינתי קודם הרכב חונה באיזורים עם ריכוז גבוה של אנשים צרי עין, משועממים וסתם כאלה שלא יודעים לחנות.

צבע הרכב הוא בורדו מטלי, מה דעתכם עדיף? להשאיר כמו שזה ולסבול או לצבוע רק את החלקים הנגועים ולהפוך את זה לנסבל?

לפי התמונה הרכב נראה במצב מאוד טוב..

לא רואים את החלקים השרופים והפיצוצים כמו שאמרת..

אם אתה יכול לצלם ולהראות לנו זה יעזור..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אני אצלם את החלק הנגוע. אין לי תמונות של הגג כי אני פשוט לא מסוגל להסתכל עליו בלי להתבאס. את התמונה הוספתי להמחשה של הצבע ואני אצלם תמונה של הגג ואוסיף.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דבר ראשון לא רואים רכבים משנת 2000 במצב מעולה כמו הרכב שלך, במיוחד שהוא חונה כל הזמן בחוץ תחת השמש הישראלית שאוהבת לאכול לקה לארוחת בוקר,

דבר שני צביעת לגג ודיטיילינג לרכב יחזיר את הצבע הקיים לחיים ויעזור ליצור השוואה בין הגג לשאר הרכב

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאני פשוט מאוהב עוד מילדות ברכב הזה. והרכב שלך פשוט נדיר ביופיו וצבעו!

ועכשיו לפואנטה,אם תצבע רק את הגג אין שום סיכוי שאתה ובמיוחד אדם שאינו יודע יבחין בהבדלי הצבע.

מפני שהגג ושאר הרכב נמצאים במישורים אחרים ובדרך כלל גם אף אחד לא יתחיל לבדוק דברים כאלה.

דבר שני,הרכב שלך לפחות על פי התמונות נמצא במצב מעולה, ולכן אם תמצא את קוד הצבע המדויק ותצבע אצל צבעי טוב

לא תהיה בעיה. מקסימום פוליש עדין לשאר הרכב לרענון הלקה. בהצלחה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקח קצת זמן אבל יש תמונה של הגג (אני מזהיר מראש, תמונות קשות לצפייה)

האיזורים הפגועים שאתם רואים סביב הסאנרוף נגרמו ברובם מנייר דבק (חום,רחב של אריזות) שהודבק שם ע"י אחד הבעלים הקודמים כי הוא חשב שהסאנרוף נוזל. בסופו של דבר בסך הכל מרזבים שדרשו ניקוי :roll: .

חשוב לי עוד לציין שהתופעה ממש מתפשטת משטיפה לשטיפה, כמו פטריות אחרי הגשם :wink: .

1012457_10201231712127416_2009004184_n.jpg

פורסם

המלצות לפחח שיודע להתאים גוון יתקבלו בברכה, תודה :wink:

פורסם

בעיה כזאת התחילה גם אצלי, רק שאצלי זה בבגאג' של הרכב, הלקה התחילה להתקלף מהחום, גם אצלי האוטו חונה בשמש כל הזמן ואלה הם התוצאות.

אני כרגע בידיוק במצב שלך ואני מפחד לצבוע שלא יהיה הבדלי צבע, שאר הצבע ברכב אצלי הוא במצב מעולה, אך יש איזה 2,3 מכות פח קטנות שהורסות את הכל והמצב מאוד מבאס.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...