Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נכנס למצב דינמי לא מופיע לי במחשב דרך מד גדישה כמו שאמור להופיע.

כנל גם במצב A לא מופיע לי מד מהירות דיגיטלי.

מישהו יודע מה הבעיה?

אמרו לי שאולי זה עדכון תוכנה, אבל במוסך הכוכב מוסך מורשה לא יודעים אם זה הפיתרון ובנוסף רוצים על העדכון 300 שקל שלא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

עוד משהו, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג סמלים קדימה ואחורה לאוטו, שטיחים קדימה מקוריים וספר רכב מקורי של הדגם הזה בשנת ייצור שלו?

תודה.

פורסם

התקשרתי, העבירו אותי למוסך המרכזי של אלפא בראשון לציון.

דיברתי עם בחור שם שאמר לי לבדוק בספר רכב מה רשום אבל אין לי ספר רכב באוטו (כן מוזר) כי איבדו אותו.

אמרתי לו שבדקתי בכל התפריטים והכל ואין אפשרות שיופיע המד גדישה.

אמרתי לו גם שקראתי באינטרנט שאולי זה בעיה של עדכון תוכנה וצריך לעשות עדכון בחברה, הוא אמר שאין סיכוי שזה קשור כי אין עדכון תוכנה ללוח שעונים.

מישהו יודע איך אני משיג ספר רכב בעיברית? אולי יש באינטרנט?

לא בא לי לרוץ ישר למוסך.

פורסם

קורה ספורטיבו , יניב אלפא , איפה אתם ? לפוסטים של השמצת VW אתם מתייצבים כמו שעון , יש פה חבר אלפיסט במצוקה לא תציעו עזרה ? :)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

OLTURBO - איזה כייף לקפוץ בראש .. לעמרי יש אלפא מיטו .

אתה ממש לא בכיוון - לכל החברה שהזכרתה וגם לי יש ג'ולייטות , ודגמים שונים TCT , או תלתן .

הכיוון הנכון מבחינתו לבקש משירות הלקוחות ספר רכב , ולבקש כי ישלח אליו , וללמוד את האופציות ברכב .

אפשר לגשת למוסך להדרכה , ואפשר לתאם באולמות התצוגה ת"א , חיפה וכו' , עם האחראי לשחרור הרכבים החדשים להדרכה .

ולבצע הכל דרך אלפא WAY טלפון 2532*

- וגם להגיע ביום שישי למפגש מועדון אלפא ירוק , שם אפשר כי יהיו בעלי מיטו אשר ידריכו אותו.

http://www.iaroc.org.il/index.php

אני מבין את "העצלות" של עמרי ,, כי כיום לחברה האלפיסטים אין סיבה להגיע למוסך , ( הם כבר לא מבקרים על בסיס שבועי כאחרים :roll:)

הם רגילים רק בעם :wink: בשנה או שנתיים לטיפול .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
קורה ספורטיבו , יניב אלפא , איפה אתם ? לפוסטים של השמצת VW אתם מתייצבים כמו שעון , יש פה חבר אלפיסט במצוקה לא תציעו עזרה ? :)

אני באופן אישי עזרתי וליוויתי אותו במהלך הרכישה בהודעות פרטיות,ובמספר פלא אישי שניתן לעמרי בכל בקשה או שאלה שאוכל לעזור לו,אני בטוח שהוא יעיד על כך.

Coure sportivoעזר לא מעט בפורום אלפא כפי שראיתי,כך שלא הצליח לך הפעם ידידי הטוב חובב הdsg tsi...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
OLTURBO - איזה כייף לקפוץ בראש .. לעמרי יש אלפא מיטו .

אתה ממש לא בכיוון - לכל החברה שהזכרתה וגם לי יש ג'ולייטות , ודגמים שונים TCT , או תלתן .

הכיוון הנכון מבחינתו לבקש מהשירות לקוחות ספר רכב , ולבקש כי ישלח אליו .

וללמוד את האופציות ברכב , או לגשת למוסך להדרכה .

ואפשרות נוספת - להגיע ביום שישי למפגש מועדון אלפא ירוק , שם אפשר כי יהיו בעלי מיטו אשר ידריכו אותו.

http://www.iaroc.org.il/index.php

אני מבין את "העצלות" של עמרי ,, כי כיום לחברה האלפיסטים אין סיבה להגיע למוסך , ( הם כבר לא מבקרים על בסיס שבועי כאחרים )

הם רגילים רק בעם :wink: בשנה או שנתיים לטיפול .

אייל .

1+++++++++

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אני חייב לציין שאכן יניב ליווה אותי לכל אורך הדרך, מהשאלות ששאלתי עוד לפני הרכישה ועד היום. לא משנה כמה שאלות שאלתי הוא לא התייאש וענה לי על הכל! :)

ירין,

מוגדרת תצוגת רדיו, אני לא זוכר שראיתי אפשרות לבטל אותה אבל אני אבדוק בבוקר.

קראתי עכשיו בספר רכב [ספר רכב שהורדתי מהאינטרנט] והגעתי לנקודה שמדברים על המד גדישה, וזה מה שהיה רשום:

On some versions when the “DYNAMIC” driving mode is selected,

the display shows the turbine pressure

יכול להיו שב"גרסה" של הרכב שלי פשוט אין את האפשרות הזאת ואז גם אי אפשר לעשות שהיא תהייה קיימת?

או שעדכון תוכנה כמו שאמרו לי [יניב אני חושב אפילו שאולי אתה זה שאמרת לי את זה] לעשות במוסך יפתור את הבעיה?

פורסם
אני חייב לציין שאכן יניב ליווה אותי לכל אורך הדרך, מהשאלות ששאלתי עוד לפני הרכישה ועד היום. לא משנה כמה שאלות שאלתי הוא לא התייאש וענה לי על הכל! :)

ירין,

מוגדרת תצוגת רדיו, אני לא זוכר שראיתי אפשרות לבטל אותה אבל אני אבדוק בבוקר.

קראתי עכשיו בספר רכב [ספר רכב שהורדתי מהאינטרנט] והגעתי לנקודה שמדברים על המד גדישה, וזה מה שהיה רשום:

On some versions when the “DYNAMIC” driving mode is selected,

the display shows the turbine pressure

יכול להיו שב"גרסה" של הרכב שלי פשוט אין את האפשרות הזאת ואז גם אי אפשר לעשות שהיא תהייה קיימת?

או שעדכון תוכנה כמו שאמרו לי [יניב אני חושב אפילו שאולי אתה זה שאמרת לי את זה] לעשות במוסך יפתור את הבעיה?

עומרי בוקר טוב.אני זה שאמר לך שחלק מהמיטו הגיעו ללא מד גדישה ולא בדיוק זכור לי איך פתרו את זה.

לגבי הרדיו,יש לך במחשב הדרך בתפריטיםradio reception אם אני זוכר נכון,פשוט תעביר אותו לoff,בכל מקרה כפי שכתבתי לך בפרטי,יש לך את הפלא שלי אתה מוזמן להתקשר כאשר אתה ברכב וננסה לפתור את הסוגייה.

Oltururbo,אני מקווה שאתה מרוצה מהעזרה של האלפיסטים בפורום לעומרי..:wink:

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

ומה למען השם אתה עושה בשרשור הזה?

לא יודע מה התכוונת לעשות אבל מה שהצלחת הוא בעיקר לעשות מעצמך צחוק.

פורסם

יניב תודה רבה על הרצון הזה תמיד לעזור לי! אני הייתי בטוח שכבר מזמן תתייאש ממני עם כל השאלות.

ירין, ירדתי לאוטו עכשיו, כיביתי את האפשרות לתצוגת רדיו, העברתי למצב D, עברתי על התפריטים עם הכפתור TRIP ופתאום מה אני רואה? מד גדישה!

וגם במצב A יש מד מהירות דיגיטלי.

אני לא הבנתי למה שתצוגת רדיו פועלת לא רואים את זה וכשהיא כבויה רואים אבל בכל מקרה תודה!!!

פורסם

בשמחה, קרה לי דבר דומה (היה מד גדישה, הפעלתי תצוגת רדיו וכמה ימים אחרי לא הבנתי לאן נעלם מד הגדישה).

פורסם

משמח לשמוע שנפתרה ה"בעיה",אני בטוח שהרבה בעלי רכבים ישמחו שאלו הן הבעיות שלהם..:-D

עומרי,הגיע זמן התמונות!!

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...