Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים החלפתי מדחס מזגן לרכב פורד אסקורט שנת 95

זה הוחלף ע"י חשמלאי רכב שמצא לי מדחס דרך חנות למדחסים ביפו { מחודש}

שילמתי לחשמלאי 1800 ש"ח למדחס+ מילוי גז ועבודה

משום מה המדחס לא היה תקין

היום הוא הוחלף במסגרת האחריות אך החשמלאי דרש 200 ש"ח נוספים בגין מילוי גז חוזר { שילמתי לו כמובן }

האם זה תקין ?

האם הוא לא היה צריך לספוג את זה במסגרת האחריות על המדחס ?

אודה לתשובת חברי הפורום

פורסם

לא היה אמור לדרוש תשלום נוסף.

גם כן אם המדחס מקולקל אך לא הייתה דליפה הוא צריך היה לאגור את הגז הישן ולהחזירו אליך לאחר ההחלפה.

שי.

פורסם
לא היה אמור לדרוש תשלום נוסף.

גם כן אם המדחס מקולקל אך לא הייתה דליפה הוא צריך היה לאגור את הגז הישן ולהחזירו אליך לאחר ההחלפה.

שי.

עוד דבר אגב המדחס הוחלף וכרגע תקין

אם אכן הוא לא היה צריך לגבות הוא הפסיד לקוח נאמן וחבל

פורסם

הוא לא צריך לגבות כל תשלום עבור עבודה חוזרת, עפ חוק הוא מחוייב לשלושה חודשי אחריות, אם מדובר בבעיה אחרת שלא קשורה לעבודה ששילמת רק אז הוא יכול לגבות תשלום במידה ואתה רוצה להמשיך לתקן.

כבר החלפת מדחס ושילמת לכן בתקופת האחריות אתה לא צריך לשלם שוב.

גם אני עוסק בין היתר במוסך בתחום המיזוג.

פורסם
הוא לא צריך לגבות כל תשלום עבור עבודה חוזרת, עפ חוק הוא מחוייב לשלושה חודשי אחריות, אם מדובר בבעיה אחרת שלא קשורה לעבודה ששילמת רק אז הוא יכול לגבות תשלום במידה ואתה רוצה להמשיך לתקן.

כבר החלפת מדחס ושילמת לכן בתקופת האחריות אתה לא צריך לשלם שוב.

גם אני עוסק בין היתר במוסך בתחום המיזוג.

תודה לכל העונים עד כה

• תוכן חדש...