Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר בעיות במחשב נייד HP PAVILLION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

היום התקנתי ראוטר, אך אני לא מוצא במחשב נייד רשימת WIFI שאפשר להתחבר אלייה. איפה זה קיים ?

החיבור תקין כי אני גולש דרך הטלפון איתו.

והצילום מסך לגבי הרמקולים:

[qtmqnlt32lzo.jpg]

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תבדוק שהלחצן של הWIFI דלוק.

זה בשורת לחצני המגע, אמור להיות כחול ולא כתום.

לגבי כרטיס הקול, נראה שהוא מותקן אבל תעשה עוד תמונה של "בקרי קול וידאו ומשחק" במצב פתוח.

זכור לך מתי הקול עבד?

אתה יכול ללכת להתקן האודיו למאפיינים שלו ללשונית התקן ולבצע "שחזר התקן קודם".

מצטער אם אני לא מדויק במונחים, אני לא עובד עם עברית.

בכל מקרה העצה הכי גדולה שלי אליך, תעיף את הויסטה לקיבינימט ותתקין WIN 7.:shock:

פורסם
תבדוק שהלחצן של הWIFI דלוק.

זה בשורת לחצני המגע, אמור להיות כחול ולא כתום.

לגבי כרטיס הקול, נראה שהוא מותקן אבל תעשה עוד תמונה של "בקרי קול וידאו ומשחק" במצב פתוח.

זכור לך מתי הקול עבד?

אתה יכול ללכת להתקן האודיו למאפיינים שלו ללשונית התקן ולבצע "שחזר התקן קודם".

מצטער אם אני לא מדויק במונחים, אני לא עובד עם עברית.

בכל מקרה העצה הכי גדולה שלי אליך, תעיף את הויסטה לקיבינימט ותתקין WIN 7.:shock:

אני באמת חושב שהמחשב הזה חייב פירמוט. שום דבר לא עובד בו, גם לא האינטרנט האלחוטי אף על פי שכרגע הנקסוס 7 גולש דרכו.

[whednminttmy.jpg]

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לגבי הסאונד, קליק ימני על הסמל של הרמקול בשורת המשימות ליד השעון, בחר בהתקני השמעה

ותגיד לנו מה מופיע שם ומי מוגדר כברירת מחדל, יתכן שהוא מוגדר להוציא לSPDIF או לHDMI, בחר ברמקולים כברירת מחדל.

אם זה לא עוזר תיגש להתקן של הIDT למאפיינים ותבצע שחזור דרייבר כפי שהסברתי.

נתקלתי בהמון בעיות עם כרטיסים שלהם שהדבר היחיד שעוזר זה לשחזר לדרייבר הסטנדרטי של מייקרוסופט.

בנוגע לכרטיס רשת האלחוטי הוא בכלל לא מופיע ברשימת ההתקנים אבל אין שום התקן לא מוכר

אז כנראה שהוא מותקן אבל מכובה.

בדקת את הכפתור שאמרתי לך? צריך להיות כחול!

בנוסף גש ללוח הבקרה חפש שם HP CONNECTION MANAGER אפשר גם דרך שם להדליק אותו.

פורסם

אני הייתי מתחיל בגיבוי המחשב והפעלת שחזור מערכת ההפעלה מהיצרן במחשב.

אח"כ תבדוק את כל הנושאים שציינת, נראה לי כי מדובר פשוט בבעית תוכנה.

כמו שצינו לא רואים כלל את התקן הרשת האלחוטי ברשימת ההתקנים.

גם לי יש דעה לא הכי טובה על דגמי HP, אבל לומר על חברה ככלל שהיא זבל לא הייתי ממהר, לכל חברה יש את הסדרות והדגמים היותר טובים והפחות טובים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ברשימת מתאמי הרשת שלך לא מופיע רכיב WIFI.

מופיע כרטיס רשת חוטי והתקן בלוטות'.

תבדוק שאכן הוא דלוק, ואם לא אז תבדוק דרייבר.

אם לא, אז תצטרך לחפש כרטיס רשת אחר ולהחליפו (ובHP לרוב צריך כרטיס של HP, כלומר יכול להיות כרטיס של INTEL אך מוטמע במידע של הכרטיס שהוא מתאים למחשבי HP או שקר כלשהו כזה). קורה מדי פעם במחשבים של HP בסדרות שונות, נתקלתי בזה לא פעם ולא פעמיים.

אגב, הדעות על HP, לאבא שלי היה מחשב בן 6, DV5000 עם מעבד דואל קור מאוד ישן, במקור הגיע עם 512MB ראם והרדיסק 80GB, WINDOWS XP. עם הזמן הוא שודרג וקיבל 4GB RAM והרדיסק 500GB עם ווינדוס 7. המחשב עבד אחלה בכל המצבים.

שלא נדבר על זה שהסוללה המקורית החזיקה 6 שנים בצורה טובה, ושרק אחריי 5 שנים נסתמה מערכת הקירור.

המחשב הזה נמכר ושודרג למחשב אחר. אבל בסך הכול אם להסתכל על זה אז HP אחלה.

מצד שני יש להם סדרות דפוקות כמו DV6000.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...