Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר בעיות במחשב נייד HP PAVILLION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מחשב נייד HP PAVILLION NOTEBOOK PC מעבד INTEL CORE 2 DUO T5800 זיכרון 2GB RAM כרטיס מסך ניבידה ג'יפורס 9200M.

לאחרונה צצו בו מספר בעיות:

1. פס הגלילה בכרום איטי. העבר תקין ב100%.

2. המחשב מריץ משחקים פשוטים כמו GTA SA נורא איטי.

3. אין צליל בחיבור הרמקולים. הרמקולים תקינים ב100%.

4. כמה סלוטים קיימים במחשב הנ"ל ? האם אוכל להרחיב את הזיכרון ? כמה כרטיס זיכרון עולה בערך ?

תודה מראש לעוזרים - אני רוצה את המחשב הזה בחזרה בחיים !!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
1. פס הגלילה בכרום איטי. העבר תקין ב100%.

2. המחשב מריץ משחקים פשוטים כמו GTA SA נורא איטי.

3. אין צליל בחיבור הרמקולים. הרמקולים תקינים ב100%.

4. כמה סלוטים קיימים במחשב הנ"ל ? האם אוכל להרחיב את הזיכרון ? כמה כרטיס זיכרון עולה בערך ?

א) קודם כל תתקין מחדש דרייברים של כרטיס קול ומסך.

ב) אני לא יודע אם יש סלוט נוסף להרחבת זיכרון במחשב שלך (לא מכיר ממש את דגמי PAVILLION), אבל זיכרון DDR2 2GB עולה 180 שקל, זיכרון DDR3-10600 2GB עולה 90 שקל (במחשבים עם מעבדי CORE2DUO זה יכול להיות לכאן או לכאן).

וכן, דגם מדוייק של המחשב מאוד יעזור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

9200M הוא כרטיס מסך מאוד חלש.

המעבד שלך גם כן, לי יש T6600 מהסדרה הזו ב HP PAVILION DV6 1330.

מה הכוונה שאין לך צלילים בחיבורי רמקולים, חיצוניים או פנימים של המחשב עצמו?

לרוב מחשבים ניידים זה סלוט 1 או 2

Opel Adam S 2017

פורסם
ARKO תציין איזה דגם המחשב בדיוק PAVILION איזה? בתחתית המחשב יש מדבקה מה רשום עליה DV....?

DV4.

ממזר שמן, דרייברים איך אני מתקין ?

וליאב, אין קול בשום צורה. לא דרך הרמקולים החיצוניים, לא דרך הרמקולים של המסך ולא דרך הרמקול של הלפטופ. איפה יכולה להיות הבעיה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גם לא בחיבור אוזניות?

ייתכן מאוד שמדובר בבעיית דרייברים ספציפית, או בפגם בכרטיס קול המובנה בלוח האם של המחשב

Opel Adam S 2017

פורסם

ממזר שמן, דרייברים איך אני מתקין ?

נכנס לכאן:

http://www8.hp.com/il/he/support.html

מכניס בשורת חיפוש את הדגם המדוייק של המחשב שלך, בוחר את מערכת ההפעלה הרלוונטית, ועוקב אחרי ההוראות באתר.

אם אתה רוצה הסבר יותר מפורט, תתקשר לתמיכה של HP בארץ בטלפון 1-700-50-30-48

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם לא בחיבור אוזניות?

ייתכן מאוד שמדובר בבעיית דרייברים ספציפית, או בפגם בכרטיס קול המובנה בלוח האם של המחשב

מה שמוזר זה שהרמקולים עבדו ופתאום לא עובדים.

מאיפה אני מתקין את הדרייברים ?

פורסם

תרשום בגוגל "השם של הרכיב+DRIVER"

HP זה זבל של מחשבים,אני סובל מאחד כעת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תרשום בגוגל "השם של הרכיב+DRIVER"

HP זה זבל של מחשבים,אני סובל מאחד כעת.

אז מה מומלץ ? טושיבה ? DELL ? סמסונג ?

פורסם

דל מעולים והכי טוב זה המחשבים של אפל-יקרים מאוד אבל שורדים הרבה יותר.

היו לי כמה וכמה מחשבי HP ולכל אחד מהם בעיה אחרה,

האחרון פשוט התפרק לי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

^^

הכל תלוי איך אתה שומר עליו.

אני עם HP PAVILION DV6 1330EJ שנקנה באמעצ 2009, ועד היום עובד יפה.

תדאג לנקות אותו מאבק ואם יש ידע אז גם לפתוח אותו עד היסוד ולנקות אם צריך.

אבל כן, איכות החומרים שלהם גם במחשבים מהרמה הגבוהה לא משהו (שכן ה DV6 נחשב רמה גבוה אבל מסתבר לא כ"כ בתאכלס)

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב אז יש לי את המחשב הזה עוד מהתקופה שעבדתי בHP.

נקנה עם שקע טעינה דפוק ב900 שקל ותוקן עם שקע חדש מאיביי ב5$.

המחשב עובד יופי גם היום, שודרג למעבד T9600 שקניתי מאיביי וסוחב יפה מאוד.

אם הייתי משתמש כבד בו הייתי גם משדרג לSSD אבל אני משתמש בו רק לצפייה בסרטים בסלון.

בכל אופן, לגבי המשחק סן אנדרס זה לא המשחק הכי קליל בעולם וכמובן שהכרטיס עצמו חלש מאוד במונחים של היום למרות

שהוא חיצוני.

אני מציע לך לבדוק טמפ' באמצעות תוכנה כמו HWMONITOR,

אם יש קצת ידע טכני אז לפתוח ולנקות את המאוורר, אני מבטיח לך שאתה תמצא שם כמו אדירה של אבק שבטח כבר

התמזגה לכדי ספוג שמונע לחלוטין יציאת אוויר חם מהמחשב!

מציע גם למרוח משחה טרמית חדשה למעבד ולכרטיס מסך (אם מה שאמרתי הרגע זה סינית בשבילך אז עזוב).

לגבי האודיו, תצטרך לתת לנו תצלומסך של מנהל ההתקנים (קליק ימני על "מחשב">ניהול>מנהל התקנים)

כדי שנראה אם הוא מותקן או לא או אם מופיע בכלל או לא.

• תוכן חדש...