Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 / מיני ONE / קיה ריו. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם שלושה ילדים אין לך מה לחפש כ"כ עם ה-500. מצטער. אני פסלתי אותה רק בגלל שאני מתכוון להעמיד צאצא (אחד) בעתיד הקרוב...וקניתי פנדה במקום.

התניידתי עם רכב 3 דלתות במשך כמעט 6 שנים, זה נחמד מאוד כשאתה נוסע לבד אבל ברגע שנכנסים נוסעים נוספים למשוואה נהייה מאוד לא נעים ברכב, ובטח ובטח שברכב שהחלק האחורי שלו צפוף במיוחד עקב עיצוב ייחודי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע. עצרו. היה לי לנדרובר דיסקברי 3 דלתות, וכשהגדולה נולדה היה פשוט סיוט.

עכשיו זה שונה.

שני הגדולים ( 9 ו 5.5 ) ייכנסו בשמחה רבה ל 500 מאחורה.

הקטנה - במקרה הצורך בסלקל מקדימה, עם ביטול כרית אויר.

בכל מקרה לא מדובר בנסיעות ארוכות עם ילדים ברכב. בשביל זה יש רכב של האישה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד כיוון מעט שונה- התאומה החורגת של ה500, לנציה אפסילון, מעט גדולה יותר, עם דלתות אחוריות נסתרות, די פוספסה בארץ שלא בצדק לדעתי

פורסם
עוד כיוון מעט שונה- התאומה החורגת של ה500, לנציה אפסילון, מעט גדולה יותר, עם דלתות אחוריות נסתרות, די פוספסה בארץ שלא בצדק לדעתי

תודה, חשבתי עליה, אבל המחשבה עברה בגלל שהיא מכוערת.

מאוד מכוערת. מאוד מאוד מכוערת. ל ט ע מ י.

סליחה לנצ'יה. אני לא מבין כלום בעיצוב, אבל יודע לזהות מכוערת כשאני נתקל בה. אלוהים כמה שהדבר הזה מעוות.

ענת - אהבתי את הבלוג שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לפני חודשיים מצאתי לאחותי פיאט 500 1.2L אוט'.

המחיר היה מאוד נוח [51K ש"ח, שנת 2010 עם 30K ק"מ].

האחות מבסוטה עד הגג.

ואני, אני נהנה בכל פעם מחדש כשאני רואה את הרכב שלה מחנה לי בחניה..

אני זוכר שעוד בתקופה שגרתי באיטליה הרכב הזה הצליח לעלות לי חיוך על הפנים בכל פעם שעבר ברחוב, וזה במדינה שבאותה נשימה עוברת גם איזו למבו או פרארי.

בקיצור, בסוף כנראה שאתה כבר יודע באיזה רכב אתה תבחר.

אתה רק מחפש עוד חיזוק חיובי להציג בפני האישה.. :wink:

אגב, לי יש בעיה אחרת, אני רוצה לרכוש גם לי איזו 500 [1.4 ידנית] והאישה לא מסכימה, לטענתה זה רכב של כוסיות בנות 18 :shock:

מצד שני, היא רוצה שאני ארכוש לי 159 אז אני לא בטוח ששווה להתווכח על ה-500. :roll:

פורסם
פיאט 500 - אני אישית בחנתי את ה1.4

נמרצת, מעוצבת וכיפית לנהיגה, אבל צפופה מאד. אם הילדים נכנסים כשיקול אז היא נפסלת ראשונה.

חשוב להדגיש שהיא היתה נמרצת מכיון שכפתור הטורבו היה דלוק לאורך כל הנסיעה. אם לא זה, מדובר בעגלה שחבל על הזמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

500 חדשה לא אמורה לעלות 79990? איך הגענו ל 84? ואיך מליסינג היא 74?.

פנית לביי אנד דרייב?

כפי שאמרו כבר, הייתי מחפש 500C ידנית מליסינג.

משכנתא זה קל

פורסם

500 חדשה עלתה 79,990 אבל המע"מ עלה, אז היא עכשיו 80,900.

תוסיף אגרת רישוי 1188 ש"ח

קודנית + מרימי שמשות כדרישת הביטוח - 850 שקלים

סה"כ - 83,028 . עבור דיבורית פארוט עם חיבור USB למערכת של הרכב הם מבקשים עוד 1750 שקלים.

ההצעה של הליסינג היא 73,000 + 1188 = 74188. זה בלי דיבורית ובלי קודנית. אני מאמין שאני יכול לסגור עם סוכן הביטוח שלי קודנית בלבד בלי מרימי שמשות.

לזכות סמל"ת אני יכול לומר שהם הציעו לי הצעה של "כאן ועכשיו" - שים 82.0 אלף וקח אוטו, רק ללא הדיבורית. לא לקחתי. אני לא אוהב לקבל החלטות חפוזות תחת לחץ, גם אם המשמעות תהיה לוותר על העסקה שלהם.

עבור הרובוטי הם הציעו 94,688, ובליסינג 83,188.

האישה עדיין מתנגדת.

לשעבר:

פורסם
500

האישה עדיין מתנגדת.

אהה! תפסנו אותך..

אז כמו שניחשתי, זוהי מטרת השרשור האמתית.

אל תיעלב, אתה יודע, צרת רבים חצי נחמה.. :lol:

פורסם
תודה, חשבתי עליה, אבל המחשבה עברה בגלל שהיא מכוערת.

מאוד מכוערת. מאוד מאוד מכוערת. ל ט ע מ י.

סליחה לנצ'יה. אני לא מבין כלום בעיצוב, אבל יודע לזהות מכוערת כשאני נתקל בה. אלוהים כמה שהדבר הזה מעוות.

אני מסכים שבחלק האחורי באפסילון אפשר היה למצוא תוצאה יותר מבריקה, מקדימה דווקא די מוצלח לדעתי, גריל מאסיבי ומדויק, אבל על טעם ועל ריח...

פורסם

המיני ירדה מהפרק. סופית. :-(

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405618,00.html

לשעבר:

פורסם

אם המיני ירדה והאישה מתנגדת ל500 חזרת לנקודת האפס עם הקאיה.

כנראה שעם כל הצער זו הבחירה הכי הגיונית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחזק!

שקלת להוסיף אופציות נוספות מלבד ה-3 שברשימה? למשל קליאו 4

יש פה מישהו שקנה ולפי מה שהוא כותב הוא מרוצה מאוד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...