Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם בצורה די אקראית אורות החניה נכבים ואתמול הסתבר לי אחרי שנהג העיר לי שהאורות האחוריים לא עובדים שהם קשורים גם לאורות האחוריים ולאור ללוחית הזיהוי.

מתג האורות הוא מתג האיתות, בחצי סיבוב נדלקים אורות החניה ונדלקת נורית אורות החניה בלוח המכוונים. בחצי סיבוב נוסף נדלקים אורות המעבר ונורית אורות המעבר נדלקת בנוסף לנורית אורות החניה בלוח המכוונים. מה שקורה זה שנורית אורות החניה נכבית אחרי כמה זמן בצורה אקראית, ונכבים איתה גם האורות שציינתי למעלה. אורות המעבר ממשיכים לדלוק.

על ידי משחק לפעמים ממושך של סיבוב המתג לסגירתו לגמרי וסיבובו מחדש הם חוזרים לעבוד.

מישהו יכול לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה? לנסות לתקן את מתג האורות? אין לי מושג עדיין אפילו איך מפרקים אותו.

פורסם

שלום וערב טוב.

ברשותי יש טווינגו ונתקלתי בבעיה זהה. הפתרון הוא החלפת המתג, הבעיה היא ככל הנראה המגעים בתוך המתג.

כשהאורות חניה לא עובדים אז גם האורות של שאר המתגים בתוך הרכב לא עובדים. לפעמים על ידי משחק באיתות

הבעיה נפתרת זמנית.

פורסם

תודה, יש לך פרטים על עלות ומקום לתיקון?

אפשר לנקות שם את המגעים במקום להחליף?

ראיתי באיביי מתג ב 30 יורו, צריך להחליף את כל היחידה הזאת?

$%28KGrHqRHJE8FBz%28KugF5BQpMGBRHK!~~60_35.JPG

עוד משהו שקורה, זה שהאור של התצוגה של הספידומטר נהיה יותר חזק כאילו האורות סגורים.

פורסם

כיוון ששאר האורות נכבים אז יש צריכה נמוכה יותר ולכן האורות של השעונים

נהיים חזקים יותר. כיוון שיש להם מתח זמין יותר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לא זאת לא הסיבה, התאורה של הספידומטר מתעמעמת כאשר האורות דולקים כדי לא לסנוור בלילה. ציינתי את זה כעוד אינדיקציה לכך שמערכת האורות ברכב נכבית.

פורסם

הייתה לי את אותה בעיה בטווינגו שלי.

פתחתי את המתג, וניקיתי את המגעים.

זהירות מדובר על מנגנון קצת מסובך, אם אין לך גישה וסבלנות קנה אחד חדש.

בזמנו ביררתי בחדד חלפים בנתניה והיו לו מתגים כאלו.

• תוכן חדש...