Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

מסקרן אותי איך עושים עסקה במצב שכזה,

יש כמה רכבים ששמתי עליהם עין ואחד מהם בולט במיוחד נמצא באזור באר שבע

מה עושים כשהקונה בכלל מנהריה לדוגמא? איך נהוג לפעול?

נראה לי קצת הזוי לנסוע 500 ק"מ רק בשביל לראות את הרכב,

השאלה היא באופן כללי איך נהוג להתנהל

לבקש למשל מהמוכר לבוא עם הרכב חצי הדרך? (ת"א)

מה אתם הייתם עושים במקרה שכזה?

תודה.

HQ

פורסם

למה אתה חושב שמישהו יבוא במיוחד לת"א או לכל מקום אחר בשביל שאולי תרכוש את הרכב?

500 ק"מ, מי ישמע. יש רכבת מנהריה לבאר שבע, מקסימום עם החלפה אחת, גג תוך 3 שעות אתה בבאר שבע. :roll:

אני בתור מוכר לא הייתי מגיע במיוחד למישהו שאולי יבוא וירצה לקנות את הרכב. כמו שאני לא מצפה מאף אחד שיבוא ויגיע להראות לי את הרכב שלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קניתי רכבים בעבר ממקומות רחוקים ונפגשנו באמצע הדרך.

שיחה רצינית, מדברים על כל הדברים שדורשים תיקון וכו'. היום גם יותר קל מכיוון שאפשר לקבל לא מעט תמונות של הרכב לפני כן, ככה שלא מדובר על חתול בשק.

אם יש היסטוריית טיפולים זה בכלל מצוין.

כמובן שיש לסכם מראש על המחיר לאור הליקויים שמדווחים בטלפון, לקחת בחשבון שיכול להיות שימצאו בבדיקה משהו שדורש טיפול ושם אולי תצליח במו"מ להוריד 1000-2000 ש"ח מהמחיר, או שלא.

פורסם

פשוט צריך לבוא מוכנים והכי חשוב - רציניים!

עדיף לתאם פגישה בשעות שמכון הבדיקה עובד (אם רוצים בדיקה, כמובן).

את המכונית האחרונה שלי, קניתי ממוכר שגר כ-250 ק"מ ממני ואומנם זה היה טיפה מייגע, אבל בשביל עניין חד-פעמי (דו-פעמי, למען האמת), בהחלט השתלם לי.

פורסם
שבת שלום לכולם

מסקרן אותי איך עושים עסקה במצב שכזה,

יש כמה רכבים ששמתי עליהם עין ואחד מהם בולט במיוחד נמצא באזור באר שבע

מה עושים כשהקונה בכלל מנהריה לדוגמא? איך נהוג לפעול?

נראה לי קצת הזוי לנסוע 500 ק"מ רק בשביל לראות את הרכב,

השאלה היא באופן כללי איך נהוג להתנהל

לבקש למשל מהמוכר לבוא עם הרכב חצי הדרך? (ת"א)

מה אתם הייתם עושים במקרה שכזה?

תודה.

ראשית, אף מוכר לא יסכים לנסוע חצי דרך בשביל 50 % שתקנה ממנו. מדבר מניסיון. לפעמים אפילו באותה עיר הם לא מוכנים להפגש חוץ מאשר בחניה שלהם. תנסה לבדוק אולי יוצא למוכר להגיע לאיזור או מקום שקרוב אליך ואז תפגשו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תעשה תישאול רציני מאוד בטלפון ובירור כללי לגבי סביבות המחיר.

תדגיש שאתה בא מרחוק כך שלכל שריטה יש משמעות וחשוב לדעת הכל מראש.

תעלה על רכבת מוקדם בבוקר ותברר מבעוד מועד על מכון בדיקה מומלץ.

תיפגשו ברכבת ובדוק את הרכב בעין, טוב תמשיך למכון הבדיקה, לא טוב תעלה על רכבת הביתה.

בארצינו הקטנטונת זאת לא באמת בעיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ההורים שלי דווקא את רוב הרכבים שלהם מכרו לאנשים שגרים במרכז.

הם היו מגיעים בכוחות עצמם, אף אחד לא היה מבקש "תגיעו עם הרכב לאמצע הדרך לאשקלון או משהו כדי שיהיה לי יותר קל".

יש תנועה של מספיק אוטובוסים ישירים לבאר שבע ורכבות שתוכל להגיע. אנחנו לא בימים שבהם כדי להגיע מנהריה היית צריך לבזבז 5-6 שעות בהחלפת אוטובוסים וכו', יש לך רכבת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תעשה תישאול רציני מאוד בטלפון ובירור כללי לגבי סביבות המחיר.

תדגיש שאתה בא מרחוק כך שלכל שריטה יש משמעות וחשוב לדעת הכל מראש.

תעלה על רכבת מוקדם בבוקר ותברר מבעוד מועד על מכון בדיקה מומלץ.

תיפגשו ברכבת ובדוק את הרכב בעין, טוב תמשיך למכון הבדיקה, לא טוב תעלה על רכבת הביתה.

בארצינו הקטנטונת זאת לא באמת בעיה.

עידן

זה רעיון טוב ומומלץ אבל למוכר הרכב לא אכפת מאיפה באת. קרה לי יותר מפעם אחת שלמרות שהמוכר נשבע בכל דבר אפשרי שהרכב במצב תצוגה , אני מגיע ומגלה טמבון חצי בחוץ , שפשופי חניה ועוד שאר מרעין בישין. הפתרון הכי בטוח לפי דעתי זה לבקש מהמוכר לצלם את הרכב מכל הכיוונים , כולל מבפנים ואז להחליט. שוב , לא כולם יסכימו לעשות את זה מאלף ואחד תירוצים. אבל אם אתה מגיע מרחוק שווה לנסות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני במקרה של מוכר לא הייתי נוסע לשום מקום - יש מלא קונים שעושים את עצמם רציניים וסתם מבזבזים את הזמן. אם אתה רוצה את הרכב - סע אליו ותבדוק. אם מתאים לקנה וסע בחזרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למקרה,שתחליט שהרכב שווה בדיקה במכון (ייראה לך לאחר הסינון הראשוני ולאחר שתוודא שלא מדובר בסוחר/מגרש קטן )אז מכון מצויין לבדיקת רכבים בבאר שבע הוא בעמק שרה,מכון מונדיאל בהנהלת חבר הפורום דוד ברזילי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קצה השני של המדינה? נו באמת..

מהמדינות הבודדות בעולם שמקצה לקצה מגיעים בנסיעה תוך 5 שעות. וזה עוד מהקצוות הרחוקים..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דבר ראשון לברר שהרכב הספצפי באמת מתאים לדרישות שלך -לסגור מראש מחיר לפני בדיקה,על מה המוכר מתחייב(אם בכלל)בבדיקה ולשאול את כל השאלות הרלוונטיות מראש בפלאפון.תסביר למוכר בפלאפון שאתה בא מרחוק ולכן אתה צריך לדעת מראש את כל הליקויים שידוע לו שיש ברכב-כי אם יתברר שהוא לא ציין פרט חשוב אתה עדיין לא תתפשר והוא סתם ישרוף זמן יקר שלו ושלך.

לאחר מכן אתה יכול לשאול את המוכר אם הוא עובר באזור שקרוב לך יותר ולתאם-גם אם הוא לא עובר לדעתי שווה לך ליסוע באופן חד פעמי לראות רכב עם נתונים שמתאימים לך(גם אם זה ידרוש נסיעה ברכבת/אוטובוסים)-בכל זאת רכב שישמש אותך ללא מעט זמן.

עוד אפשרות זה אם יש לך חבר שגר קרוב אליו/עובר באזור לבקש ממנו ללכת לראות את הרכב כדי לדעת אם יש טעם שתבוא.

בהצלחה:)

פורסם

אני ביכלל לא מספר שאני בא מרחוק. מנסה לברר מה שאפשר בטלפון קובע זמן ומגיע. מוכר שיודע שאני מגיע מרחוק מן הסתם יהיה פחות פשרן.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מצב מאוד לא נעים כי בכל זאת מדובר בהוצאה כספית וגם איבוד זמן עבודה.

אתה יכול לעשות יום מרוכז שבו אתה נוסע לכיוון ולראות כמה שיותר רכבים בדרך.

אם מדובר באוטו ספציפי אחד אז תנסה לבקש ממנו כמה שיותר תמונות של הרכב, בעיקר מבפנים וגם של לוח השעונים, אולי יהיה נחמד וישלח לך גם תמונה של הרישיון.

ככה אתה יכול לחסוך לעצמך הפתעות בנוגע לק"מ וידיים.

כמות הפעמים שיצא לי להגיע ולראות אוטו עם הפרש של 30-90 KKM ושל 1-3 ידיים ממה שהיה מדובר בטלפון...

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה הבעיה בלתפוס אוטובוס או רכבת? המקסימום זמן שתבלה בנסיעה בארצנו הקטנטונת הוא לא גדול.

בשביל הרכב הנוכחי שלי לקחתי אוטובוס מבאר שבע לתל אביב ומשם מונית שירות בלי מזגן לנתניה.

• תוכן חדש...