Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבאר-שבע, את הרכב שלי קניתי מנהריה, לפני כמעט 3 שנים מרופא שיניים שם. איך ידעתי שזה רציני? דיברתי איתו לפני כן בטלפון, שאלתי אם יש לרכב בעיות, הוא אמר לי שיש קצת קוסמטיקה אבל מכל שאר הבחינות הרכב בסדר גמור. המחיר נשמע לי סביר, במודעה הוא דרש 50K, בטלפון שאלתי אותו על 48K לאור התיקונים שכנראה יידרשו (פגוש אחורי שצריך תיקון ומראה צד נוסע רופפת) והוא אמר שאין בעיה. בפועל יצאה יופי של עסקה, נסעתי עם הרכב של אבא שלי, יחד איתו ועם אחי, נכנסתי לקליניקה שלו והוא נתן את המפתח ואמר שנבדוק כל מה שנרצה. משם נסענו איתו לבדיקה, הרכב יצא בסדר גמור מכנית, בפועל הכיסוי משענת יד גם היה שבור כולו והשלט רחוק לא עבד (הוא היה פותח עם המפתח...), סגרנו על 45K. הרכב אצלי עד היום.

המדינה שלנו קטנה ו 500 ק"מ זה באמת לא הרבה, לדעתי הכי חשוב זה כבר בשיחת הטלפון לנסות להבין עם מי אתה מדבר, לא יודע אם לכל אחד יש את זה אבל אני בד"כ מזהה מתי הבן אדם מהצד השני נשמע מחרטט או שהוא אמיתי. אפשר דיי בקלות לעלות על סוחרים למיניהם או סתם נוכלים.

בגל מקרה אני בתור מוכר לא הייתי זז מטר, מי שרוצה לראות את הרכב שיבוא אליי, אני חושב שזה מקובל ונורמלי, ולא הייתי מעלה על דעתי לנסוע חצי דרך בשביל מישהו שמגיע מרחוק.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כשמכרתי את הלומינה התקשרו הרבה אנשים מהצפון ( הרכב מבוקש מאוד במגזר הערבי) ושאלו אם כדאי לבוא ואיך ולמה

נתתי את כל הפרטים בצורה המדוייקת ובנוסף לא התחייבתי על כלום כך שהבנאדם שיגיע מרחוק לא ירגיש שהוא חלילה מרומה או שהוא בזבז זמנו לריק.

זה האוטו, אלו הבעיות, אלו התמונות , תחליט לבד.

בסוף הגיע בחור מהמשולש וקנה אותו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רכב לא רוכשים בלחץ של זמן או בכלל,

קח יום חופש, עדיף שאם יש לך כמה אופציות באותו איזור - תעשה טיול , תעלה על רכבת וסע צפונה.

אם תצא עסקה, אתה חוזר לביתך עם הרכב, אם לא - הולך לאופציה הבאה.

הכי חשוב בלי לחץ ובלי כלום.

שאני מכרתי את הרכבים , לרוב באו עד אליי , למעט אחד שביקש שאגיע לתחנת רכבת סמוכה - הגעתי וגם זכיתי להסעה חזרה בעת ביצוע המכירה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הכל תלוי בכמה נדיר הרכב שאתה מחפש.

אני אישית, לא ממליץ להכנס לזה במרבית המקרים.

אני עליתי על רכבת לחיפה לפני כמה שבועות ונפלתי על סוחר שקרן שהקשר בין מה שהוא אמר לי בטלפון למה שראיתי הוא מקרי לחלוטין.

אם אתה כן עושה שטות כזו ונוסע, תדרוש צילום רישיון ומסמכים נוספים כולל קבלות במייל, אני נסעתי לראות רכב יד 1 וראיתי רכב יד שלישית ויש לסיפור עוד המשך.

מהצד השני אמא שלי התמימה שגם מוכרת כרגע רכב נסעה במיוחד בשביל להראות את הרכב למישהי שנשמעה לה נורא רצינית כשעה לכיוון רק בשביל שהקונה הפוטנציאלית אחרי שבוע של בילבולי מוח בטלפון פתאום תיעלם.

רכבים לא נדירים ממליץ לחפש עד 20 דקות נסיעה מאיפה שאתה נמצא.

למוכרים -> לא ממליץ לנסוע יותר מ5 דקות בשביל הקונה.

• תוכן חדש...