Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, מזה שנתיים אני עובד ברשת מסעדות גדולה,ובחצי שנה האחרונה אני מנהל משמרת שם.

אני יודע ובטוח, שמבחינה מקצועית אני עושה את העבודה שלי, אני מכיר את העבודה באופן הכי טוב שאפשר

אכפת לי מהמקום עבודה ומהאינטרסים שלו,אני מהמגדילי ראש ויודע לעשות כל דבר שנדרש במסעדה.

בשבועיים האחרונים אני מרגיש שהבוס שלי קצת מחפש אותי,נתפס לי לקטנות ומעיר לי בדרך שהיא לא הדרך.

אני יודע שבקרב המלצרים יש שיחות עליי, ועל זה שאני קשוח מדי איתם והם העלו את זה למעלה.

לגבי הבוס,הוא העיר לי מספר פעמים על דברים שלדעתו לא תקינים בהתנהלות שלי וברוב הפעמים הוכחתי לו שהוא לא צודק ושכן עשיתי

כמובן שהוא הבוס אז הוא לא יגיד "טוב, טעיתי" אלא יגרום לזה להשמע כמו משהו כללי שחוזר על עצמו.השבוע הוא העיר לי בצורה ממש מגעילה וקצת נשברתי ואמרתי לו שלא נעים לי כבר שאני משקיע את עצמי ואז הוא משחרר לי איזה הערה ושאם הוא מחליט לגבי נוהל מסוים שיעביר את זה דרך כולם ולא ייפול עליי השיחה הגיעה לטונים קצת לא נעימים אבל זה היה כבר מתוך תסכול שאני לא מבין מה הוא רוצה,כי הוא סתם מגזים ונסחף.

אחד המנהלים האחרים שיותר סחבק איתו סיפר לאחת העובדות שהבוס לא מרוצה ממני,ושאני בדרך החוצה אחרי שיטחנו אותי כל הקיץ.

תכלס, אני אוהב את העבודה שלי ואת העובדים שאיתי,אני יודע שמבחינה מקצועית ואכפתיות, אכפת לי ממה שקורה שם יותר מלכל אחד מהאנשים האחרים בתפקיד. כנראה שהוא קצת מפספס את זה בגלל ששאר האנשים שעובדים עושים רק את העבודה שלהם ולא מנסים להגדיל ראש ועובדים כמו רובוטים וזה מה שהוא אוהב.

מה אני אמור לעשות?להמשיך לעבוד כאילו אני לא יודע על התוכניות שלו? לדבר איתו?אם כן איזה נושאים להעלות בשיחה? להתחיל לזרוק זין ולחפש עבודה וכשאמצא לעשות לו את המוות שיפטר אותי במקום? אני בעד לסיים יפה במקום עבודה אבל ממש לא מתכוון להיות הזונה של הקיץ ואז במקום להנות מהבונוסים של היעדים והקריעת תחת לקבל מכתב פיטורים ?

סליחה מראש על המגילה אבל באמת שתמיד יש פה עצות טובות

פורסם

יש מצב שהיא העבירה לך את זה כי מנסים לגרום לך להתפטר כדי לא לקבל פיצויים?(גם בידיעתה או שסתם השתמשו בה כדי להעביר לך מידע?)..

אני לא אתפלא אם זה נכון, בעלים ומנהלי מסעדות הם הבוסים הכי הגרועים והזבלים ביותר.

פורסם

אף אחד לא אוהב לשמוע שאינו צודק, במיוחד אם זה "הבוס" שלך,

אתה נשמע כעובד מסור ופועל לטובת המקום שאתה עובד בו,משתלם להעסיק אדם כמוך, אבל יש גם גורמים אחרים כמו שחיקה בין אנשים , מנהלים שהם "תמיד צודקים" וכו'..,

לדעתי יש לשבת איתו ב 4 עניים ולסגור את הקונפליקט בינכם, מפה יש שני דרכים או שאתם מתחילים לשדר באותו גל

או שדרכיכם נפרדות,

בכל מקרה אם יש חוסר הערכה מילולית או כספית רצוי לחפש אלטרנטיבות אחרות.

בגלל שהקיץ הוא בין התקופות הכי תוססות בשנה בענף בו אתה עובד - עשה את השיקולים שלך לאיזה כיוון ללכת, אישית אני חושב שהייתי עושה את הקופה של הקיץ ועוזב אם העניינים לא מסתדרים,אישית אני חושב שהאווירה בעבודה והסביבה בה יותר חשובים מהתלוש בסוף החודש.

פורסם

אין לי עצה לגבי דרך התנהלות.

יש לי דעה לגבי המידע שהגיע אליך, חברים יש רק באגד (וגם זה כבר לא), כולם שקרנים ולכולם יש אינטרסים על תסמוך על אף מידע שהגיע מצד שלישי.

אתה יודע מה? אולי יש לי עצה.

תיישר קו עם דרישות המנהל שלך (בכל זאת הוא המנהל) תהייה יותר רך עם העובדים פחות קפדן וכו', כאשר התפוקה או האיכות ירדו בהתאם, תדאג בעדינות להסביר שזה נגרם עקב התרת הרצועה.

פורסם

מסכים עם טרונצ'ו - תעבוד כמה שבועות במוד "ראש קטן" ובהתאם להנחיות המדוייקות של המנהל, וכאשר תורגש ירידה בביצועים הסבר לו מהיכן זה נובע. בשורה התחתונה ועם כל הרצון הטוב שלך אתה עדיין עובד שכיר, כלומר חייל שמקבל הוראות מלמעלה וצריך להיצמד אליהן.

בכנות, יש לי תחושה שאתה נמצא במקום העבודה הנוכחי קצת יותר מדי זמן ולכן פיתחת כלפיו גישה סנטימנטלית שמאפילה על שיקול הדעת. אתה חושב שאתה יודע יותר טוב איך צריך ונכון לעשות את העבודה, שבלעדיך המקום ידשדש או יקרוס ושאתה לא מוערך מספיק. תחושה מוכרת, גם אני הייתי שם פעם, אבל בסופו של דבר צריך לדעת להסתכל על התמונה הגדולה ולהבין שזה לא אתה אלא הנסיבות שהשתנו, ואין זה מתפקידך להציל את המולדת. מתאים לך ליישר קו עם ההנהלה במתכונת הנוכחית - סבבה, לא מתאים לך - חפש לעצמך הנהלה חדשה.

יכול מאד להיות שמיצית את התפקיד שלך במקום הנוכחי, זה בסדר וטבעי לחלוטין, אולי פשוט הגיע הזמן לחקור אתגרים חדשים.

פורסם

תקשורת, תקשורת, תקשורת .

שתף בחכמה את המנהלים שלך בבעיות , אפשר גם אחרי הפתרונות , אבל בזמן סביר .

אצלנו יש נוהל דיווח , מנהל משמרת מספר על בעיות באולם , לקוחות , מלצרים , מטבח וכו' - והפתרונות .

התייעץ עם המנהלים האחרים לגבי פתרונות הבעיות , עבוד בשיתוף , כך זה לא יראה כהחלטות בשליפה שלך , הכל מדווח ומתואם .

העובדים יבינו כי אלו החלטות של הניהול במסעדה , ולא אישית שלך .

אם יש הוראות לא ברורות או מדוייקות , שאל כיצד לבצע , והאם מודעים כי אפשר שתהיה למשל בעיה אחרת - הגדל ראש .

ושוב - מסעדה זה עסק דינמי , לפעמים אין זמן ומקבלים מהר החלטה או מעירים מיד לעובד .

אפשר לבדוק אח"כ , ואפשר גם לתקן , ראה תמיד את כל התמונה .

משפט הבסיס שלי לניהול העבודה במסעדה , אתם הנציגים שלי .

אוירה נעימה במסעדה משפיעה לטובה על כלל העבודה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני חושב שלעשות בדיוק מה שהוא רוצה להגיד כן כן ולעבוד ראש קטן זה מה שיגרום לו להרגע, מצד שני זה לא אני ואני לא יודע כמה זמן אחזיק מעמד באופן כזה.

היום אני הולך לדבר איתו כנראה ולסגור את הסיפור הזה לאחד משני הכיוונים, בכל מקרה אני לא מתכוון להתפטר כי הפיצויים שלי שווים דיי הרבה

• תוכן חדש...