Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירוע גראן טוריסמו בפולין, נהג קוניקסג מאיץ, מעביר לשני, גלגלים מסתחררים, איבוד אחיזה ומעל 17 פצועים.

http://youtube.com/watch?v=jP0py_sgBeQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חייב לציין שזה בדיוק מסוג הסרטונים שגורמים לי לחשוש עוד יותר לכבות את בקרת האחיזה\משיכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ת'ה ת'ה ת'ה

היו צריכים להרחיק את הקהל עוד יותר לאחור בשביל הבטיחות, מקום כזה ורכבים כאלה מתכון לאסון.

אגב, כולם בחיים?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

כולם חיים, חלקם פצועים קשה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שימו לב להבדל בתגובת הקהל בין המקום בו צולם הסרטון לארץ -

עריכה - עכשיו אני רואה שצולם בפולין

הקהל בסרטון אדיש אדיש ולא ממהר לעזור לפצועים. חלק מסתכלים וחלק ממשיכים לצלם.

בארץ אנשים היו עטים על הפצועים על מנת לעזור. לפחות אני בטוח שזה מה שאני הייתי עושה.

עופר

פורסם

בארץ אנשים היו עטים על הפצועים על מנת לעזור. לפחות אני בטוח שזה מה שאני הייתי עושה.

עופר

לרוב במקומות מסודרים (כלומר מקומות עם גדרות) יש צוות יעודי לטיפול במקרים כאלה, רצוי לפנות להם את הדרך לטיפול מהיר.

צפיתי בסרטון מוקדם יותר השבוע, ואני מוסיף : יא אללה!

גם באירוע הפורמולה שהתקיים בחודש שעבר חשבתי שיש מקומות שעדיף שקהל לא ימצא בהם (למרות שהיו גדרות בטון. היו מהירויות מרשימות נהגים מיומנים כמובן אבל לא היה הרבה מקום לתקלות לצערי. לשמחתי במקומות עם ריכוזי קהל הנהגים הדגימו האצות מהמקום ולא מהירויות סופיות.

פורסם
באיזו מהירות הוא התנגש בהם?

נראה כמו נס שאין הרוגים.

סביר להניח איזור ה-80 קמ״ש פלוס מינוס זו המהירות בה הרכב נכנס להחלקה, משער שההתנגשות בהם היתה כמה קמ״שים פחות.

פורסם

חייב לציין שזה בדיוק מסוג הסרטונים שגורמים לי לחשוש עוד יותר לכבות את בקרת האחיזה\משיכה.

אני לא הייתי מפחד במקומך לכבות את הבקרה. זה עניין של יכולת נהיגה והכרה של הרכב. הנהג בסרטון כנראה חסר את שניהם.

מה שכן יש לו זה טונות של מזל - הרכב נראה בלי שריטה (מילימטרים מהעמוד).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא הייתי מפחד במקומך לכבות את הבקרה. זה עניין של יכולת נהיגה והכרה של הרכב. הנהג בסרטון כנראה חסר את שניהם.

אומרים שזה נהג שדווקא כן מכיר את הרכב, פשוט הפרפור שם בשני העיף לו את הרכב.

אני עדיין חושש לכבות את הבקרה, במיוחד לאור העובדה שהרכב אצלי לא מצליח לפתוח מעמידה בלי שבקרת האחיזה תחתוך אותו (אלא אם אני מתחיל להאיץ מגלגול באיזה 50 קמ״ש עם צמיגים חמים.

בכל זאת מעל 500 כ״ס ובערך 80 קג״מ לא הולכים ברגל.

עד שלא יצא לי לבלות עם הרכב איזה 3-4 שעות במגרש סגור גדול אני לא ארגיש בטוח לכבות את הבקרה כי כשהסופרצ׳ארג׳ר שם נכנס הרכב מתחיל לקמט את האספלט וזה מהר מאוד יכול להגיע למצבים מאוד לא נעימים כמו בסרטון הזה.

אני יודע לשלוט ברכב, יש לי נסיון עם הנעה אחורית (אבל חלשה בהרבה) ועדיין- אני מודה שהרכב שלי מפחיד אותי ללא בקרות.

לגבי הרכב בסרטון, ראיתי סרטונים נוספים ובהם רואים את הרכב מקרוב- הוא כן חטף כמה פצצות, אמנם נראה שלא משהו שמעבר לרמה הקוסמטית אבל לך תדע- הרכב קיבל כמה פיצוצים לא קלים מהמדרכה, יכול להיות שיש שם סרנים עקומים וחלקי מתלה שסיימו את חיהם.

פורסם

מזל טוב, הצלחת לנפק את זוכת פרס ה"הודעה האומללה ל 2013"!

הבן אדם הוריד 17 איש, חלקם פצועים קשה ואתה חושב שיש לו טונות של מזל כי הרכב בלי שריטה? :drinking::brickwall::screwy:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מזל טוב, הצלחת לנפק את זוכת פרס ה"הודעה האומללה ל 2013"!

הבן אדם הוריד 17 איש, חלקם פצועים קשה ואתה חושב שיש לו טונות של מזל כי הרכב בלי שריטה? :drinking::brickwall::screwy:

:-D חיכיתי שמישהו יעיר לי על זה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...