Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהבתי את ידית האחיזה לסבתא המרוקאית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל העונים , ברור לי שהכיוון הוא להוריד פרופיל ולעבור את הקורס בצלילה , ואת זה אמרתי לבן כבר בשיחה אתמול בערב.

אבל מה שעצבן אותי זה ההדרכה לבינוניות , מעניין אם זה על דעת המפקדים של הבה"ד או לא .

החלטתי שלא אתלונן ,לפחות לא בשלב הזה.

אבל אם יהיה טקס סיום לקורס עם הורים , בהחלט אגש לאחד הקצינים הבכירים שיהיו שם ואגיד לו אז את דעתי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון הקורסים מועברים על פי סילבוס ומערך שיעור מוכן מראש שמתגלגל כבר אלוהים יודע כמה מחזורים. נדיר מאוד שעורכים\משנים\מחדשים את מערכי השיעור.

רוב המדריכים לא יודעים מילה מעבר למה שיש במערכי השיעור.

אם יש טעות במערך ואיש לא גילה אותה עד כה, כלכך הכבוד לבן שלך שהצליח לעלות עליה.

אין קשר ממשי בין אותו מדריך בן 19 שמעביר את מערך השיעור, לבין "הדרכה לבינוניות" ושאר אידיאולוגיות. כך המערכת עובדת. בשביל לשנות צריך קצת יותר מרק עריכה של מערכי השיעור.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל ,

כאן אני חולק עליך.

מדריך שלא בקיא בחומר , ואפילו לא חוזר על החומר לפני השיעור ואומר שטוית תוך כדי , לא קשור למערך השיעור.

יכול להיות שהוא אפילו לא מבין את מה שהוא מקריא ואז גם אומר שטויות.

הבעיה שלי היא חוסר המוכנות לקבל ביקורת , גם שברור לכל הצדדים שהיא ביקורת בונה ונכונה.

אם המדריך מסביר משהו שגוי , ויש בכיתה 30 חיילים , נניח ש 10 מתוכם כן יודעים מה נכון ומה לא ,

ו 20 לא מכירים את החומר מקודם ולכן עבורם מה שהמדריך אומר הוא נכון.

כל השלושים יצאו לתחזק מערכות תקשורת של הגדודים / חטיבות / אוגדות.

ברגע האמת , הרוב לא יתחזק נכון ותקלה יכולה להשבית להרבה זמן. במקום לדקות בודדות.

להגיד לכל החניכים לשתוק תמיד , זה החינוך לבינוניות.

גם המדריך למרות "הדרגה הגבוהה" שלו ולמרות סרט ההדרכה הוא בנאדם

וגם לו מותר לטעות.

להגיד לכולם לשתוק. ולא לעזור לאחרים. כאן הבעיה.

ואם מחר חייל מגלה בעיה שיכולה להציל חיים האם לשתוק גם אם המפקד חושב אחרת ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העיקר שאף אחד לא נדקר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המסקנה העיקרית שלי ממצעד הגאווה היום: יש הרבה שוטרות שוות...:mm_smile:

בעיקר השוטרות אשר מסתובבות עם אלה ביד. מעניין למה משמשת האלה בשעות הלילה המאוחרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לשיטור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום ראיתי משאית מובילה עופות, אז נתתי לה להשתלב, כדי שישחטו את העופות מהר יותר, והם יפסיקו לסבול.

למרות שלפי מה היצא מהאגזוז של המשאית, הם כבר מתו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נחמד בצידך, זה לא יעזור.

המשאית מגיעה למשחטה, פורקים את הכלובים ומשם העופות ממתינים למותם. לפעמים אפילו כמה שעות טובות.

לפעמים יש מאוורים וטפטפות, לפעמים לא. לפעמים גם זה לא עוזר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אפרופו דאעש, מה ראשי התיבות?

דאולה איסלמייה ומה ההמשך?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...