Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה, אם הוא לא, אז זה תקין?

זאת צריכת דלק ממוצעת שקיבלתי במחשב אחרי ניתוק מצבר ושהאוטו עמד מונע כמה דקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוקו ועוגיה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רוצה להגיד ולמסור הודעה חשובה:

אני נמשך כרגע למיצובישי. כמו שאתם רואים, הלוגו של המיצובישי נמצא בסמלון שלי.

אז לכל מי שטען שאני מגזים עם הקורולה, תנו לי להגיד לכם שאני מאוהב בקורולה והיא החיים שלי אבל עכשיו הצטרפה עוד נסיכה.

בשבילי, לכל רכב יפני יש פינה חמה!

להתראות בינתיים.:lol:

פורסם

אני רק מקווה בשבילך שזאת לא אותה אחת מהשירשור.

כי נשמע כאילו זאת שהייתה אצלי, מרצדס לידה.

פורסם

אני חייב לשתף משהו שממש מעצבן אותי,

הבן הבכור שלי התגייס לפני מספר חודשים לצהל ונמצא בקורס בחיל התקשוב, ואמר מספר פעמים שהמדריכים לא מספיק מקצועיים. השבוע הוא גם העמיד אותם על טעותם בנושא רשתות תקשורת, המדריכים כעסו עליו ונתנו לו על זה שעתיים ביציאה.

אני לא מתרגש משעתיים ביציאה , ובשעתו היו לי הרבה כאלה, אבל לתת שעות ביציאה בגלל שהוא צודק והמדריכים טועים? מה המסר שזה מעביר ? תשאף לעבור בצלילה? אל תגדיל ראש?.

מודה בתקופתי תמיד הגדלתי ראש ושאפתי להתמקצע ותמיד קיבלתי תמיכה מהפיקוד גם אם תיקנתי אותם לפעמים

מצד אחד בא לי להגיש תלונה לנציב הקבילות על היחס הזה, מצד שני שיעבור בצלילה וזהו, כי אז יחפשו אותו על כל שטות.

זהו לשעת לילה זאת.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון יש לי מספר דברים לומר לך:

1. פעם הסמלת שלי בתירונות, סיפרה לפלוגה של עתודאים שבמ"ק77 יש שדרים ותדרים. או במילים אחרות, יש הרבה כישרונות בצבא, לא מכולם צריך להתרגש.

2. הסיפור שאת המוכשרים ביותר משאירים להדרכה הוא מיתוס, להדרכה משאירים את אלה שאיש אינו רוצה לעבוד איתם בשטח.

3. אם הבן שלך חווה יחס משפיל בעקבות האירוע וישנם עדים הייתי קובל בלי לחשוב פעמיים. סתם חניך בקורס שקיבל שעתיים ביציאה כי התחכם מול המפקד זה לא עילה לקבילה בכל מקרה, גם אם המפקד טמבל (מי אמר ספיחס?).

4. אם יש עילה לקבילה אבל יש חשש לאיכות חייו של הבן, לא חייבים לקבול עכשיו, ניתן לקבול גם בסיום הקורס.

יום טוב גם לך

פורסם

אפשר גם להפיק מזה לקחים מסוג "אל תהיה צודק, תהיה חכם", "החיים לא תמיד הוגנים", ו"קבלת מרות"

פורסם

הבן שלך נתקל פשוט במדריכים שהם דרעק, איך לומר.

תבקש ממנו שיוריד קצת פרופיל (גם אם הוא צודק לפעמים. מכיר ההרגשה - אבל לפעמים אין מה לעשות, עד יעבור זעם = יעבור למקום אחר).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...