Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם זה אני מסכים לחלוטין.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קראתי ואפילו ציטטתי. התייחסתי למה שרשמת.

המחבל הולך במטרה למות כדי להיות שאהיד קדוש ולרצוח יהודים. הכלא מבחינתו זה רק בונוס, לא מטרה. גם אם תהרוג אותו במקום מבחינתו הוא לא הפסיד כלום ועשה את שלו.

לא כל מחבל הוא גם מתאבד.

אני חושב, שאם כל מחבל היה יודע שהוא לא יוצא חי מזירה, רבים רבים לא היו כלל באים לבצע פיגוע.

רבים כן היו באים, אבל אני רוצה לחסוך את אלה שכן ימנעו.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אז במקום פיגועי ירי כאלה יהיו רק פיגועי התאבדות שבהם יש יותר הרוגים בד"כ. בכל אופן אני לא מתיימר לדעת מה עובר לנבלות האלה בראש כשהם מחליטים לעשות כזה מעשה. אם המוסר והחוק מחייב להשאיר אחד כזה בחיים אחרי שנתפס, אז הוא לא צריך מזגן, פלסטיישן, טלויזיה בכבלים ולימודים אקדמאיים על חשבון האזרחים שהוא רוצה לרצוח. מספיק המינימום שבמינימום כדי לשמור עליו חי ובריא, עדיף במצב כזה שיתחשק לו לבד למות.

פורסם

אני גם בעד צינוק אבל

מים

לחם

וזהו

לא צריך מיטה כרית ושמיכה

לא צריך מילקי

לא צריך כבלים

וכו' וכו' וכו'

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
צריך לדאוג שהתנאים בכלא לאסירים בטחוניים יהיו גרועים יותר מבעזה.

וזה למה נושא המפגש של ביבי עם פוטין היה צריך להיות מיקור חוץ של בתי כלא לרוסיה.

אם המחבל/עבריין (אני באמת לא רואה הבדל בינהם) יידעו שהם יגיעו לגיהנום לפני שהם ימותו, ואולי יחזרו מהכלא, אולי לא, אז המצב יהיה שונה לגמרי.

זה כמו שאם מישהו ראה נרקוס, אז הפיתרון היה לשלוח את ברוני סמים לכלא בארה"ב, איפה שהתנאים הרבה יותר גרועים מכלא קולומביאני, שבו הם יכולים לקנות מה שבא להם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל ברוני סמים עושים פשעים בשביל הכסף, השאהידים עושים את זה בגלל האמונות הדתיות שלהם.

במקום לירות באנשים ולהיתפס הוא יעשה פיגוע התאבדות עם חומר נפץ, יהרוג יותר אנשים.

פורסם

ממזר תהיה ריאלי, אף אחד לא ישלח אסירים מישראל לסיביר.

אני כן חושב שצריך לעבור חוק שאומר שאסירים בטחוניים יקבלו רק את התנאים המינימליים ביותר שאדם זקוק להם כדי להתקיים. ללא מותרות בכלל. להחזיר את הכלא להיות גורם מרתיע ולא קייטנה או בית נופש.

אנשים קוראים לא לטפל במחבלים פצועים מתוך תסכול, הם יודעים שאם המחבל ישאר בחיים, הוא יגיע לכלא והיה גיבור, ואז ישתחרר ויחזור לעזה להיות גיבור שם.

זה לא צריך להיות המצב, חייבת להיות הרתעה הולמת נגד הטרור, התסכול נובע מחוסר היכולת של המערכת להתמודד עם ההשלכות של פיגוע על המחבל ומשפחתו.

צריך שהם יבכו על כל מחבל חי כמו שאנחנו בוכים על כל אזרח מת, שאנשים יצאו מהכלא ולא יסכימו לחשוב אפילו על פיגוע חוזר בשטח ישראל.

SLOWRIDE,

במקום לירות באנשים ולהיתפס הוא יעשה פיגוע התאבדות עם חומר נפץ, יהרוג יותר אנשים.

זה נכון לטווח הקצר, אולי אחוז פיגועי ההתאבדות יגדל, אבל מספר הפיגועים ירד משמעותית עם הזמן.

אין ברירה, צריך הרתעה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש פה לולנים? עברנו לאחרונה לביצי חופש בגלל צער בעלי החיים שהתרנגולות עוברות ורציתי לדעת אם זה גימיק או שהן באמת מסתובבות להן באחו הפתוח לקול ציוצי הציפורים

פורסם (נערך)

במקום שכל תרנגולת תהיה בכלוב משלה, דחפו הרבה בכלוב אחד

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2508173/16-000-free-range-chickens-crammed-shed-NEVER-daylight.html

למיטב ידיעתי, אין אפשרות גם להגיע לתפוקה סבירה, וגם לספק תנאים נאותים לעופות. לסבתא שלי באוקראינה היה לול עם כ-20 תרנגולות, שהניב בערך ביצה ביום (שתיים היום טוב, ביצה שבורה ביום רע), והיה צריך להסתכן בלהיות מותקף ע"י התרנגולות (או יותר גרוע, תרנגול זכר), כדי לאסוף את אותה ביצה.

אלה באמת ביצי חופש בשבילך (מדי פעם היו פותחים את דלת הלול, והיו נותנים לתרנגולות לצאת). רוצה להכין חביתה משתי ביצים? חכה יומיים. רוצה להכין חביתות לכל המשפחה? מושחת שכמוך, לך תקנה ביצים בסופר.

בקיצור, ביצי חופש זה בולשיט, אחרת זה היה מאוד יקר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה הונאת דברים, הייתי משוכנע שזה אמיתי, זה המצב גם בארץ בוודאות? ואתה בטוח לגבי התפוקה של הלול של סבתא שלך? הנתונים נשמעים מאוד פסימיים. כשהייתי קטן הייתי אוסף ביצים מהלול של סבתא שלי וזכורה לי תפוקה של ביצה ביום בערך..

פורסם (נערך)

לגבי איך זה עובד בארץ אני לא יודע, אבל אם הלולנים בארץ אוהבים כסף (מה שמחלחל אליהם אחרי שביצת חופש נמכרת ב2.10 ש"ח בערך), אז אני מאמין שזה אותו דבר.

לגבי הלול של סבתא שלי, זאת הייתה התפוקה פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לסבא שלי היה לול קטן מתחת לבית והם היו צריכים לקנות ביצים מדי פעם כדי לבשל. התרנגולות לא יכולות למלא קרטונים כמו מכונה. מה שכן, הטעם של ביצה מתרנגולת "ביתית" היה אחר.

פורסם

אצלי זה היה לפני 20 שנה, אני כבר לא זוכר איזה טעם היה לביצים

פורסם
איזה הונאת דברים, הייתי משוכנע שזה אמיתי, זה המצב גם בארץ בוודאות? ואתה בטוח לגבי התפוקה של הלול של סבתא שלך? הנתונים נשמעים מאוד פסימיים. כשהייתי קטן הייתי אוסף ביצים מהלול של סבתא שלי וזכורה לי תפוקה של ביצה ביום בערך..

לגבי איך זה עובד בארץ אני לא יודע, אבל אם הלולנים בארץ אוהבים כסף (מה שמחלחל אליהם אחרי שביצת חופש נמכרת ב2.10 ש"ח בערך), אז אני מאמין שזה אותו דבר.

לגבי הלול של סבתא שלי, זאת הייתה התפוקה פחות או יותר.

גם לסבא שלי היה לול קטן מתחת לבית והם היו צריכים לקנות ביצים מדי פעם כדי לבשל. התרנגולות לא יכולות למלא קרטונים כמו מכונה. מה שכן, הטעם של ביצה מתרנגולת "ביתית" היה אחר.

אם מחברים במקביל את הלולים שלכם אפשר לקבל בערך 2.5 ביצים ביום. אני משקיע בכם !

איזה כייף לי :)

פורסם

בהשקעה של 12 שקלים אפשר לקבל תריסר ביצים בסופר.

תשקיע ברמי לוי

• תוכן חדש...