Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
המשחק הבא של סאות'פארק יקרא The fractured but whole.

נפלתי מצחוק במשרד.

Sent from my Le Max using Tapatalk

זה בטח נראה מוזר, כשבאמצע היום התחלת לצחוק, ואז נפלת.

למרות שאם אתה עובד במפעל שמייצר גז צחוק, זה מסביר את התופעה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה קורה הרבה יותר משאתה חושב.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום נסעתי לתומי בחניה של הטכניון ואחד השומרים עשה עלי פוזה של שוטר, חשב שאני עושה חראקות. אני הופך להיות ערס רציני.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אמור להגיע מחר לטכניון ב16, יש יום פתוח להנדסאים. למה אני אמור לצפות מבחינת עומסי תנועה? עדיין מתלבט אם להגיע ברכב או בתחבורה ציבורית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להגיע ברכב אין בעיה בשעות האלה.

לצאת זו בעיה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תחנה ברחוב המרגנית בנשר, החנייה חופשית ותמיד יש מקומות פנויים.

https://www.google.co.il/maps/@32.7728068,35.0304982,3a,75y,129.04h,93.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1ste-qocTi0KSvh8gAHQdBAw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

זה בערך 3 דקות הליכה משער נשר, משם להנדסאים זה עוד 5 דקות הליכה.

אל תחשוב לחנות ליד שער נווה שאנן (רחוק מהנדסאים, החנייה קטנה ועקומה).

פורסם
תחנה ברחוב המרגנית בנשר, החנייה חופשית ותמיד יש מקומות פנויים.

רק שים לב לחנות ברחוב עצמו ולא בחניון שצמוד לרחוב כי זה חניון לדיירי המקום בלבד (בעלי תו חניה) ומחלקים שם דוחות מספר פעמים ביום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בלי שמץ של ציניות או כוונת התלהמות, אני מבקש בזאת מידידי חברי הפורום המלומדים, שרבים רבים מהם בעלי דעות שמאלניות:

למה שמחבל שלוקח תת מקלע ומרסס באש חיה עשרות אזזרחים, אמור לצאת חי מכזאת זירה מדממת?

למה אנו מתבשרים ש"הרופאים הצליחו לייצב את מצבו של המחבל הפצוע".

למה אני וכל משלמי המיסים אמורים לממן את הגזות / תחבושות / ניתוחים / ימי אישפוז / עוף ואורז / ג'לי למנה אחרונה של הברנש האיום הזה?

שוב, בלי התלהמות. אני לא קורא כאן ל"מוות לערבים" ושאר סיסמאות הרחוקות ממני. מנסה באמת להבין את ההגיון

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...