Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא עמדתי בקצב של 3 אנשים, איך נצרף עוד?

(דמי חבר חד פעמיים בהצטרפות, בכפוף לתקנון , יועברו לגזבר. במקרה זה אני).

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)

עוד 3 שעות שמירה על הגיבוב ונעביר משמרת להייטקיסטים. תחזיק מעמד בנצי.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCoQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DtIdIqbv7SPo&rct=j&q=aint%20no%20sunshine&ei=NUhDU9CgN-KM0AWv3oGoDg&usg=AFQjCNFp0Fj6IKdLasVyk3p7QV7J02QYPw&bvm=bv.64367178,d.d2k

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם (נערך)

העיר הזאת היא הבית שלי, אני סחי, השעה שש אחה"צ, הכל מואר בחוץ והלכתי לאיבוד, אני מכיר את כל הרחובות, פשוט יצאתי מריכוז וכואבת לי הרגל מהקלאץ'.

עריכה, הגעתי הביתה, אפילו מצאתי חניה טובה, פה זה כמו תל אביב, אין חניה בשיט.

סתם דכדוך של יום שני שהתחיל די עקום, נעלתי את עצמי מחוץ לבית כשמיהרתי, בגלל זה טסתי ללוס אנג'לס וממש רכבתי כמו מטורף.

בדיוק סיימתי שיחה עם לקוח, חבר.

עשיתי טעות ענקית, מכיוון שהפכנו לחברים הפכתי למאוד מגונן, הבחור גם ככה לחוץ עם העבודה, היו המון בעיות שלא קשורות אליי, טיפלתי בהכל על חשבוני, מועד סיום העבודה התארך, התארך מאוד, אנחנו בפיגור של חודש כמעט. לא באשמתי, בדרך כלל שיש איזושהיא בעיה אני מגיש נספח לחוזה, גובה עוד כסף ומוסיף זמן לסיום.

פה אמרתי שטויות, איזו טעות עשיתי, גם אני מסיים את העבודה בשן ועין מבחינה כלכלית וגם הבחור התחיל לעשות עליי פוזות בקטע של "אתה אחרי הדדליין", אני אוהב אותו, אחלה בחור, בא לי להתפוצץ עליו. פרפרתי כמו מטורף לטפל בבעיות עם הבניין, ליקקתי את התחת לכל ההנהלה, כמו פודל, ואת כל העבודה אצלו עשיתי טיפ טופ, בחרתי בחומרים הכי יקרים, אפילו בגימור, אם החוזה נתן תקציב של 150 לאסלה, קניתי אסלה ב450 , התייחסתי לזה כאילו זה הבית שלי, מה אני אשים לעצמי?!

עכשיו צרות, הוא אומר לי שהוא רוצה קבלות על מה שקניתי למחר. א. הרבה דברים קניתי במזומן בלי קבלה בשביל לחסוך כסף ולהכניס דברים שהיו מעל התקציב בתקציב.

ב. מה לעזאזל? אין לי כוח לזה.

בא לי להתפוצץ עליו, כבר הגעתי לשלב שאני מוציא כסף מהכיס לשלם על הכל.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

• תוכן חדש...