Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו אז קנה מנייה של 50K וברווח קנה לי קליאו ספורט :) 3>

רופיני, סתם צחקתי, האוטו הזה לא נראלי מגיע עד לחיפה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי 5000 בבנק סתם ככה

אומנם עוד לא למדתי את הנושא, אבל 100% על 10000 זה לא עוד 10000?

טלגז, אני חייב להחליף את כל השרשרת, היא כבר ישנה ואין טעם להחליף חוליות. יש לך המלצה לשרשרת סבירה?

הג'אנט עושה שמיניות ומשתפשף על הבולם. אני אנסה למתוח את השפיצים.

בהילוכים הקדמיים תמיד הייתה בעיה קטנה, אבל זה לא הפריע לי. בעבר ניסיתי לסדר את העניין עם הברגים, אבל אין אליהם גישה נוחה (לא חשבו על זה לפני כמה שנים כנראה), ועד שהצלחתי להזיז טיפה זה לא ממש עזר. אבל זה גם לא כ"כ הפריע לי.

אחרי הנפילה האחרונה, ההילוכים האחורים התחילו לעשות בעיות. אין מעבר חלק והם פשוט לא עוברים או שעוברים ב-"נפילה" ולא בצורה חלקה.

לגבי שרשרת - אף פעם לא התעסקתי עם זה. החלפתי פעם אחת בלבד, ושמתי את מה שהמליצו לי בחנות.

יישור של ג'אנט צריך מפתח מיוחד ולקרוא קצת על איך לעשות את זה. הבנתי שזה לא טריוויאלי, מעולם לא ניסיתי.

הילוכים לא נגישים? קנית אופניים צוחפתיות?

ההילוכים לא עוברים חלק כשהמעביר לא דוחף מספיק / דוחף יותר מדי.

תבדוק אם לא התעקם, תבדוק גם את האוזן שלו.

אם התעקם, תנסה בזהירות עם היד.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אומנם עוד לא למדתי את הנושא, אבל 100% על 10000 זה לא עוד 10000?

לגבי שרשרת - אף פעם לא התעסקתי עם זה. החלפתי פעם אחת בלבד, ושמתי את מה שהמליצו לי בחנות.

יישור של ג'אנט צריך מפתח מיוחד ולקרוא קצת על איך לעשות את זה. הבנתי שזה לא טריוויאלי, מעולם לא ניסיתי.

הילוכים לא נגישים? קנית אופניים צוחפתיות?

ההילוכים לא עוברים חלק כשהמעביר לא דוחף מספיק / דוחף יותר מדי.

תבדוק אם לא התעקם, תבדוק גם את האוזן שלו.

אם התעקם, תנסה בזהירות עם היד.

25% מס ועוד הבנק לוקח עמלה.

זה יוצא יותר מ5 בעצם,לא 7-6 בערך

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
25% מס ועוד הבנק לוקח עמלה.

איזה דיכאון.

יאללה גם היום אלך לישון מוקדם לדעתי.

מצאו באג בGUI של האייפון ששיפצתי, איזה באג נוראי, אין לי כוח לזה, איך ששמעתי נכנסתי לדיכאון והתחיל לכאוב לי הראש. לפחות למדתי משהו אחד, אני לא רוצה להיות מפתח iOS.

חוץ מזה אני כותב גרסא חדשה רק שהפעם יש לה שאיפות ממש גדולות אבל אין לה שום עיצוב או אדריכלות (design and architecture , תרגום סביר לא?) נורא מעצבן, אם הייתי יכול לקחת החלטות בקנה מידה כזה הייתי עושה דברים קצת אחרת, האמת? שלא הייתי לוקח פרוייקט כזה בזמן כול כך קצר, אבל! אני לא לוקח החלטות כאלה אז אף אחד לא שואל אותי.

וואלה תאמינו לי, אין לי כוח להתחיל עכשיו לעשות קופי פייסט לאלפי שורות, תנו לי מישהו שאני אוכל להקריא לו בדיוק מה לעשות ותנו לי לשכב על המיטה ולאכול ענבים.

אחחחח.

שוב אשאל, מעניין מישהו סרטון מהיר שעשיתי שמראה את הנסיעה שלי ל/מהעבודה? 5:50 דקות , לא ארוך, לא יודע למה עשיתי אותו בכלל.

אני רוצה את הלאון.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הצלחתי!

לקוח מעצבן איתגר אותי למצוא דרך לחבר כרטיס מסך ISA-CGA ל-LCD מודרני (אזלו כל מלאי מסכי ה-CGA).

ימח שמם של מתכנני הפרוטוקול הזה.

פורסם

השבוע אני הולך להחליף ממיר קטליטי כי נמאס לי מהרעש שהוא עושה,

גם קיבלתי מסבתא שלי 300 שקל ליום הולדת, חשבתי לקנות בהם או פילטר אוויר של K&N או קסנון "פיליפס" מה אומרים ?

FRANCE

פורסם
מה קורה בנצי ? :)

עייף, ביליתי סופש במדבר עם תכולת השיער, עבדתי קצת, בקושי ישנתי אתמול, קמתי ב6 וחצי ונעלתי את עצמי מחוץ לבית כשאני ממהר ללוס אנג'לס כי ביום שישי החנתי את היונדאי ברחוב צדדי שאסור לחנות בו ביום שני מ11 בבוקר ל1 בצהריים.

מצאתי את עצמי עומד מחוץ לבית עם מעיל עור, בשמש, אחרי שווידאתי שכל החלונות נעולים לפני שיצאתי. נעול בחוץ. עד 9!

טסתי על האופנוע, 120MPH על ה10 שידוע בסלילה החובבנית שלו. ממש תענוג.

עכשיו אני פשוט שפוך.

וקצת מצטער שיצאתי מהמיטה בבוקר, היה לי ממש כייף להתכרבל עם הגברת :-)

udy4a6u5.jpg

haters will hate

פורסם
רד מהפילטר והקסנון. לא תקבל יותר כוח וסתם תמשוך שוטרים ולא תעבור טסט

פילטר אינבוקס, לא מחפש תוספת סוסים, רק לחסוך על ההחלפות כל פעם, קסנון אני מתכוון לשים איכותי 4300k, היה לי עד עכשיו ועצרו גמה פעמים ולא אמרו כלום, יש עדשות.

FRANCE

• תוכן חדש...