Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבוקר התחיל עם בחילה ויציאות לא מוצקות במיוחד.

עכשיו יותר טוב, תודה למי שהתעניין.

בהריון?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר אור גיבוביה.

בטח לאט,בנצי (בטח פורש לישון רק עכשיו) לא פה,אז אנחנו בהילוך איטי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

מגובב קפה נוסף ושני להיום. מה התאריך היום בכלל? .

ג'ניה, מה קורה, איש?

רציתי לומר לך שהסונטה נכנסה לרשימה שלי.

תרגיש טוב בנתיים עם הברך.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

גיבוב סופש שהיה.

אחריי שסיימתי להעלות פרוייקט די גדול בעבודה, כזה שהופיע לי בחלומות בשבועיים האחרונים, הגיע הסופש המיוחל. (סוף סוף זמן לעבוד על הרכבים בבית, ריפוי בעיסוק לנפש)

פתחתי את הבוקר בפירוק הפלאנג מים הנוזל, והתרמוסטט ברנו קליאו של האשה, החלפת כל המי קירור. הרכבת פלאנג ותרמוסטט חדש הלך בסדר בסהכ. (אני עדיין מבצע מעקב על כמות הנוזל קירור ברכב).

שמח וטוב לבב, התפנתי לעבוד על המאזדה , אני בעיצומו של פרוייקט הסבת מערכת היניקה למערכת מתקדמת יותר על בסיס מאזדה לנטיס מנוע 2000 שנת 2003.

באמצע הדרך לתוך ההסבה, מקבל טלפון מהאישה, "הילד קודח מחום, לא מרגיש טוב" , מדבר עם הילד בטלפון, הוא מבקש שאבוא הביתה (מניפולטור קטן) - ולחשוב שהבטחתי לו שנלך ביחד למפגש ביד אליהו... (הוא די מתלהב מהמפגש)

נו טוב, מסתכל על המאזדה חצי מפורקת בתא מנוע, מקשיב למצפון שלי שאומר "לך לילד!!", "עזוב את הרכב כרגע".

"מקפל" את הרכב , משאיר אותו חצי מפורק, לוקח את הרכב של העבודה ומגיע הביתה, (חושב לעצמי בדרך, מחר בבוקר הילד ירגיש טוב ואני אסיים לעבוד על המאזדה) , מרפי ככל הנראה הקשיב ודאג שהילד כל הסופש יהיה חולה...

והנה הגיע יום ראשון, לא ישנו כלל בגלל הילד ( שלא באשמתו כמובן) והמאזדה יושבת לך חצי מפורקת, ממתינה לסופש הקרוב.

אני הרוג מעייפות, ונראה לי שהילד הדביק גם אותי.

תוכניות לחוד, מציאות לחוד... סאמק.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
סאמק.

תקן את עצמך - כוס פאקינג אמק (ע"ע איי אווו ווין),זה כבר ביטוי שגור בפורום והיא תתן לך התראה :)

ומרפי תמיד מקשיב לכולם,אך פועל סלקטיבית עם מי שבא לו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עמית, רוצה להצחיק את אלוהים? ספר לו על התוכניות שלך.

או

אדם מתכנן תוכניות ואלוהים צוחק צחוקיות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תפוחי, נשמע כמו הצעה מעניינת, באמת תזהר שלא יעקצו אותך בכסף והאוטו. אל תסכים לכלום חוץ מהעברת זהב.

איך הוא ייקח את הזהב? בקרוז? היא לא סוחבת את עצמה אז היא תסחוב גם זהב?

אלא אם כן התכוונת לזה"ב :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תפוחי, יש להורים שלי מכונת כביסה בת שנה וחצי של סמסונג ששוכבת אצלם בגינה כבר חודשיים.

הם קנו אותה מכונה בדיוק בנפח גדול יותר ואת הקודמת פשוט מחפשים למי לתת כי חבל לזרוק.

אנשים הבטיחו שיבואו לקחת אבל התוצאה היא שהיא עדיין שוכבת פה. מוזמן לבוא לקחת (בחינם כמובן) אני בגבעת ברנר

אם תפוחי לא בעניין, אני אשמח לקחת אותה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
מגובב קפה נוסף ושני להיום. מה התאריך היום בכלל? .

ג'ניה, מה קורה, איש?

רציתי לומר לך שהסונטה נכנסה לרשימה שלי.

תרגיש טוב בנתיים עם הברך.

הכל טוב, מה איתך?

מצויין שנכנסה, עכשיו תמכור את הקרייזלר וחפש לך סונטה שמורה מאיזה זקן יקה (כמעט כל מי שקנה סונטה הוא זקן. חלקם יקה) שעשה לה טיפולים כמו שעון שוויצרי. בהצלחה.

תודה, אני ירגיש טוב אחרי הניתוח.

גיבוב סופש שהיה.

אחריי שסיימתי להעלות פרוייקט די גדול בעבודה, כזה שהופיע לי בחלומות בשבועיים האחרונים, הגיע הסופש המיוחל. (סוף סוף זמן לעבוד על הרכבים בבית, ריפוי בעיסוק לנפש)

פתחתי את הבוקר בפירוק הפלאנג מים הנוזל, והתרמוסטט ברנו קליאו של האשה, החלפת כל המי קירור. הרכבת פלאנג ותרמוסטט חדש הלך בסדר בסהכ. (אני עדיין מבצע מעקב על כמות הנוזל קירור ברכב).

שמח וטוב לבב, התפנתי לעבוד על המאזדה , אני בעיצומו של פרוייקט הסבת מערכת היניקה למערכת מתקדמת יותר על בסיס מאזדה לנטיס מנוע 2000 שנת 2003.

באמצע הדרך לתוך ההסבה, מקבל טלפון מהאישה, "הילד קודח מחום, לא מרגיש טוב" , מדבר עם הילד בטלפון, הוא מבקש שאבוא הביתה (מניפולטור קטן) - ולחשוב שהבטחתי לו שנלך ביחד למפגש ביד אליהו... (הוא די מתלהב מהמפגש)

נו טוב, מסתכל על המאזדה חצי מפורקת בתא מנוע, מקשיב למצפון שלי שאומר "לך לילד!!", "עזוב את הרכב כרגע".

"מקפל" את הרכב , משאיר אותו חצי מפורק, לוקח את הרכב של העבודה ומגיע הביתה, (חושב לעצמי בדרך, מחר בבוקר הילד ירגיש טוב ואני אסיים לעבוד על המאזדה) , מרפי ככל הנראה הקשיב ודאג שהילד כל הסופש יהיה חולה...

והנה הגיע יום ראשון, לא ישנו כלל בגלל הילד ( שלא באשמתו כמובן) והמאזדה יושבת לך חצי מפורקת, ממתינה לסופש הקרוב.

אני הרוג מעייפות, ונראה לי שהילד הדביק גם אותי.

תוכניות לחוד, מציאות לחוד... סאמק.

לא הבנתי. איפה חונה המאזדה ואיפה אתה גר? זה לא אותו מקום?

SOLD!

מזל טוב!

פורסם
SOLD!

מזל טוב!

איך הוא ייקח את הזהב? בקרוז? היא לא סוחבת את עצמה אז היא תסחוב גם זהב?

אלא אם כן התכוונת לזה"ב :)

נראה לי ששכחת את המצחיק שלך בבית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...