Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי. איפה חונה המאזדה ואיפה אתה גר? זה לא אותו מקום?

למה אתה לא לוקח אותו איתך לעבוד על האוטו ?

Zx אני גר בישראל וגם הרכב בישראל

;)

המאזדה היא לסופש ואינה חונה בבית, גם ככה חונים בבית 2 רכבים באופן קבוע, כך שאין צורך לתפוס לשכנים עוד חנייה עם רכב שלישי.

רופיני הילד בן שנתיים וחמישה חודשים...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תשאל את עידן82 מה ילד בן שנתיים יכול לעשות ;) זה בדיוק הזמן לחנך אותו לעזור בכל הקשור לרכב.

עכשיו מובן לגבי המכוניות. תודה :)

פורסם
הצבעה אחרונה; מי תומך במכירת הקרייזלר ומי לא?

(נראה לי שרופני הוא היחיד שבעד להשאיר אותה ).

אני בכלל בעד שאוניות יהיו בים, ולא על הכביש.

אני עדיין נגד.

באופן כללי, אני בעד להחליף את הרכב אבל חלק גדול מזה נובע מעצם העובדה שאתה כתבת שאיבדת אמון ברכב.

אגב, מה לוקואישה אומרת? לא מעצבן אותה שאתה זורק כסף על רכב שמתפרק כל פעם?

אם אני מכרתי אז גם אתה יכול!

יאללה ערן תעיף אותה!!!

לוקו אל תמכור. .

אז יש לנו שניים שבעד לא למכור, שלושה בעד למכור( כולל אקסודוס, בטעות נמחק הציטוט ),

ואחד מתנדנד(zx). +בנצי אחד לא ידוע.

ג'ניה, אולי זה ישמע מוזר או לא צפוי אבל האישה לא בעד מכירה.

הקווים פתוחים עד חצות, הכנסו והשפיעו!

Gn'f'R

פורסם

20 מיליון צפיה גובהו ו11 מיליון גבבה רוחבו!

לוקו, היא דווקא רוצה להישאר עם הלוקומוביל? מה הסיבה שלה? היא בכלל נוהגת בו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
20 מיליון צפיה גובהו ו11 מיליון גבבה רוחבו!

לוקו, היא דווקא רוצה להישאר עם הלוקומוביל? מה הסיבה שלה? היא בכלל נוהגת בו?

נוהגת גם נוהגת. היא ממש אוהבת את הרכב, יותר ממני.

Gn'f'R

פורסם

אני מתנדנד כי אין את כל המידע. אני לא יודע את ההיסטוריה של הרכב שלך, רק את התקלות האחרונות.

אם התקלות הללו היו כל הזמן מאז קנית אותה אז תעיף אותה לכל הרוחות. אם הרכב היה אמין ובתקופה האחרונה החל לעשות בעיות הייתי קודם כל בודק כמה כסף יעלה לסדר אותה לחלוטין (למקרה ויצצו עוד בעיות).

במקביל הייתי מתחיל לחפש מכונית אחרת וככה להכיר את השוק.

פורסם

אני חושב שעדיף נבלה שאתה מכיר, מאחת שעדיין לא.

יחד עם זאת, הבנתי שהרכב שלך נדיר במחוזותינו וחלפים שווים את משקלם בזהב, אז בסופו של דבר אני בעד להעיף ולקנות רכב נפוץ יותר, כישורים טכניים לא חסר לך ככה שרכב נפוץ יפתח בפניך את השווקים של בני הדודים ע"מ לקנות חלפים בזול ולהחליף בעצמך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זרוק כבר את החרא הזה לעזאזל ותעשה לעצמך קצת טוב על הנשמה. אתה יודע מה קורה כשמתאמצים להחזיק את החרא בפנים - מקבלים טחורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
תשאל את עידן82 מה ילד בן שנתיים יכול לעשות ;) זה בדיוק הזמן לחנך אותו לעזור בכל הקשור לרכב.

עכשיו מובן לגבי המכוניות. תודה :)

אל חשש, הילד מזהה כל סמל של רכב ברחוב , מדקלם סוגי רכבים. (אפילו יצא לו לתקן פעם אדם מבוגר לגבי סוג של סקודה).

אגב פאביה עוד לא יצא לו לראות, ככל הנראה היא נוסעת מהר מידי על מנת שהוא יצליח להבחין בה, ככה זה עם מכוניות על.

בחצי שנה האחרונה אני עובר איתו על כלי עבודה (ראצט, בוקסות, מברג / כוכב/ פיליפס / שטוח וכו').

ליום הולדת קנינו לו ארגז כלים על גלגלים כולל מברגה חשמלית, ועוד המון כלים.

מאז כשמשהו דורש תיקון הוא רץ להביא כלים וצועק" אני אתקן!!" , "רק אני!!!".

גאווה של אבא.

ערן , תמכור.

או לפחות תנסה למכור, ז"א מגיע מישהו מציע מחיר שמקובל עלייך, יאללה שיהיה לו לבריאות.

לפעמים צריך לשחרר. (אומר לך את זה אדם שברשותו מזה 7 שנים רכב שאין לו בארץ בורג לרפואה).

עריכה אחרונה על ידי AmitGo

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני חושב שכדאי להתחיל את תהליך החיפוש אחר מחליפה ראויה ולהתחיל את תהליך המכירה.

כשהתנאים יבשילו (קונה במחיר שמקובל עליך, ומצאת מחילפה ראויה ברת השגה) תלך עם זה עד הסוף

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כל הכבוד לאבא שככה מלמד את הבן!

תודה, אין פה עיניין של "כל הכבוד".

לתת לילד להתעסק עם כלי עבודה ז"א להבריג בורג לדוגמא, מפתח מאוד את המוטוריקה שלו.

את כל הנושא של תנועות, ידיים, הבנה של חלק מתחבר לחלק וכו'.

בהמשך שיגדל , אבא כבר ידאג לו לסט כלים ראוי.

אגב שאני הייתי קטן, אבא שלי (סבא שלו) נתן לי להתעסק גם עם כלים רק לא צעצוע אלה אמיתיים.:shock:

תכלס החלום הוא שהמאזדה תיהיה רכב אספנות, היא תעבור אליו. (אם רק ירצה...)

• תוכן חדש...