Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה, תשמע, רק אתה יודע בוודאות מה קורה עם הרכב.

מה החלפת בו? מה עתיד ללכת? מה עדיין לא הלך אבל יתפרק בסבירות גבוהה בזמן הקרוב ויעלה הרבה כסף (או שלא הרבה, אבל דברים קטנים וזולים שיעופו ברצף זה בעיה)?

תשב בבית, תעשה חישוב של כל הדברים היקרים שיכולים ללכת, של כל הגומיות והצינורות (הן מתייבשות וצריך להחליף עם הזמן) ובאופן כללי מה המצב של הרכב. אחרי שתעשה חישוב כזה תחזור ותספר לנו מה עדיף לך.

זה נכון שגם רכב חדש יותר יכול לעשות שלל בעיות אבל אם תיקח רכב שבבסיסו אמין, ואחד שטיפלו בו טוב אין סיבה שילך.

באופן כללי, אני בעד להחליף את הרכב אבל חלק גדול מזה נובע מעצם העובדה שאתה כתבת שאיבדת אמון ברכב.

אגב, מה לוקואישה אומרת? לא מעצבן אותה שאתה זורק כסף על רכב שמתפרק כל פעם?

פורסם

אם אני מכרתי אז גם אתה יכול!

יאללה ערן תעיף אותה!!!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
נראה לי ששכחת את המצחיק שלך בבית.

אני אף פעם לא לוקח אותו איתי, תמיד משאיר בבית, אחרת בדיוק שנייה שאני לא מסתכל והוא כבר בורח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רופני!!!!!!!!

אני בבסיס בחיפה היום, בא.

אז בוא, הבסיס שלך מחוץ לחיפה, אני אנסה להשיג אוטו.

גיבוב סופש שהיה.

אחריי שסיימתי להעלות פרוייקט די גדול בעבודה, כזה שהופיע לי בחלומות בשבועיים האחרונים, הגיע הסופש המיוחל. (סוף סוף זמן לעבוד על הרכבים בבית, ריפוי בעיסוק לנפש)

פתחתי את הבוקר בפירוק הפלאנג מים הנוזל, והתרמוסטט ברנו קליאו של האשה, החלפת כל המי קירור. הרכבת פלאנג ותרמוסטט חדש הלך בסדר בסהכ. (אני עדיין מבצע מעקב על כמות הנוזל קירור ברכב).

שמח וטוב לבב, התפנתי לעבוד על המאזדה , אני בעיצומו של פרוייקט הסבת מערכת היניקה למערכת מתקדמת יותר על בסיס מאזדה לנטיס מנוע 2000 שנת 2003.

באמצע הדרך לתוך ההסבה, מקבל טלפון מהאישה, "הילד קודח מחום, לא מרגיש טוב" , מדבר עם הילד בטלפון, הוא מבקש שאבוא הביתה (מניפולטור קטן) - ולחשוב שהבטחתי לו שנלך ביחד למפגש ביד אליהו... (הוא די מתלהב מהמפגש)

נו טוב, מסתכל על המאזדה חצי מפורקת בתא מנוע, מקשיב למצפון שלי שאומר "לך לילד!!", "עזוב את הרכב כרגע".

"מקפל" את הרכב , משאיר אותו חצי מפורק, לוקח את הרכב של העבודה ומגיע הביתה, (חושב לעצמי בדרך, מחר בבוקר הילד ירגיש טוב ואני אסיים לעבוד על המאזדה) , מרפי ככל הנראה הקשיב ודאג שהילד כל הסופש יהיה חולה...

והנה הגיע יום ראשון, לא ישנו כלל בגלל הילד ( שלא באשמתו כמובן) והמאזדה יושבת לך חצי מפורקת, ממתינה לסופש הקרוב.

אני הרוג מעייפות, ונראה לי שהילד הדביק גם אותי.

תוכניות לחוד, מציאות לחוד... סאמק.

למה אתה לא לוקח אותו איתך לעבוד על האוטו ? ככה הוא בטוח יבריא יותר מהר.

לוקו אל תמכור.

תפוחי, מזל טוב עכשיו אתה חלק מהעדר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תפוחי, הגיע הזמן לשנות את החתימה לא?

אתה זורע לי מלח על הפצעים

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
הפסדת.