Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל חובב רכב צריך בחניון גם בהמה עם פגושי ברזל ורצוי עם V8 שלא ניתן להתעלם ממנו בדיוק בשביל אנשים כאלה.

וגם בשביל החארות שמחליטים שלחנות בנתיב נסיעה זה בסדר כי הם מדליקים 4 וינקרים.

תומר ברור שלא מהמפעל, השאלה האם יש כאלה שמסתובבות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

12 ס"מ של עקבים (כל אחד 12, אז בעצם 24 ס"מ) הזכירו לי היום למה אני לא אוהבת חתונות. :(

באירוע הבא אני אשאיל לך את החולצה החגיגית שלי ואת נעלי האולסטר.

Gn'f'R

פורסם

12 שעות של כתיבת תוכניות.

מתנחם בעובדה שלפחות הן עובדות, זה גם משהו. יש לי עוד שבוע לסיים את העבודה ומצבי נראה יחסית טוב מבחינת הספק.

גם יצא לי טוב, אני עם 39 מעלות חום אז אין ממש ברירה חוץ מלהיזרק במיטה כמו גופה ולכתוב תכניות.

את גורלי אני חורץ

רק שוכב ומאלקץ

מקצה עוד תא לשם. עוד מערך לפה

בסוף תמיד לשחרר את כולם, אבל לא לפני כי אז אני דורס.

גיליתי שאם אני מברווז את עצמי אז אני מוצא שגיאות הרבה יותר מהר מאשר לדאבג.

FML

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
באירוע הבא אני אשאיל לך את החולצה החגיגית שלי ואת נעלי האולסטר.

אולסטאר יש לי. האמת, אני לא יודעת מה פחות נוח, הן או הנעלי עקב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני יודע מה נוח, שורש, אני חולה על השורש שלי. (אני יכול להשאיל לך אם את רוצה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

חלק נכבד מהם פה, לא יודעת כמה ילך לך.

12 ס"מ של עקבים (כל אחד 12, אז בעצם 24 ס"מ) הזכירו לי היום למה אני לא אוהבת חתונות. :(

ילך ילך. נבוא לפונטו בלילה ונלכלך אותה, נעשה מגבית בפורום ונקנה 205 ונגיד לרופני שזה בשבילו, ואז נגיד "סתאאאאם"! יש יצירות טובות.

אני יכול להבין למה לעזעזל לנעול נעליים שגורמות לך לכאבים? כאילו עקב של נגיד, 5-7 ס"מ לא היה מספיק? נעל פלטפורמה לא הייתה טובה? למה ללכת עם עקבים גדולים ולסבול?

תגידו, יש 106 גודשות ?

היו לפחות 2 במרכז. לא יודע מה עלה בגורלן (אחת לבנה, ראלי במקור והשנייה GTI זהובה).

פורסם

אין, לא היה ולא יהיה כמו נעל ספורט איכותית. הנעליים הכי נוחות שיש זה נעלי ספורט. כשאין ברירה ורוצים/חייבים משהו סגור\חגיגי אז יש מגף יפה של שליס לונדון (משהו כזה. לא זוכר את השם המדוייק, קיבלתי במתנה לפני כמה שנים ועדיין כמו חדשות).

פורסם

יש לי גם שורש. לא מתה עליהן בכלל.

ילך ילך. נבוא לפונטו בלילה ונלכלך אותה, נעשה מגבית בפורום ונקנה 205 ונגיד לרופני שזה בשבילו, ואז נגיד "סתאאאאם"! יש יצירות טובות.

אני יכול להבין למה לעזעזל לנעול נעליים שגורמות לך לכאבים? כאילו עקב של נגיד, 5-7 ס"מ לא היה מספיק? נעל פלטפורמה לא הייתה טובה? למה ללכת עם עקבים גדולים ולסבול?

תתרחק לי המפונטו אם אתה רוצה לחיות ולהביא ילדים (איפה הסמיילי של השטן כשצריך אותו?)

עקב 7 ס"מ/פלטפורמה גם לא נוח וגם לא יפה. אם כבר אז כבר.

האמת שעם הנעליים האלה ממש רקדתי בחתונות עד 1 בלילה בלי לפרוש לכפכפים, מזדקנים (או מחסור באלכוהול)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
יש לי גם שורש. לא מתה עליהן בכלל.

תתרחק לי המפונטו אם אתה רוצה לחיות ולהביא ילדים (איפה הסמיילי של השטן כשצריך אותו?)

עקב 7 ס"מ/פלטפורמה גם לא נוח וגם לא יפה. אם כבר אז כבר.

האמת שעם הנעליים האלה ממש רקדתי בחתונות עד 1 בלילה בלי לפרוש לכפכפים, מזדקנים (או מחסור באלכוהול)

השטן פה :evil:/:twisted:

תשמעי, אני יבוא בלילה. תירצי לעשות לי משהו תצטרכי להגיע למרכז 8) חוץ מזה שאני יאשים את רופני בהכל, ולוקו יגבה אותי!

לא מבין את הקטע שלכן. באמת שלא.

כשנאי בוחר נעליים אם זה לא נוח, לא מזיז לי כמה זה יפה- אני לא מתקרב לבגד/ נעל הזו. חברה שלי כל הזמן מתעצבנת על זה שאי אפשר למצוא לי בגדים בגלל שאני קשה.

זה לא נכון, פשוט חלק גדול מהבגדי גברים הפכו למידות של נקבות. אני לא יכול להעביר את הידיים שלי, ואם אני יכול אז ממש לא נוח עם הגב ואם זה נוח בידיים ובגב אז זה כנראה שהיא תיהיה פשוט ענקית עליי.

*מתייחס בעיקר לחולצות מכופתרות אבל גם לבגדים רגילים*

פורסם
גיא נמצא בשלב ההזיות, איזה כיף לו.

באמת שלדברים שלי יש משמעות הפעם

בא לי רכב חזק וכיפי בשביל לשחרר קצת לחצים. אולי טרקטורון אפילו. להתחרע איתו פה בשדות של הקיבוץ

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...