Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי "יפה" זה בחורה שהולכת על עקבים והרגלים שלה קצת קורסות בכל צעד שהיא עושה, היא נראה כמוני אחרי חצי בקבוק וויסקי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שלום לגיבוב. פעם ראשונה פה. יתכן שבערב אכתוב כמה הגיגים על חיים שונים מאוד משאר האנשים בעולם.

נתראה :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני הולכת איתן ללימודים ולסידורים. אבל בביג נמצאים כמה שעות על הרגליים ורוב הזמן בעמידה סטטית. זה פחות כיף.

תגיד תודה שאתה גבר וזהו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

וההליכה...אחחח איזו הליכה! גמרה אותי.

היום היא גומרת אותך מתחת לערימת הכביסה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מצאתי את הסיסמא שלי לפייס. תקפיץ שנייה את הקישור שלך!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524118-%D7%92%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%AA-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%A1%D7%95%D7%92-%D7%A9%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A7-%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%A7)

תודה לוקו!

אם הייתי יכול להציע לרופני תמונה של תחת במידה ואני זוכר בתחרות, היה פה טירוף :lol:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

נעליים שטוחות אכן לא בריאות לכף הרגל. מצד אחד הם מחזיקות את הרגל לא בצורה הטובה ביותר שלה ומצד שני לא נותנות שום תמיכה נורמלית.

זה אמרו לי 3 פיזיוטרפיסטים שונים בהזדמנויות שונות (כולם מעולים וקשורים לספורט ולנבחרות).

uploadfromtaptalk1396254286097.jpg

לוקו ראיתי וישר חשבתי עלייך

פורסם
היום היא גומרת אותך מתחת לערימת הכביסה.

ששש... אל תדרוך לו על היבלות :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
ששש... אל תדרוך לו על היבלות :roll:

האמת שהוא עומד שם המון זמן ובקושי נוסע.

הבעלים פעם קילל כשהמכסה מנוע היה מורם.

פורסם

לוקו תודה, אבל צריך לעשות "אהבתי" דרך האתר (לא לייק). הלוואי שזה היה לעשות לייק. כל דבר חייבים לסבך!

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מה שחשוב זה לא האם הסוליה שטוחה מבחוץ, אלא האם המדרס (החלק הפנימי שעליו נשענת הרגל) הוא שטוח.

מדרס שטוח בד"כ מצביע על נעליים שתפר איזה סיני ב-Sweat shop בלי שום ידע באנטומיה או פיזיולוגיה, בטח לא באורתופדיה.

יוצאי הדופן הברורים הם מדרסים לפי הזמנה לסובלים מפלטפוס.

מדרס צריך להיות עם קשת נמוכה ורכס גבוה במרכז הרגל בצד הפנימי כדי לתת תמיכה לצורה הטבעית של הרגל.

חלקליק אני Facebookless

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לוקו תודה, אבל צריך לעשות "אהבתי" דרך האתר (לא לייק). הלוואי שזה היה לעשות לייק. כל דבר חייבים לסבך!

כנראה שדרך הסלולר זה בעייתי.

Screenshot_2014-03-31-11-35-12.png

Gn'f'R

• תוכן חדש...