Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נולדת דפקט בכלל, אתה יכול בכיף לרוץ על שתי רגליים בלי נעליים או עם נעליים שטוחות, אבל יש אלטרנטיבות יותר בריאות.

הקשת חשובה מאוד מכמה סיבות:

א. היא מאפשרת לך ריצה על קרקע לא מפולסת היטב מבלי לקרוע גידים ושרירים.

ב. היא מאפשרת שטח מגע גדול בהרבה מאשר רגל שטוחה (לא פלטפוס, שטוחה לחלוטין), שאם נחזור לפיזיקה אומר שהמשקל יכול להתפזר על יותר שטח בצורה קשתית (Arch) מאשר על שטח ישר.

מאותה סיבה אגב הרומאים בנו גשרים בצורת קשתות (כבר בעידן העתיק ידעו שזה פיזור טוב יותר של לחץ ומשקל), מאותה סיבה גם היום גשרים זולים בונים בצורת קשתות, גשרי רכבת הרבה פעמים יהיו בנויים בצורת קשתות.

ג. בתנועה הקשת הרבה הרבה יותר טובה מאשר רגל שטוחה, וגם שם יש יתרון גדול למדרס טוב

בהמשך אסביר גם למה בתנועה זה יותר טוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשת מופעלים הרבה פחות מומנטים על החומר כי הכח עובר בצורה צירית, אבל ללכת יחף זה הכי כיף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצד שני, אולי כבר כדאי לי לנסות להיכנס להיי טק (QA בסיסי או משהו בסגנון). אז הייטקיסטים יקרים שאורבים פה בין העמודים (ליאור, דייויד, אייאווין, דיטוהד, אזוף?, ליביו וכל אחד אחר שעבר לי מתחת לרדאר וחושב שהוא יכול להוסיף את דעתו) מה אומרים?

(תכלס, הייתי גם מוכן לעבוד בחינם ולו רק שיתנו לי לצבור מעט ניסיון, אבל זה לא חוקי ולא נראה לי שמישהו יסכים לזה)

אז מה אומרים? יש לי סיכוי בכלל למצוא משהו?

או שכדאי לי לחכות עוד סמסטר בשביל הקורס של C++ וOOP?

אעריך כל שבריר של עיצה ודיעה. כאן או בפרטי

למה לא חוקי? אם לדוגמה אתה בא למעסיק בחברה כלשהי ומציע את עצמך בתור "מתנדב" ללא שכר,לדעתי הוא יקפוץ על המציאה (גם מישהו שייתן הספק,וגם בלי לשלם)

האם זה יקרה בפועל? אין לי מושג,מבחינת הגיון לא רואה בעיה כלשהי.

ד"א אני לא בשוק ההייטק,ואני ותכנות (יודע קצת מכל דבר,לא רציני) רחוקים אחד מהשני :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מה שאתה אומר זה שנולדת דפקט שעומד הולך ורץ על שתיים. א-ב-ל הגוף שלך לא מיועד לזה? הקשת שיש לך סתם עושה לך רע נכון?

אני מתעלם מהחישוב הפיזיקלי שלך כי הוא תקף אך ורק לעמידה במקום, הליכה שונה מכנית, הרגליים שלך סופגות ומוציאות אנרגיה ו"לחץ".

תראה, אני אדם מודרני, אני מבין שצריך נעליים ואני מבין שלאנשים יש דעות שונות והם מקובלות.

זה לא שאני מיסיונר של הליכה יחפה, פשוט יש פה עוד דעה שפחות מושמעת ואנשים הולכים אחרי מה שמוכרים להם.

במשך אלפי שנים הסתדרת בלי מדרסים ועכשיו אתה חייב כאלה בשביל ללכת ולדעתך בלי מדרסים זה לא בריא/יעיל? המממ תסלח לי...

יש אסכולה שלמה שטוענת שריצה יחפה \ בסנדלי ריצה דקים היא ריצה נכונה - אבל כשאתה רץ יחף אתה צריך ללמוד איך לרוץ נכון.

אנחנו כבר לא הולכים \ רצים נכון, ולכן כדי להתרגל ללכת \ לרוץ יחפים או בסנדלי ריצה אנחנו חייבים לרוץ על הכריות ולהפסיק לנחות על העקבים.

מצד שני יש אנשים כמוני (ב-15% של הפלטפוס) שלא יכולים לרוץ יחפים כי זה כואב. אז אני רצה עם מדרסים מותאמים אישית עם הגבהות בחלקים הבעייתיים כי בנוסף לכל זה גם הברכיים שלי דפוקות. אין דבר שנכון אוניברסלית - יש התאמה כללית לסגנון ריצה ובעיות רגליים.

פורסם
למה לא חוקי? אם לדוגמה אתה בא למעסיק בחברה כלשהי ומציע את עצמך בתור "מתנדב" ללא שכר,לדעתי הוא יקפוץ על המציאה (גם מישהו שייתן הספק,וגם בלי לשלם)

האם זה יקרה בפועל? אין לי מושג,מבחינת הגיון לא רואה בעיה כלשהי.

ד"א אני לא בשוק ההייטק,ואני ותכנות (יודע קצת מכל דבר,לא רציני) רחוקים אחד מהשני :)

באמת שאני מוכן "להתנדב" אצל מישהו במשך כמה חודשים.

יש סיבה עיקרית אחת שלדעתי תגרום למעסיקים לא להסכים.

בתור מישהו שהוא חסר ניסיון לחלוטין, אני אצטרך שיצמידו אותי למישהו לתקופה מסויימת (קצרה ככל שתהיה) על מנת לעבור חפיפה כלשהי.

הרי אני צריך להיות מודע למה שדרוש ממני. קונבנציות מסויימות של מקום העבודה. רמת הירידה לפרטים (הרי אני חסר ניסיון) וכו'.

זה משחק של רווח והפסד.

בהתחלה המרוויח היחיד יהיה אני, עד שאלמד את העבודה.

בהמשך המרוויח יהיה המעסיק, שיקבל עובד שיודע את העבודה ונותן המון ועולה לו מעט מאוד עד כמעט כלום.

הבעייה היא שלא בכל מקום עבודה יש את ה"חממה" הדרושה לעובד חסר ניסיון.

ותודה על התשובה ליאור.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

צודק לחלוטין גיא.

אבל אם לדוגמה אתה מגיע,מראה מה אתה יודע,ואז מוצאים לך מה לעשות (משימה שכזאת),ובמקביל אומרים לך להצמד לאיזה אחת\אחת בשביל לחפוף וללמוד.

כשתסיים בודקים ונותנים לך עוד מה לעשות,וכן הלאה.

נשמע טוב בתאוריה,לאדע אם בר-ביצוע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אני ככה (תדמיינו את התנועה המתאימה) קרוב להעדיף את הכאבים בתחת על-פני לצאת לעוד דייט.

יש דברים שצריכים להכנס לחתימה.

זה כמו קחבר טוב פעם אמר לי "הייתי מעדיף לתת בגבר נאה ולא בחורה מכוערת" עבר עשור, אני עדיין מזכיר לו את זה בכל הזמנות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני צריך את עזרת הגיבוב בשני נושאים.

הראשון, איך קוראים לידית אחיזה של הסכין ?

השני, איפה משיגים שערות קדאיף (באזור חיפה כמובן) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש דברים שצריכים להכנס לחתימה.

זה כמו קחבר טוב פעם אמר לי "הייתי מעדיף לתת בגבר נאה ולא בחורה מכוערת" עבר עשור, אני עדיין מזכיר לו את זה בכל הזמנות.

בשביל זה התכנסו כאן בגיבוב! אנחנו נזכור זאת לsaay.

Gn'f'R

פורסם

בהליכה / ריצה ה-Mg של קודם הופך ל-Ma כאשר התאוצה היא גבוהה בהרבה ואתה מפעיל כוח נוסף דרך השרירים כדי לבצע את התזוזה, ככה שמופעלים כוחות הרבה יותר חזקים.

ד"א אני לא אומר שללכת יחף / עם נעליים שטוחות זה לא נכון, אבל הרבה יותר נכון ללכת עם נעליים שתומכות בכל כף הרגל כולל הקשת.

ezuf לדעתי יש בעיה עקרונית עד כמה שזכור לי, אין דבר כזה מתנדבים בחברה בע"מ, יש עובדים (שמקבלים משכורת, לפחות מינימום) ויש אנשים שעוברים הכשרה (למשל קורס ב-Ness וכו') ומשלמים לחברה על הקורס / הכשרה.

אין מצב שלא עובר כסף מיד ליד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מקבלים תשלום כנותן שירות כזה או אחר (עם קבלה, עם תלוש משכורת וכו').

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מסתבר שיש לי חוב של 54 ₪ לוטרינר, קיבלתי טלפון.

שכחתי, קורה, אני במקומו הייתי בכלל מתבייש להתקשר ומחכה לביקור הבא שלי אצלו.

שום דבר, כולה 10k המרפאה שלו קיבלה ממני עד היום, ממש הייתי בדרך למקסיקו עם

ה54 שקלים האלו.

Gn'f'R

פורסם
אני צריך את עזרת הגיבוב בשני נושאים.

הראשון, איך קוראים לידית אחיזה של הסכין ?

השני, איפה משיגים שערות קדאיף (באזור חיפה כמובן) ?

1. ידית אחיזה של סכין

2. בואדי ניסנאס הקרוב לביתך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...