Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סחטיין עליך,תאמין לי לא הפסדת כלום בשיטבוק הזה (אני אפילו מקבל תלונות למה אני לא "פעיל",למה ה"קיר" שלי ריק מסטטוסים מפגרים שאחרים מעלים,או למה יש לי תמונה בודדת שלי,וכל השאר תמונות של רכבים מטיולים)

שוקל ברצינות לסגור את החשבון.

בוקר טוב \ צהריים טובים למגובבים\ות =)

יודע שלא הפסדתי כלום, היה לי שהשתמשתי בו רק למשחקים, לא נכנסתי תקופה ואז התחילו הסיפורים שלהם, אישור בעזרת SMS (זובי יהיה לכם את המספר שלי, מספיק רבי חרמן), אח"כ עברו לזה שהם רוצים צילום ת.ז. או דרכון (שובי דובי זובי וחפשו את החברים שלכם).

ואז ויתרתי, ופתחתי חדש, ואז הם חזרו על השלבים הקודמים, אבל לא מחקו את החשבון ככה שהם מזיינים את המוח במייל עדיין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסמס זה שטויות,שלחתי להם מהפלאפון של העבודה הקודמת (שכבר מנותק היום) :)

ת.ז מעולם לא שלחתי ולא אשלח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תעשה לו מחר (או היום בחצות) לקראת חג המתיחות :hihi:

מצד שני,הוא עלול לקבל ת'סעיף ולא לארח אותנו במפגש-גיבוב בערד בפסח.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
והדרך היחידה לצאת מפה היא להתנתק מהאתר + לשכוח את הסיסמה ליוזר (ככה תוכל רק לקרוא,בלי להגיב) :)

אתה יכול להירשם מחדש ולהשים zין על כולם.

פורסם
2000-3000-5000-10000 שנה אבולוציונית שווה לכלום בערך.

מעניין שהכושים באפריקה רצים יחפים והכול בסדר (הם גם תותחים בזה על הדרך)

ואם הם לא יחפים אז הם משתמשים בשאריות צמיגים (מסשן הדריפטים הקרוב) כדי לעשות סנדלים.

אחת הטענות לגבי הגילאים של האדם הקדמון לא כול כך נכונה כי חישבו ממוצע, אם יוצאים מנקודת הנחה שיש הרבה ילדים קטנים שמתים אז הממוצא יורד ממש מהר.

גם לגבי המערכת החיסונית שלנו קראתי דברים לא טובים (אתה שוטף ידיים? אתה שוטף אוכל לפני שאתה אוכל? נו יופי, אתה מכניס פחות חיידקים).

לכושים באפריקה אין אופציה אחרת, על מה הם ירוצו? על נעלי נייק שעולות כמו משכורת שנתית שלהם?

האצנים המקצוענים דווקא לא רצים באולימפיאדה יחפים ולא על צמיגים ולא נעליים שטוחות.

נטו אתה מפעיל את אותו משקל של הגוף שלך על שטח פנים קטן יותר, מה שאומר לחץ גבוה יותר, מה שאומר אימוץ השרירים הרבה יותר להליכה.

עד לרמה מסוימת זה יהיה ספורט (של שרירים מאוד ספציפיים), מעבר לזה זה פשוט להרוס את שרירי הרגליים שלך עם עודף לחץ.

להגיד שזה בדיוק אותו דבר עם נעליים עם מדרס שטוח ומדרס אנטומי זה פיזיקלית לא נכון.

הסמס זה שטויות,שלחתי להם מהפלאפון של העבודה הקודמת (שכבר מנותק היום) :)

ת.ז מעולם לא שלחתי ולא אשלח.

לי לא היה פלאפון של העבודה, אבל חבל שלא שלחתי להם ממספר חרטא שהיה לי.

כשקיבלתי דף שאם אני רוצה להפעיל את החשבון אני צריך לשלוח צילום ת.ז. או דרכון אליהם למייל כתבתי להם לאותו מייל שיסגרו את החשבון כי צילום כזה הם לא יקבלו ממני בחיים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
600 ש"ח למכונה של נספרסו עם מקציף?

לא ראיתי את זה באתר של הדיוטי.

איך המכונה הזו שלהם? Nespresso INISSIA

ראיתי אותה ב 880 עם מקציף ו 200 ש"ח זיכוי על קפסולות

נראה לי כמעט לגיטימי

מדובר במכונה הזו.

אני לא יודע אם המבצע עדיין קיים. הם אף פעם לא פרסמו את המבצעים האלה, שמעתי זאת מאנשים שהיו שם וראו (יש אזכורים לכך בפורומים השונים).

המבצע הוא בעצם המכונה הנ"ל ב200 דולר, נכון ללפני 3 חודשים (כשההורים שלי היו בחו"ל הם עברו בדיוטי וראו את המבצע, ומעיון ברשת נראה שהמבצע הזה ניצחי, בערך).

לגבי

Nespresso INISSIA, איני מכיר, אך המחיר שרשמת, 880 כולל זיכוי בגובה 200 ש"ח נראה משתלם. אבל נראה שאתה יכול לקבל את הזיכוי גם ברכישת הPIXIE BUNDEL, אז עדיף לעניות דעתי את הפיקסי (

עולה 960 ש"ח כולל המקציף) שנחשבת למכונה ותיקה ומוכחת מבחינת האמינות.

הסיבה? איני יודע מה מקורה של הINISSIA, אבל הPIXIE מיוצרת בשוויץ. ומעיון בפורומים עושה רושם שיש הבדלי איכויות ואמינות בין המכונות שלהם ובמידה מסויימת יש קשר גם למקור המכונה.

אם גם הINISSIA מיוצרת במדינה "נורמלית" ולא בסין, ונראית לך איכותית- אפשר בהחלט לשקול אותה ברצינות.

הU כמו בקישור שהבאתי, מנגד, מיוצרת בסין. ויש עליה תלונות שקשורות באמינות (לא מצליחה לנקב את הקפסולה, חלודה במיכל המים וכדו'), אמנם לא בהיקף רחב אבל עדיין קיים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
תזכירי לי בשישי הבא אני אראה לך את הנעליים שלי מקרוב, שטוחות ויחסית דקות (8 ממ סוליה אם אני זוכר נכון , לי זה מרגיש עבה).

+ ליאור.

איזה בולשיט מאכילים אותכם.

לנעל צריכה להיות קשת שתתמוך? למה?

למה נעליים צריכות להחזיק את כף הרגל?

בואו אני אוכיח את עצמי בדרך יותר פשוטה.

אני לא אסתכל על הכושים באפריקה שרצים יחפים.

גם לא על שבטים במרכז אמריקה שהם יחפים.

בוא נסתכל על אלפיים+ שנה אחורה.

אנושות קיימת? כן.

נייקי\אדידס\אורטופדים? לא ממש.

במה הולכים? סנדלים.

איך הסנדלים האלה נראים? חתיכת עור/בד/צמח עם חוט.

האם האנשים היו חולים מתים ולא הצליחו ללכת אחרי גיל 15?

עדיף להיות יחף מאשר עם נעל שטוחה. שים לב למה אמרתי.

כשהרגל יחפה היא נמצאת בצורתה הטבעית שתומכת בגוף שלך בצורה הטובה ביותר (אבל לא בהכרח הבריאה ביותר!). כשאתה נועל נעל אתה למעשה גורם לרגל שלך לשנות את צורתה (קצת יותר או קצת פחות) וככה התמיכה לחלק העליון של הגוף פוחתת. בנעל ספורט גבוהה יש פיצוי של הסולייה וריכוך של ה'מכות' שהגוף מקבל בזמן הליכה. בנעל דקה אין את התמיכה הזו ואין את השיכוך של הסוליה.

פורסם (נערך)
האצנים המקצוענים דווקא לא רצים באולימפיאדה יחפים ולא על צמיגים ולא נעליים שטוחות.

Abebe_Bikila_maratona_olimpica_Roma_1960.jpg

הייי שלום, קוראים לי אבבה ביקילה, כשבאתי לרוץ מרתון באולימפידה בשנת 1960 נתנו לי נעליים ולא היה לי נוח, אז רצתי יחף, זכיתי. מאז חברות הנעליים דוחפות יותר ויותר את הנעליים שלהם ובגלל זה כולם בנעליים.

נטו אתה מפעיל את אותו משקל של הגוף שלך על שטח פנים קטן יותר, מה שאומר לחץ גבוה יותר, מה שאומר אימוץ השרירים הרבה יותר להליכה.

עד לרמה מסוימת זה יהיה ספורט (של שרירים מאוד ספציפיים), מעבר לזה זה פשוט להרוס את שרירי הרגליים שלך עם עודף לחץ.

להגיד שזה בדיוק אותו דבר עם נעליים עם מדרס שטוח ומדרס אנטומי זה פיזיקלית לא נכון.

מדרס מנוון לך את השרירים ברגליים, מחזיק לך את הקשת, ואז כשהיא קורסת לך כי לא השתמשת בחצי מהשרירים ברגליים שלך במשך עשר שנים והפתרון לזה? מדרס אחר.

אה כן, על הדרך בוא נדחוף את הרגל שלך לתוך נעל צרה שתעוות לך את כול הצורה של כף הרגל.

הנה כף רגל טבעית שלא נכנסה לתוך נעל מעולם, עכשיו תסתכל על שלך.

human_feet_look_like_if_you_never_wear_shoes.jpg

עכשיו תגיד לי שהרגל שלך יותר טובה משלהם.

עדיף להיות יחף מאשר עם נעל שטוחה. שים לב למה אמרתי.

כשהרגל יחפה היא נמצאת בצורתה הטבעית שתומכת בגוף שלך בצורה הטובה ביותר (אבל לא בהכרח הבריאה ביותר!). כשאתה נועל נעל אתה למעשה גורם לרגל שלך לשנות את צורתה (קצת יותר או קצת פחות) וככה התמיכה לחלק העליון של הגוף פוחתת. בנעל ספורט גבוהה יש פיצוי של הסולייה וריכוך של ה'מכות' שהגוף מקבל בזמן הליכה. בנעל דקה אין את התמיכה הזו ואין את השיכוך של הסוליה.

או גיזס.

עדיף להיות יחף נקודה.

אבל אני הולך לעבודה ולמקומות "מתורבתים" ולכן אני אנעל נעליים.

הנעליים שלי שטוחות. zero drop. לא מעלים ולא מורידים כלום, הרגל נמצאת במצב הכי טבעי שהיא יכולה, אין לי תמיכה בכלום (עכשיו הזמן עשה את שלו ויש קצת שקעים בסולייה, אבל זה לא משנה, היא לא משנה את צורתה כי היא משוחררת, היא לא לוחצת ויש לי עוד מקום פנוי בתוך הנעל בכול כיוון (אם אין לי אז כואב לי).

כן נעל ספורט גבוהה, זה טוב, בטח, כי אתה עומד על פאקינג עקב מגומי, שמקצר לך את גיד אכילס וגורם לך לשנות טכניקה בריצה שלך ובכלל זה נראה לך שאתה לא מקבל מכות.

חביבי, כשאתה הולך יחף אתה לא מקבל אף מכה ברגל או בעקב, כלום, מניסיון.

השיכוך של הסוליה רק הורס, אלא אם כן אתה אוהב קונדומים עבים מאוד ואז מי אני שישפוט.

לך, קח לעצמך שנה-שנתיים, תחזור למצב הטבעי של הרגל שלך ותראה איך הכול משתנה ומרגיש טוב יותר.

שנה שעברה הייתי עושה הליכות יחפות בחורף, בין היתר בבוץ, הייתי מאושר, הרגליים שלי הרגישו מעולה, סגרתי יום אחד באיזור ה16 קילומטר והסיבה שהפסקתי הייתה כי הגעתי לאיזור שבו הדרך עפר הייתה עשוייה מאיזה סוג של אבנים שממש כאבו לי ואחרי שעברתי אותם כבר לא היה לי כוח.

אה כן, יש לי פלטפוס, עם האימונים הנכונים הוא משתפר פלאים, אבל יותר קל ללכת לשלוח אותך לקנות מדרסים פעם בכמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

ליאור, בחיים לא ביקשו ממני שום פרט אישי מעבר לטלפון. וגם מזה פשוט התעלמתי והם הפסיקו לשגע אותי באיזשהו שלב.

מתי ביקשו ממך?

אחרי חצי שנה שלא עבדתי, אני מתחיל לחשוב לחזור לעבוד שוב.

מצד אחד אני יכול לחזור לתחום בו עבדתי עד עכשיו. מדריך פסיכומטרי / מתרגל מתמטיקה. זה אחלה כסף ושעות נוחות מאוד.

מצד שני, אולי כבר כדאי לי לנסות להיכנס להיי טק (QA בסיסי או משהו בסגנון). אז הייטקיסטים יקרים שאורבים פה בין העמודים (ליאור, דייויד, אייאווין, דיטוהד, אזוף?, ליביו וכל אחד אחר שעבר לי מתחת לרדאר וחושב שהוא יכול להוסיף את דעתו) מה אומרים?

האם יש לי בכלל סיכוי? אין לי ניסיון בכלל. וגם אין ידע בלינוקס ששמתי לב שהרבה דורשים.

אני במהלך תואר, סמסטר 3 מתוך 6. הקורסי תכנות שעשיתי עד עכשיו היו בשפת C.

אני קולט מהר ומוכן לעבוד בשכר מינימום מספר חודשים עד שאאסוף את הידע הדרוש לי.

(תכלס, הייתי גם מוכן לעבוד בחינם ולו רק שיתנו לי לצבור מעט ניסיון, אבל זה לא חוקי ולא נראה לי שמישהו יסכים לזה)

אז מה אומרים? יש לי סיכוי בכלל למצוא משהו?

או שכדאי לי לחכות עוד סמסטר בשביל הקורס של C++ וOOP?

אעריך כל שבריר של עיצה ודיעה. כאן או בפרטי

עריכה אחרונה על ידי Guy_25
נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
חיפשתי בגוגל כדי להבין מה זה נעלי בובה.

זה לא בסדר שאת לא יכולה ללכת בנעליים כאלה שעה.

צריך להיות בעל היכולת ללכת יחף בכיף.

+1

אני הכי אוהב ללכת יחף, שהייתי קטן יותר הייתי מסתובב יחף.

שלום לגיבוב. פעם ראשונה פה. יתכן שבערב אכתוב כמה הגיגים על חיים שונים מאוד משאר האנשים בעולם.

נתראה :)

הגיגים ? אתה בטח מתכוון גיבובים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]375644[/ATTACH]

הייי שלום, קוראים לי אבבה ביקילה, כשבאתי לרוץ מרתון באולימפידה בשנת 1960 נתנו לי נעליים ולא היה לי נוח, אז רצתי יחף, זכיתי. מאז חברות הנעליים דוחפות יותר ויותר את הנעליים שלהם ובגלל זה כולם בנעליים.

מדרס מנוון לך את השרירים ברגליים, מחזיק לך את הקשת, ואז כשהיא קורסת לך כי לא השתמשת בחצי מהשרירים ברגליים שלך במשך עשר שנים והפתרון לזה? מדרס אחר.

אה כן, על הדרך בוא נדחוף את הרגל שלך לתוך נעל צרה שתעוות לך את כול הצורה של כף הרגל.

הנה כף רגל טבעית שלא נכנסה לתוך נעל מעולם, עכשיו תסתכל על שלך.

[ATTACH=CONFIG]375650[/ATTACH]

עכשיו תגיד לי שהרגל שלך יותר טובה משלהם.

שוב, ההנחה שמכיוון שהרגל של הבחור התרגלה להיות בלי נעליים לא הופך את זה לנכון או בריא לגוף. זה פשוט אומר שאחרי 30 שנה שהוא בלי נעליים, לשים נעליים יגרום לו אי נוחות ברגל.

פעם חשבו שרגליים קטנות זה נשי אז מגיל קטן הכניסו רגליים של ילדות לנעליים שלא מתאימות להן כדי ללחוץ על הרגל שתגדל רק עד גודל מסוים.

יש באסיה שבה צוואר ארוך נחשב נשי ויפה, אז מגיל קטן שמים לילדות תכשיט שמעוות את הצוואר ומותח אותו ע"י עיוות עצם הבריח, האם זה בריא לגוף?

מדרס לא מנוון שום שריר, להפך, הוא גורם לך להפעיל את כל השרירים בזמן הליכה, הליכה עם מדרס שטוח מפעילה רק חלק מהשרירים ומנוונת את השאר.

ועדיין אתה מתעלם מהחישוב הפיזיקלי הפשוט, משקל Mg שמופעל על הרצפה דרך שטח קטן יוצר עומס (או לחץ) הרבה יותר גבוה.

השטח הקטן נוצר בגלל שהרגליים שלנו בנויות עם קשתות מוגבהות, תסתכל:

archcomparison1.jpg

הרגל השמאלית עם פלטפוס, (מיעוט באוכלוסיה, כ-15%) ואצלם המשקל והלחץ מתפרס על כל כף הרגל, אצל השאר הלחץ הולך וגודל כי השטח הולך וקטן.

ליאור, בחיים לא ביקשו ממני שום פרט אישי מעבר לטלפון. וגם מזה פשוט התעלמתי והם הפסיקו לשגע אותי באיזשהו שלב.

מתי ביקשו ממך?

מצד אחד אני יכול לחזור לתחום בו עבדתי עד עכשיו. מדריך פסיכומטרי / מתרגל מתמטיקה. זה אחלה כסף ושעות נוחות מאוד.

מצד שני, אולי כבר כדאי לי לנסות להיכנס להיי טק. אז הייטקיסטים יקרים שאורבים פה בין העמודים (ליאור, דייויד, אייאווין, דיטוהד, אזוף?, ליביו וכל אחד אחר שעבר לי מתחת לרדאר וחושב שהוא יכול להוסיף את דעתו) מה אומרים?

האם יש לי בכלל סיכוי? אין לי ניסיון בכלל. וגם אין ידע בלינוקס ששמתי לב שהרבה דורשים.

(תכלס, הייתי גם מוכן לעבוד בחינם ולו רק שיתנו לי לצבור מעט ניסיון, אבל זה לא חוקי ולא נראה לי שמישהו יסכים לזה)

ביקשו ממני, לא יודע למה, מה הם רוצים? שילכו יחפשו את החברים שלהם.

התעלמות לא עבדה, הם פשוט לא נתנו להיכנס לחשבון, במקום להציג את ה-News Feed הם הציגו את ה-Error הזה.

לגבי עבודה - היום בעולם ההיי טק כמעט ואין משרות סטודנטים, זה זן הולך ונעלם.

עובדים שכבר עובדים במשרה כזו בד"כ יישארו במשרה (וגם לא תמיד), משרות חדשות כאלה לא נפתחות כמעט אף פעם.

אתה כן יכול לעשות עבודות Open Source ודברים מיוחדים כדי שישימו לב אליך.

לחברה שבה אני עובד הביאו ילד, עוד לא התגייס, לעבודה במשרה חלקית, רק כי הוא עשה משהו מיוחד שהחברה רצתה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מתי ביקשו ממך?

מצד שני, אולי כבר כדאי לי לנסות להיכנס להיי טק (QA בסיסי או משהו בסגנון). אז הייטקיסטים יקרים שאורבים פה בין העמודים (ליאור, דייויד, אייאווין, דיטוהד, אזוף?, ליביו וכל אחד אחר שעבר לי מתחת לרדאר וחושב שהוא יכול להוסיף את דעתו) מה אומרים?

סטודנטים איפה שאני עובד צריכים להיות לפחות בשנה שנייה לתואר שלהם ואם ממוצע ציונים דיי גבוהה.

אבל הם לא חייבים לדעת לתכנת ברמה גבוהה.

(אני מכיר כאן כמה סטודנטים בלי רקע ממשי בתכנות).

אם אתה מאזור אל קודס תשלח לי הו"פ

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
מדרס לא מנוון שום שריר, להפך, הוא גורם לך להפעיל את כל השרירים בזמן הליכה, הליכה עם מדרס שטוח מפעילה רק חלק מהשרירים ומנוונת את השאר.

ועדיין אתה מתעלם מהחישוב הפיזיקלי הפשוט, משקל Mg שמופעל על הרצפה דרך שטח קטן יוצר עומס (או לחץ) הרבה יותר גבוה.

השטח הקטן נוצר בגלל שהרגליים שלנו בנויות עם קשתות מוגבהות, תסתכל:

הרגל השמאלית עם פלטפוס, (מיעוט באוכלוסיה, כ-15%) ואצלם המשקל והלחץ מתפרס על כל כף הרגל, אצל השאר הלחץ הולך וגודל כי השטח הולך וקטן.

מה שאתה אומר זה שנולדת דפקט שעומד הולך ורץ על שתיים. א-ב-ל הגוף שלך לא מיועד לזה? הקשת שיש לך סתם עושה לך רע נכון?

אני מתעלם מהחישוב הפיזיקלי שלך כי הוא תקף אך ורק לעמידה במקום, הליכה שונה מכנית, הרגליים שלך סופגות ומוציאות אנרגיה ו"לחץ".

תראה, אני אדם מודרני, אני מבין שצריך נעליים ואני מבין שלאנשים יש דעות שונות והם מקובלות.

זה לא שאני מיסיונר של הליכה יחפה, פשוט יש פה עוד דעה שפחות מושמעת ואנשים הולכים אחרי מה שמוכרים להם.

במשך אלפי שנים הסתדרת בלי מדרסים ועכשיו אתה חייב כאלה בשביל ללכת ולדעתך בלי מדרסים זה לא בריא/יעיל? המממ תסלח לי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הנקודה שלא מתייחסים אליה כאן, היא שפעם "ידענו" ללכת ולרוץ רק יחפים, והיינו מורגלים בכך והגוף ידע לבצע פעולות אלו בצורה נכונה.

היום אנו מורגלים בשימוש בנעליים, והגוף אינו זוכר כיצד ללכת ולרוץ במינימום אימפקט לעצמות ולמפרקים.

אממה, חלק גדול מהנעלים שאנו נועלים לא מיישר קו עם הקונספציה שהנעלים יודעות מה לעשות, ואנו נחשפים מחדש לאותם עומסים וזעזועים רק בלי היכולת הנשכחת של התמודדות אימם.

מה זה אז והיום? קחו כל תינוק ואל תרגילו אותו לנעליים. עד שיגיע לבגרות (ואפילו לפני) הוא יידע להתמודד מצוין כמעט עם כל פעילות שאחרים לא יבצעו בלי נעליים מעולות.

עריכה:

הרפרנס שלי היא תוכנית מדעית כלשהי שאיני זוכר את שמה, שהציגה את דפוסי ההליכה של אנשים שונים, עם נעלים, בלי נעלים, והשוותה אותם לדפוסי הליכה של אנשים שמעולם לא השתמשו בנעלים.

עריכה אחרונה על ידי Romek

מתחדשת*

• תוכן חדש...