Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כבר לומד את התחום ומאוד אוהב אותו.

ככה שהשאלה היא לא "האם כדאי להיכנס לתחום"? אלא "איך אני נכנס לתחום ללא כל ניסיון"?

אייאווין, על אילו כלים את מדברת?

כלים לניטור באגים (ג'ירה \ באגזילה חרטות כאלו)

כלי לתפיסת http traffic כמו Http analyser, או לתפיסת טראפיק של פקטות בכללי - Wireshark

רצוי להכיר עבודה עם מכונות וירטואליות (לומדים ב-2 דקות)

המתודולוגיה היא החלק הבעייתי - (תריץ חיפוש בגיבוב על מבחן המקרר)

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איפה הברווז כשצריך אותו:

התשובה היא ניצב (כמו במשטרה) ועכשיו למדתי שגם קת.

ולמה זה נקרא ניצב? כי כשנועצים את הסכין במשהו החלק הזה עומד בניצב לאובייקט הננעץ. ערסים בשכונות מצוקה ישמחו לעשות לכם הדגמה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תרגול בסטטיסטיקה זה דבר מעצבן. מפה הולכים עם גוסטי לראות עוד אוטו שמבקשים עליו מחיר מופקע. תאחלו לנו בהצלחה (שהאוטו יצדיק לפחות 80% מהמחיר)

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תפוחי, הייתי מברך אותך על מכירת הG אבל אני לא יכול, אני שמחתי להפטר משלי ועדיין זה הרכב שהכי אהבתי, מסתכל אחורה ופשוט אין רכב שהחזקתי תקופה כ"כ ארוכה, התעללתי בו קשות והוא תמיד העלה בי חיוך.

אני ממש מאוכזב מהQ50, הקונסולה המרכזית ועיצוב הפנים מצויינים אבל מבחוץ הרכב נראה כלכך פשוט...

haters will hate

• תוכן חדש...