Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מוצרי חשמל יד שנייה.מקרר בן פאקינג 15!!

פחחחחחחח, ילד. שלי בן 30. תדיראן גלקסי made in Israel!!!

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שלוציפר חיפש אותי, יש לי בשיחות שלא נענו 050-6666666.

אולי אני אחזור אליו, נראה מה יש לו להציע.

וממש נשבר לי מבחורות, אני ככה (תדמיינו את התנועה המתאימה) קרוב להעדיף את הכאבים בתחת על-פני לצאת לעוד דייט.

פורסם
אני הולכת איתן ללימודים ולסידורים. אבל בביג נמצאים כמה שעות על הרגליים ורוב הזמן בעמידה סטטית. זה פחות כיף.

תגיד תודה שאתה גבר וזהו.

תזכירי לי בשישי הבא אני אראה לך את הנעליים שלי מקרוב, שטוחות ויחסית דקות (8 ממ סוליה אם אני זוכר נכון , לי זה מרגיש עבה).

נעליים שטוחות אכן לא בריאות לכף הרגל. מצד אחד הם מחזיקות את הרגל לא בצורה הטובה ביותר שלה ומצד שני לא נותנות שום תמיכה נורמלית.

זה אמרו לי 3 פיזיוטרפיסטים שונים בהזדמנויות שונות (כולם מעולים וקשורים לספורט ולנבחרות).

+ ליאור.

איזה בולשיט מאכילים אותכם.

לנעל צריכה להיות קשת שתתמוך? למה?

למה נעליים צריכות להחזיק את כף הרגל?

בואו אני אוכיח את עצמי בדרך יותר פשוטה.

אני לא אסתכל על הכושים באפריקה שרצים יחפים.

גם לא על שבטים במרכז אמריקה שהם יחפים.

בוא נסתכל על אלפיים+ שנה אחורה.

אנושות קיימת? כן.

נייקי\אדידס\אורטופדים? לא ממש.

במה הולכים? סנדלים.

איך הסנדלים האלה נראים? חתיכת עור/בד/צמח עם חוט.

האם האנשים היו חולים מתים ולא הצליחו ללכת אחרי גיל 15?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד אתה שוכח שהאבולוציה עושה את שלה, וחלקים בגוף האדם שאין בהם שימוש נעלמים באמצעות האבולוציה. היסטוריונים אומרים שלאדם הקדמון הייתה פרווה וגם טפרים. פרווה בשביל להתחמם בחורף כי כמובן שאין בגדים, וטפרים כי זה עזר לצוד. כעבור כמה אלפי שנים, יש לך בגדים והדבר היחיד שאתה צד זה כוסיות בקניון. אז השיער בגוף והציפורניים שלנו זה שארית מהאבולוציה.

מה שאני בא להגיד זה שפעם האדם לא היה יושב כל היום במשרד, מתנוון לו לאט לאט, ואז נכנס לאוטו ויושב שם עוד קצת, מגיע הבייתה ושוב לא עושה שום דבר שיתרום לגוף שלו.

האדם הקדמון היה צד, היה מלמד את בניו לצוד, שומר על שבטו, מכין את ביתו, בקיצור, היה פעיל.

בגלל שהיום אנחנו לא פעילים, הגוף שלנו מגיב לזה ומתנוון עם השנים. חלקים מסוימים מתחזקים (כמו המערכת החיסונית למשל) ואחרים מתנוונים (אנחנו חלשים יותר, הפרווה נעלמה, אין טפרים, ועוד) פשוט כי אין בהם צורך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
נראה לי שלוציפר חיפש אותי, יש לי בשיחות שלא נענו 050-6666666.

אולי אני אחזור אליו, נראה מה יש לו להציע..

יצא מכרז לנהג בוס, אבל אתה תתמודד מולי.

שמעתי גם שהתפנתה משרה בצוות הווי ובידור.

Gn'f'R

פורסם
דוד אתה שוכח שהאבולוציה עושה את שלה, וחלקים בגוף האדם שאין בהם שימוש נעלמים באמצעות האבולוציה. היסטוריונים אומרים שלאדם הקדמון הייתה פרווה וגם טפרים. פרווה בשביל להתחמם בחורף כי כמובן שאין בגדים, וטפרים כי זה עזר לצוד. כעבור כמה אלפי שנים, יש לך בגדים והדבר היחיד שאתה צד זה כוסיות בקניון. אז השיער בגוף והציפורניים שלנו זה שארית מהאבולוציה.

מה שאני בא להגיד זה שפעם האדם לא היה יושב כל היום במשרד, מתנוון לו לאט לאט, ואז נכנס לאוטו ויושב שם עוד קצת, מגיע הבייתה ושוב לא עושה שום דבר שיתרום לגוף שלו.

האדם הקדמון היה צד, היה מלמד את בניו לצוד, שומר על שבטו, מכין את ביתו, בקיצור, היה פעיל.

בגלל שהיום אנחנו לא פעילים, הגוף שלנו מגיב לזה ומתנוון עם השנים. חלקים מסוימים מתחזקים (כמו המערכת החיסונית למשל) ואחרים מתנוונים (אנחנו חלשים יותר, הפרווה נעלמה, אין טפרים, ועוד) פשוט כי אין בהם צורך.

+1

בנוסף, אל תשכח שתוחלת החיים עלתה מאוד וממשיכה לעלות עם הזמן. יש הערכות שאומרות שבתקופת האדם הקדמון, תוחלת החיים הייתה 18-20 שנה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מתאים לי להיות בצוות הווי ובידור שלו, אני גם ככה משעשע אותו מספיק, אז לפחות שיצא לי מזה משהוא.

אני רק צריך טי-שרט עם הכיתוב "משעשע את לוציפר מאז 1979".

פורסם

איזוף, מה נסגר?! זה סיפור זה?! איפה הפאנצ'?

קטנוע שחתך אותי באיילון כמעט חטף פאנץ' ברמזור,חבל.

שלום לגיבוב. פעם ראשונה פה. יתכן שבערב אכתוב כמה הגיגים על חיים שונים מאוד משאר האנשים בעולם.

נתראה :smile:

ברוך הבא לשגעון,כאן אף אחד לא שפוי (סוג של פריקת מתחים),אין סדנת גמילה,והדרך היחידה לצאת מפה היא להתנתק מהאתר + לשכוח את הסיסמה ליוזר (ככה תוכל רק לקרוא,בלי להגיב) :)

בקטע לגמרי ספונטני החלטתי לעלות אחרי העבודה לכרמל, בכביש האהוב 7212.

יש סרטון שלם של 12 דקות אבל לא נראה לי שהוא מעניין משהו.

האימפרזה סובלת מתת-היגוי חריף במיוחד, נורא מעצבן, במיוחד כשיש היר-פינים...

אם יש צווחות צמיגים,תעלה (אוהב לשמוע,לא משנה איזה רכב ברקע)

אוקיי ו... איפה ההמשך? הרגשתי שסיימת באמצע המתח!

אם תהיה פגישת המשך (יעני,FOLLOW UP),נגובב עוד :)

חלקליק אני Facebookless

סחטיין עליך,תאמין לי לא הפסדת כלום בשיטבוק הזה (אני אפילו מקבל תלונות למה אני לא "פעיל",למה ה"קיר" שלי ריק מסטטוסים מפגרים שאחרים מעלים,או למה יש לי תמונה בודדת שלי,וכל השאר תמונות של רכבים מטיולים)

שוקל ברצינות לסגור את החשבון.

בוקר טוב \ צהריים טובים למגובבים\ות =)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא יודע מה איתך, אבל הסיכויים שלי די טובים! בקורות החיים שלי מופיע

שהייתי הסיידקיק של מרפי בין 98' ל 14' + המלצות לפי דרישה.

Gn'f'R

פורסם

שכחתי לציין שהתחלתי את היום בנסיעה מאחורי סילביה לבנה שאם אני לא טועה נהגתי בה פעם (הייתה שייכת למישהו אחר בזמנו) - אחחח התגעגעתי לתחת השמן שלה :D

פורסם
כמה עולה x6 שאלתי.

537 אלף ש"ח על הכביש. לפי המחירון כמובן.

תגיד גוסטי, אתה מארגן לי איזה נסיעת מבחן על איזו m? או סתם על איזה רכב חזק?

M? הנסיעת מבחן היחידה שאני יכול לארגן לך על איזה M, זה אם אני אקח אותך לסניף של מקדונלדס ואשאיר אותך על הסמל המסתובב הזה שלהם שיש להם על הגג.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תזכירי לי בשישי הבא אני אראה לך את הנעליים שלי מקרוב, שטוחות ויחסית דקות (8 ממ סוליה אם אני זוכר נכון , לי זה מרגיש עבה).

מה שחשוב זה התמיכה ולא העובי.

+ ליאור.

איזה בולשיט מאכילים אותכם.

לנעל צריכה להיות קשת שתתמוך? למה?

למה נעליים צריכות להחזיק את כף הרגל?

בואו אני אוכיח את עצמי בדרך יותר פשוטה.

אני לא אסתכל על הכושים באפריקה שרצים יחפים.

גם לא על שבטים במרכז אמריקה שהם יחפים.

בוא נסתכל על אלפיים+ שנה אחורה.

אנושות קיימת? כן.

נייקי\אדידס\אורטופדים? לא ממש.

במה הולכים? סנדלים.

איך הסנדלים האלה נראים? חתיכת עור/בד/צמח עם חוט.

האם האנשים היו חולים מתים ולא הצליחו ללכת אחרי גיל 15?

זה בכלל לא בולשיט, ועזוב אותך שיש התפתחות אבולוציונית בגוף האדם, ועזוב שתוחלת החיים לפני 200 שנה הייתה יותר קרובה ל-50 שנים והיום מעל 70.

זה שפעם הנעליים היו בהתאם לטכנולוגיה הזמינה זה לא אומר שהם טובים לך.

פעם חשבו שמגפות מגיעות כי בני האדם עיצבנו איזה אל, פעם חשבו שלא צריך לצחצח שיניים, פעם חשבו שהעולם שטוח, פעם חשבו שאם עצם נשברת היא תתאחה לבד, ושאם אתה "משחק עם עצמך" אז תתעוור או יגדלו לך שיערות על גב כף היד.

פעם הידע באנטומיה עבר מפה לאוזן, דה וינצ'י גנב גופות כדי ללמוד אנטומיה, לא לדבר על כך שהטכנולוגיה פשוט לא איפשרה לייצר מדרס לפי צורת כף הרגל.

אתה יכול גם להסתכל על ההיבט הפיזיקלי (Physics לא Physical) בלבד, משקל הגוף נתון, ואתה מפעיל לחץ של Mg על הנעל שלך, השאלה אם זה הכוח הזה מופעל על העקב, האצבעות, והקשת החיצונית של כף הרגל שלך, או שאתה משתמש בכל שטח הפנים של כף הרגל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש לך מישהו שעובר בדיוטי פרי בקרוב?

בדיוטי פרי יש לך מכונת נספרסו עם מקציף, אם אני לא טועה, בסביבות 600 ש"ח, ובנוסף אתה מקבל 200 ש"ח זיכוי לרכישת קפסולות.

יד2- לא מכיר.

אם אתה קונה בארץ, עדיף את דגם הPIXIE שעם המקציף אירוצ'ינו- פשוטה ואמינה ותוצרת KRUPS השוויצרית.

600 ש"ח למכונה של נספרסו עם מקציף?

לא ראיתי את זה באתר של הדיוטי.

איך המכונה הזו שלהם? Nespresso INISSIA

ראיתי אותה ב 880 עם מקציף ו 200 ש"ח זיכוי על קפסולות

נראה לי כמעט לגיטימי

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

2000-3000-5000-10000 שנה אבולוציונית שווה לכלום בערך.

מעניין שהכושים באפריקה רצים יחפים והכול בסדר (הם גם תותחים בזה על הדרך)

ואם הם לא יחפים אז הם משתמשים בשאריות צמיגים (מסשן הדריפטים הקרוב) כדי לעשות סנדלים.

אחת הטענות לגבי הגילאים של האדם הקדמון לא כול כך נכונה כי חישבו ממוצע, אם יוצאים מנקודת הנחה שיש הרבה ילדים קטנים שמתים אז הממוצא יורד ממש מהר.

גם לגבי המערכת החיסונית שלנו קראתי דברים לא טובים (אתה שוטף ידיים? אתה שוטף אוכל לפני שאתה אוכל? נו יופי, אתה מכניס פחות חיידקים).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...