Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הלו? יש כאן מישהו?:roll:

מצ'עמם :cry:

מקודם צלצל הטלפון, עניתי בהתרגשות, חשבתי שזה קונה פוטנציאלי לרכב.

ניסו למכור לי ביטוח משכנתא.

זהו.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא תקדם נושא גיבובי מעניין, יהיה משעמם פה. עד אז, תסבול.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לפחות לא לקח לך את הכלבה ערבון.

על מה 54 שקל?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לוקו, למה לא ניסית למכור לו בתמורה את האוטו? יכל להיות מעניין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רישיון שנתי...

הקטע הוא שהייתי שם וחיסנתי את הכלבה לכלבת, הוא ביקש סכום כסף עבור החיסון

ועוד 54 לעירייה עבור רישיון, הוא ביקש במזומן אבל אני לא עובד עם מזומן.

אמרתי שאני אחזור ושכחתי.

יא-פל, עזוב, הוא לא טיפוס הרפתקן. אבל אני אנסה כשאהיה שם.

Gn'f'R

פורסם

לוקו שלום, שלום.

קיבלתי הצעה ללכת לעבוד בחברה מסודרת ואני הולך להגיד להם שאני לא מעוניין.

כל החיים רציתי להיות עצמאי והיום אני בדרך הנכונה. הלכתי להתקבל לעבודה כי פיטרו את אישתי וחשבתי שאולי היא תנהל את העסק ואני אעבוד במפעל.

אני אוהב את התחום האלקטרוניקה אבל העניין של להיות עצמאי יותר חזק ואהוב. מעכשיו אני ינסה להרים את העסק בעזרת עזרת האישה כך שתהיה לשנינו הכנסה ממנו.

החיים הם כמו....

פורסם
רישיון שנתי...

הקטע הוא שהייתי שם וחיסנתי את הכלבה לכלבת, הוא ביקש סכום כסף עבור החיסון

ועוד 54 לעירייה עבור רישיון, הוא ביקש במזומן אבל אני לא עובד עם מזומן.

אמרתי שאני אחזור ושכחתי.

יא-פל, עזוב, הוא לא טיפוס הרפתקן. אבל אני אנסה כשאהיה שם.

שילמתי 300 בערך על הגדול כי הוא לא מסורס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ליאור, בחיים לא ביקשו ממני שום פרט אישי מעבר לטלפון. וגם מזה פשוט התעלמתי והם הפסיקו לשגע אותי באיזשהו שלב.

מתי ביקשו ממך?

אחרי חצי שנה שלא עבדתי, אני מתחיל לחשוב לחזור לעבוד שוב.

מצד אחד אני יכול לחזור לתחום בו עבדתי עד עכשיו. מדריך פסיכומטרי / מתרגל מתמטיקה. זה אחלה כסף ושעות נוחות מאוד.

מצד שני, אולי כבר כדאי לי לנסות להיכנס להיי טק (QA בסיסי או משהו בסגנון). אז הייטקיסטים יקרים שאורבים פה בין העמודים (ליאור, דייויד, אייאווין, דיטוהד, אזוף?, ליביו וכל אחד אחר שעבר לי מתחת לרדאר וחושב שהוא יכול להוסיף את דעתו) מה אומרים?

האם יש לי בכלל סיכוי? אין לי ניסיון בכלל. וגם אין ידע בלינוקס ששמתי לב שהרבה דורשים.

אני במהלך תואר, סמסטר 3 מתוך 6. הקורסי תכנות שעשיתי עד עכשיו היו בשפת C.

אני קולט מהר ומוכן לעבוד בשכר מינימום מספר חודשים עד שאאסוף את הידע הדרוש לי.

(תכלס, הייתי גם מוכן לעבוד בחינם ולו רק שיתנו לי לצבור מעט ניסיון, אבל זה לא חוקי ולא נראה לי שמישהו יסכים לזה)

אז מה אומרים? יש לי סיכוי בכלל למצוא משהו?

או שכדאי לי לחכות עוד סמסטר בשביל הקורס של C++ וOOP?

אעריך כל שבריר של עיצה ודיעה. כאן או בפרטי

זה דיון ארוך מאוד ובדיוק אכלתי צהריים. על רגל אחת: נסיון זה חשוב, אך תשוקה ורצון חשובים הרבה יותר. אם תרצה להיכנס לתחום, לא תהיה לך בעיה. הבעיה (בד"כ) מגיעה אחרי שלוש-ארבע שנים כשאתה כבר לא חולם על קוד בלילה ובא לך לדקור מישהו בבוקר כשאתה מגיע למשרד. התחום הזה שוחק מאוד, ואם אתה לא מגיע מראש עם תשוקה וחנוניות, יהיה יחסית קשה להתמיד.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
זה דיון ארוך מאוד ובדיוק אכלתי צהריים. על רגל אחת: נסיון זה חשוב, אך תשוקה ורצון חשובים הרבה יותר. אם תרצה להיכנס לתחום, לא תהיה לך בעיה. הבעיה (בד"כ) מגיעה אחרי שלוש-ארבע שנים כשאתה כבר לא חולם על קוד בלילה ובא לך לדקור מישהו בבוקר כשאתה מגיע למשרד. התחום הזה שוחק מאוד, ואם אתה לא מגיע מראש עם תשוקה וחנוניות, יהיה יחסית קשה להתמיד.

+1

נכון להיום כל מה שתצטרך כדי להכנס לתחום של QA זה הבנה במתודולוגיה של QA, ולהכיר כמה כלים.

פורסם
537 אלף ש"ח על הכביש. לפי המחירון כמובן.

M? הנסיעת מבחן היחידה שאני יכול לארגן לך על איזה M, זה אם אני אקח אותך לסניף של מקדונלדס ואשאיר אותך על הסמל המסתובב הזה שלהם שיש להם על הגג.

:lol: מספיק טוב.

[ATTACH=CONFIG]375644[/ATTACH]

הייי שלום, קוראים לי אבבה ביקילה, כשבאתי לרוץ מרתון באולימפידה בשנת 1960 נתנו לי נעליים ולא היה לי נוח, אז רצתי יחף, זכיתי. מאז חברות הנעליים דוחפות יותר ויותר את הנעליים שלהם ובגלל זה כולם בנעליים.

מדרס מנוון לך את השרירים ברגליים, מחזיק לך את הקשת, ואז כשהיא קורסת לך כי לא השתמשת בחצי מהשרירים ברגליים שלך במשך עשר שנים והפתרון לזה? מדרס אחר.

אה כן, על הדרך בוא נדחוף את הרגל שלך לתוך נעל צרה שתעוות לך את כול הצורה של כף הרגל.

הנה כף רגל טבעית שלא נכנסה לתוך נעל מעולם, עכשיו תסתכל על שלך.

[ATTACH=CONFIG]375650[/ATTACH]

עכשיו תגיד לי שהרגל שלך יותר טובה משלהם.

או גיזס.

עדיף להיות יחף נקודה.

אבל אני הולך לעבודה ולמקומות "מתורבתים" ולכן אני אנעל נעליים.

הנעליים שלי שטוחות. zero drop. לא מעלים ולא מורידים כלום, הרגל נמצאת במצב הכי טבעי שהיא יכולה, אין לי תמיכה בכלום (עכשיו הזמן עשה את שלו ויש קצת שקעים בסולייה, אבל זה לא משנה, היא לא משנה את צורתה כי היא משוחררת, היא לא לוחצת ויש לי עוד מקום פנוי בתוך הנעל בכול כיוון (אם אין לי אז כואב לי).

כן נעל ספורט גבוהה, זה טוב, בטח, כי אתה עומד על פאקינג עקב מגומי, שמקצר לך את גיד אכילס וגורם לך לשנות טכניקה בריצה שלך ובכלל זה נראה לך שאתה לא מקבל מכות.

חביבי, כשאתה הולך יחף אתה לא מקבל אף מכה ברגל או בעקב, כלום, מניסיון.

השיכוך של הסוליה רק הורס, אלא אם כן אתה אוהב קונדומים עבים מאוד ואז מי אני שישפוט.

לך, קח לעצמך שנה-שנתיים, תחזור למצב הטבעי של הרגל שלך ותראה איך הכול משתנה ומרגיש טוב יותר.

שנה שעברה הייתי עושה הליכות יחפות בחורף, בין היתר בבוץ, הייתי מאושר, הרגליים שלי הרגישו מעולה, סגרתי יום אחד באיזור ה16 קילומטר והסיבה שהפסקתי הייתה כי הגעתי לאיזור שבו הדרך עפר הייתה עשוייה מאיזה סוג של אבנים שממש כאבו לי ואחרי שעברתי אותם כבר לא היה לי כוח.

אה כן, יש לי פלטפוס, עם האימונים הנכונים הוא משתפר פלאים, אבל יותר קל ללכת לשלוח אותך לקנות מדרסים פעם בכמה שנים.

גם לי יש פלטוס וגם אני מעדיף ללכת יחף כמעט כל הזמן. אני גם בג'ודו, שם אנחנו יחפים אז זה ספורט מעולה :-P

כמו שהסבירו לך כבר, אין מה לחזור על זה אבל אני רק ידגיש- יש בהחלט מכות וזעזועים שעוברים לך בגוף כל פעם שאתה הולך/רץ/קופץ. לא סתם בברכיים יש לך גם סחוסים וגם מניסקוסים, ובגב יש לך סחוסים בין החוליות. כל אלו נועדו כדי למזער את הזעזוע שאתה חוטף מלהגיע למוח.

ברור שיש היום מיליון סוגי נעליים שהם חארטה בשקל תשעים, בגלל זה כשקונים נעליים אין מה להתפשר וללכת על משהו איכותי וכזה שידוע כי הוא טוב. למטרות יציאה/בילויים יש לי נעליים אחרות שאני לא הולך איתם ביום יום כי גם ככה יש לי בעיה בברכיים.

אפרופו ברכיים- בפסח, המפגש אצלי! אני אחרי ניתוח אז לנהוג אני לא יכול ואני יהיה על קביים. אז או שמישהו יאסוף אותי מהבית או שתבואו לפה.

פורסם

אני כבר לומד את התחום ומאוד אוהב אותו.

ככה שהשאלה היא לא "האם כדאי להיכנס לתחום"? אלא "איך אני נכנס לתחום ללא כל ניסיון"?

אייאווין, על אילו כלים את מדברת?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

פטיש, מסור, פלייר, מספריים.

סתם, התחשק לי לכתוב את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הראשון, איך קוראים לידית אחיזה של הסכין ? ?

איפה הברווז כשצריך אותו:

התשובה היא ניצב (כמו במשטרה) ועכשיו למדתי שגם קת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איפה הברווז כשצריך אותו:

התשובה היא ניצב (כמו במשטרה) ועכשיו למדתי שגם קת.

נכון! לעזאזל עם רופני אני כבר כמה שעות מנסה להיזכר במילה הזו, "ניצב".

עומד לי על קצה הלשון ולא מצליח להיזכר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...