Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר איך פעם כשתיכננו הפסקת מים היו מדביקים התראות בכניסה לביניינים ועל עמודי תאורה ברחוב.

היום כנראה החליטו שלא צריך, למזלי הספקתי להתקלח אבל לא היה לחץ מים בכלל, לא אידאלי אבל לא נורא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני שמח בחלקי.

לא גר בגוואטמאלה אבל יש לי קרובים באפריקה זה נחשב?

דוויד מקלחת זה לחלשים, גברים אמיתיים לא מתקלחים

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

גיא תודה, זה מה שמצאתי באמת באינטרנט, זה לשער הצפוני (או משהו כזה) נכון ?

לוקו, מצטער, סוף היום, מחר אגובב משהו עם עלילה.

אגב, אני חושב שהגיע הזמן לגילוי נאות, אני לא חזק בכתיבה, זה לא יוצא לי בטבעיות כמו ללוקו אני צריך להתאמץ.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תראה היגואר מתאימה לי בול, הרבה כוח, לא רעה בדלק, ממוצע של 6.5 ק"מ לליטר.

נסיעה חלומית, רכב מאוד נוח ליומיום, המתלים מעולים, היא אוחזת מעולה אבל לא מתרסקת על בורות כמו היונדאי או הקיימן לשם השוואה, מאובזרת טוב, יש קירור וחימום למושבים, אין מסאז' אבל המושבים הכי נוחים שיש, הגימור מעולה, תקרה מעור הפוך, כל השאר מעור מאוד איכותי עם תפרים בולטים ומערכת סטריאו טובה מאוד, מדוייקת אך בקיימן יש פיזור טוב יותר.

אז למה לא? כי אם היא נשארת הוולוסטר הולכת.

אני צריך יותר מ2 מושבים, ממש הרגשתי לא בנוח לבקש מאנשים להתקפל מאחור והפתרון היה ישיבה עם הרגליים על המושב השני. כמו ה911 שאני מאוד אוהב אבל לא יכול לרכוש בגלל שיש מושב אחורי אבל הוא שווה לתחת. היגואר לא שונה כלל ובפורשה יותר קל להעמיס דברים.

אם אחליט לרכוש דו מושבית אז זאת תהיה דו מושבית טהורה ואז גם אחליף את הרנגלר שלי ברוביקון חדש יותר.

אני עדיין מחפש תחליף ליונדאי, נחכה לג'נסיס החדשה ולאינפיניטי Q50 קופה וקבריולט החדשות.

אולי עוד כמה שנים היגואר תתאים לי יותר, בינתיים הXFR היא היגואר שתפורה עליי הכי טוב.

אז כן, קצת מוזר לחזור ליונדאי הקטנה שלי אבל מצד שני על הזין שלי לגרד אותה על המדרכה בחניות, לחנות צמוד לרכבים אחרים או סתם לאפר על הרצפה.

haters will hate

פורסם
כאילו, כמה מפגרים הקופירייטרים חושבים שאנחנו?

בערך כמו שהממשלה משתינה עלינו ואנחנו טוענים בתוקף שזה בכלל גשם.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

הכלב מסתכל עליי במבט אשם, אני תכף אערוך סיור מודיעין בבית ע"מ לראות במה הוא אשם וכמה זה יעלה לי הפעם.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

קיבינימט, הוא שוב נשנש מארגז החול של החתולים, בצהריים היה שם יותר קקי מעכשיו.

רוצים לחסל אותי סופית החיות האלו, כאילו שהחיים לא מספיק קשים גם מבלי לדאוג שאף חיה לא תנשנש בקקי של השניה.

פורסם

תחשוב אם הייתה לך חברה שגרה איתך ביחד,והייתה מביאה איזה כלב\חתול משלה.

בכלל הייתה חגיגה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שכחתי שהיום אני צריך לפנות את הדירה, איך שהזמן טס, מחר עוברים השוכרים החדשים, דיברתי עם בעל הדירה ואמרתי לו שישאל את השוכרים אם הם רוצים רהיטים, זאת הדרך הכי קלה לעבור, אני משאיר להם ספה מעור, שולחן קפה, מיטה זוגית ועוד כמה דברים. זה שטויות, האופנוע גם ככה לא בבית, לפני שבוע השארתי אותו אצל חבר ולקחנו מונית למועדון ומשם לקחתי מונית הביתה.

הבעיה היא הג'יפ המזדיין הזה, מזל שיש לי עגלה לגרירת רכבים, הג'יפ מניע ונוסע קדימה למרות שהתיבה כבר יבשה לגמרי, אין שמן, מכניס את המדיד והוא יוצא יבש לגמרי, כל השמן על רצפת החניון, דחפנו את הג'יפ אחורה והוא נקשר על העגלה, לא רק שהטנדר ארוך עכשיו יש לו עוד איזה 10 מטרים מאחור... צריך להיות מעניין לנסוע ככה 250 ק"מ למדבר.

התקשרתי לכמה מקומות של גירים, אנשים חושבים שאתה סתום או משהו, אני מסביר לפקידה מה יש לי, אומר לה רנגלר עם תיבה אוטומטית 3 הילוכים, היא אומרת לי אין דבר כזה אוטומט עם 3 הילוכים, אמרתי לה, טוב, תני לי לדבר עם מכונאי. המכונאי שוב חושב שאני אהבל, לפחות הוא יושע על מה אני מדבר, אומר לי ששיפוץ יעלה בסביבות ה2000 דולר, אמרתי לו שתיבה משופצת עם אחריות עולה לי 600 וזה בלי להביא להם את התיבה הישנה. שאלתי כמה יעלה לי רק להרכיב תיבה, 400 דולר לפני נוזלים. סבבה נשמע סביר, אז 1600 עולה לשפץ תיבה? כמה יעלה לי לשפץ את התיבה אם אני מביא אותה מפורקת? 900 דולר.

לא הבנתי את החשבון o_O .

התקשרתי לפירוקייה שאני מכיר, אמרו לי שיש להם תיבה ב250 דולר.

אני כבר אעשה את העבודה לבד וזהו. הג'יפ מוגבה גם ככה, לא צריך ג'ק ואני נכנס עם העגלה מתחתיו בלי בעיות, עם ג'ק אני יכול לשבת מתחת לג'יפ.

לתקן ולמכור, נמאס לי מהשטויות האלה, אין לי זמן להתעסק בקקה.

מישהו רוצה רנגלר שעוד מעט יהיה אספנות, סה"כ שנתיים לסטטוס הנחשק.

היתרון הוא שזה דגם נדיר אז למכור זה קל, אוטומט עם מזגן מקורי חגג קשיח, עכשיו יש לו גם באקטים מעור, מערכת פליטה חדשה, צמיגים 33" והוא מוגבה בעוד 2", יש לו בולמים חדשים ומערכת של פיוניר עם 6 רמקולים וסאב 10".

יאללה צריך להתחיל לקחת את החיים ברצינות, עדיין לא שכרתי דירה חדשה אז אני הומלס עם 2 בתים על שמו, מצאתי דירת חדר חמודה בהוליווד אבל היא תתפנה עוד שבועיים

haters will hate

• תוכן חדש...