Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה שי? אין עדכון מסצינת הדייטים?? טוב נו תורי כנראה,נעשה את זה קצר (בכל זאת 2AM)

נסעתי מהצפון המאוד רחוק עד דרום ת"א בשביל איזו עלמת חן,אוסף מהבית ותרים אחר בית קפה ראוי.

חצי שעה חיפשנו חניה בפאקינג שדרות רוטשילד,אשכרה הגעתי לדיזנגוף מרוב טיולים במקום (נקודת זכות לטובתה,שמרה על שקט מופתי :D)

בסוף חניתי באיזה אתר בניה מאחורי איזה מזדה פח ג'וק,והלכנו ברגל כ-100מ' למקום חביב (לנה,גם היא הייתה עם עקבים,וכנראה סבלה כמוך,בקטנה)

יושבים,מזמינים,מדסקסים וחופרים אחד לשני,עד ששאלתי לגבי תחביבים ובפרט סרטים\סדרות וכו'

אני : אז איזה סוגי סרטים את אוהבת? אני בעיקר מתח\פעולה\פנטזיה

היא : גם אני,רואה הכל מהכל

אני : שלשום ראיתי "המבול" (noah) חביב פלוס

היא : אה,ראיתי שבוע שעבר את ניד פור ספיד,סרט יפה

אני : :shock::shock:

אוקיי ו... איפה ההמשך? הרגשתי שסיימת באמצע המתח!

פורסם

חלחליק, אני לא זוכר את הסיסמא לפייסבוק המפוברק שלי.

בנצי, אתה בסדר אתה.

איזוף, מה נסגר?! זה סיפור זה?! איפה הפאנצ'?

Gn'f'R

פורסם

לוקו תעלה רגע שוב את הרכב עם המספר,

איפשהו פספסתי אותו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לאח שלי יש היום יום הולדת, אמא שלי ארגנה לו מסיבת הפתעה ואני כמובן קונה כל הדברים אין לי בעיה עם זה, גם ככה אני לא עושה כלום במהלך היום.

היום בבוקר הוא נזכר שהיא שכחה לאפות לו עוגות לבית ספר ליום הולדת, אז עכשיו צריך גם לקנות עוגות לבית ספר, רק מה הילד לא מסתפק בעוגת הבית הוא רוצה עוגה עם קצפת, זה מינימום 120 ש״ח.

(זה בית ספר של טחונים, יש איזה אבא אחד שזיין מהצד וכמתנת פיוס קנה לאשתו x6 תכף המכסח ייתן מספרים מדויקים)

ובנוסף לכל זה מהשניה שהורדתי אותו הוא שולח סמסים האם כבר קניתי, מתי אני בא, איזה עוגה, הוא הגדיל לעשות והתקשר אלי וכל זה שאני עוד לא הספקתי להוריד את אמא שלי בעבודה ולאכול ארוחת בוקר (חומוס).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לאח שלי יש היום יום הולדת, אמא שלי ארגנה לו מסיבת הפתעה ואני כמובן קונה כל הדברים אין לי בעיה עם זה, גם ככה אני לא עושה כלום במהלך היום.

היום בבוקר הוא נזכר שהיא שכחה לאפות לו עוגות לבית ספר ליום הולדת, אז עכשיו צריך גם לקנות עוגות לבית ספר, רק מה הילד לא מסתפק בעוגת הבית הוא רוצה עוגה עם קצפת, זה מינימום 120 ש״ח.

(זה בית ספר של טחונים, יש איזה אבא אחד שזיין מהצד וכמתנת פיוס קנה לאשתו x6 תכף המכסח ייתן מספרים מדויקים)

ובנוסף לכל זה מהשניה שהורדתי אותו הוא שולח סמסים האם כבר קניתי, מתי אני בא, איזה עוגה, הוא הגדיל לעשות והתקשר אלי וכל זה שאני עוד לא הספקתי להוריד את אמא שלי בעבודה ולאכול ארוחת בוקר (חומוס).

תכבה את הטלפון,

וכשתגיע תגיע.

בן כמה הילד?

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
לוקו, איך השעווה?

הגעתי לקו של הביקיני.

לוקו תעלה רגע שוב את הרכב עם המספר,

איפשהו פספסתי אותו.

20140326_112653_resize_20140326_113008.jpg

רופני, תחזיר לו. תקנה לו מארז עוגיות פסח.

Gn'f'R

פורסם

וכשתגיע תגיע.

זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן.

הוא בן 13, תאמינו לי הילדים של היום זה לא מה שאנחנו היינו :wink:

לוקו, הגזמת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה כולה 4-5 שנים ממנו אל תתלהב!

לוקו ב25 אני קונה אותה ממך.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
למה? תעשה לו קטע, תקנה עוגה אמיתית ותחביא אותה. ולכיתה תכנס עם עוגיית פסח

ותתקע בה נר.

זה יכול להיות גדול!

לביקיני הגעת אבל מפשעה עמוק עשית?

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יודע כמה כאלה יש לנו? נראה לך שאני אזכור אחד?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...