Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה. אני לא סובל לגור בעיר.

זה טוב שרוב האנשים מעדיפים את העיר כי ככה השטחים בפריפריה הרבה יותר זולים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה. אני לא סובל לגור בעיר.

זה טוב שרוב האנשים מעדיפים את העיר כי ככה השטחים בפריפריה הרבה יותר זולים.

גם אני לא ממש אוהב את העיר.

חבל שאצלינו ממש לא זול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם כאן זה באמת לא זול אבל האבסורד הוא שבמרכז ת"א דירה בינונית עולה כמו בית בודד 2 מפלסים עם נוף ושטח כאן. רק בגלל שזה בת"א. גם בחיפה לא הייתי מוכן לגור.

יש מקומות שאפשר למצוא בתים פרטיים במחירים הגיוניים. ברכסים למשל בית פרטי יותר זול מכאן אבל הבעיה היא שהמקום ממש התחרד.

פורסם
אמנם כאן זה באמת לא זול אבל האבסורד הוא שבמרכז ת"א דירה בינונית עולה כמו בית בודד 2 מפלסים עם נוף ושטח כאן. רק בגלל שזה בת"א. גם בחיפה לא הייתי מוכן לגור.

יש מקומות שאפשר למצוא בתים פרטיים במחירים הגיוניים. ברכסים למשל בית פרטי יותר זול מכאן אבל הבעיה היא שהמקום ממש התחרד.

מצידי לך תגור בקריית ארבע...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, יותר מדי דתיים יש שם. אין לי כח לחיי קהילה עשירים וכל הבולשיט הזה. רוצה לבד.

פורסם

רופני, לא רק זקנים.

הבטחתי גיבוב אז נגובב:

הטיול התחיל אתמול עם יציאה בשעה 9:27 מהבית של החברה. נסענו ישירות לעין גדי, לטיול קל בשמורה. עם הברך שלי ידעתי שטיול בקצב גבוהה בלתי אפשרי ולמזלי החברה הייתה באותו ראש של טיול בקצב איטי וכיפי.

אז כמה תמונות קיבלתם אתמול, ראינו איילים, שפני סלע ולא מעט חרקים. בגלל החום החלטתי להוריד חולצה, נעליים וגרביים, את הטייץ השארתי ונכנסתי למים. תמונה של זה בהמשך כשהחברה תשלח.

בינתיים קבלו את זהuploadfromtaptalk1396117077140.jpg

מה אני יגיד לכם המים הקרים היו נהדרים! ולמרות שנכנסתי למים קרוב לשעה מתחילת הטיול (והרגשתי שכבר אין לי כוח להתקדם) הרגשתי כמו חדש.

כשסיימנו את הטיול (ערך בערך 4 שעות) החלטנו לזוז לכיוון מקום הלינה ובדרך עצרנו לצהריים במסעדת כנען. הזמנו חומוס, צ'יפס וסלט. היה טעים והשביע אותנו.

בחנייה שם נתקלנו במועדון הונדה. נחמד לראות 4 s2000 במקום אחד!

המשכנו לכיוון "חאן בארץ דרך המרדפים". כשהגענו מצאנו מקום שקט, ירוק שנמצע בין 3 גבעות. עקב כך שלא רצינו להיות צמודים לאוהלים אחרים (שגם כוללים ילדים) החלטנו לקחת משהו שנקרא "חושה". בעצם מבנה מאבן ועץ שבתוכנו יש מיטה זוגית עם מצעים וכריות. אהה וגם רשת כזו שפורסים מהתקרה ועד הרצפה שמונעת מהזבובים ושאר החרקים מלהתקרב אלייך.

uploadfromtaptalk1396117490990.jpg

uploadfromtaptalk1396117507975.jpg

בערב עשינו על האש והדלקנו מדורה (הם מספקים קרשים ומקום מוכן וערוך לזה מראש). הלכנו להתקלח וכשחזרנו אכלנו וישבנו לאור ירח וכוכבים (ראות מושלמת ללא עננים!) בצמוד למדורה.

כשהתעוררנו הבוקר החלטנו לנסוע לירושלים. ישבנו באבו גוש, לאחר מכן טיילנו קצת באיזה יער לא רחוק משם ואז נסענו הבייתה.

היה ממש כיף! יחסית יצא זול הטיול הזה ובאמת שנהנו מאוד!

הסובארו עשתה עבודתה נאמנה ולגמה ליטר דלק עבור כל 11.6 קילומטר שעברנו (תידלקתי לפני היציאה וכשחזרנו). תכלס צריכה לא רעה בכלל עבור רכב 1.6 אוטומט חלש שלא מרחמים עליו (בכביש המהיר המהירות נעה בין 120 ל140 ובעליות שמרתי על 100 קמ"ש או קרוב לזה למרות שהסל"ס היה סביב ה4 אלף). מאמין שאם שהייתי מרחם על הרכב הייתה צורכת פחות דלק אבל זה מתסכל לזוז על 70 קמ"ש. מה גם שאין הבדל גדול במיוחד ברעש או בסל"ד (קיים, לא כלכך גדול).

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכלל המגובבים

אפשר לקנות מתאמים בארץ בכל חנות מוצרי חשמל (חנות קטנה פרטית או רשת סטייל מחסני חשמל\שקם אלקטריק וכו'),ממש לא בעיה.

מה שכן מה תעשה אם תהיה תקלה? זה מוצר חשמלי קצת חשוב בשביל "לזלזל" בקטע של אחריות (בניגוד לחלקי מחשב,פריטים לרכב,ושאר דברים סבירים שקונים ברשת מבלי לחשוב יותר מדי)

לנה\משה - תתחדשו על הסמלונים,עשיתם "בוק" לפונטו? :)

סלורייד - רמת הגולן>חיפה לא כזה רחוק יחסית (כן רחוק כי צריך לעבור הרבה כבישים,וכמובן הנהג הישראלי הממוצע)

אבל גם אני מוכן כמו הרבה אחרים לגמוע מרחקים עבודה > בית וההפך,השאלה אם זה קודם כל משתלם,מבחינת ביצוע,כמור,לא בעיה.

ZX - איך היה? סחטיין על התמונות,ממש זוג יונים :D

לוקו - התחלת לכבס או דוחה למחר ?

עריכה,ראיתי ת'מכונה,תן לה לגובב גם,היא עובדת לא פחות ממך :lol:

בנצי - אתה לא רציני,קודם תארגן לחברי הפורום קצת גרין-קארדים,אחרי זה נבוא כולנו לעבוד איתך :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה הם מעצבים את המכונות כביסה כמו פרצוף של שמן מפגר צורח?

פורסם

סלואורייד במהלך השבת חשבתי על משהו, עכשיו שבת נכנסת יותר מאוחר ואתה יכול לבוא לביג להשוויץ בצינצילה שתלויה לך על האנטנה. (אם עדיין לא הבנת אני מת לראות את האוטו שלך).

וגם עוד מעט ה10 לחודש ודניקס יוכל לבוא לביג (בחיפה, בשישי).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שבוע טוב לכלל המגובבים

ZX - איך היה? סחטיין על התמונות,ממש זוג יונים :D

:)

שבוע טוב גם לך!

ראה 2 הודעות מעלייך רשמתי סקירה על איך היה.:-D

• תוכן חדש...