Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סיימתי רק עשיו בחושך אז אי אפשר לצלם.

מה שכן, שטפתי 2 כמו סודני.

מזל שהMR.PINK חזק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתם טורחים לשטוף את הרכב בכלל,

אני ארד לשפוך עליו דלי בשבילכם

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

וואלה לא ניקית כלום היום, אבל בכל מקרה מתפנק על בירה מול הטלוויזיה.

דנקיס, לחיים.

uploadfromtaptalk1396723786794.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

טוב אז הגיבוב שלי יתחיל מאתמול.

בבוקר עשיתי אימון קצר (בגלל הברך אסור לי לעשות הרבה) ואז אספתי את החברה וחבר נוסף ושמנו פעמינו להרצליה- יום פתוח במכללה הבניתחמוי.

מה אגיד לכם? מכללה פ33ה! מקום נראה מאוד מרשים, מאוד מתקדם, כיתות נראות יפות, התואר עצמו נראה מושקע וטוב. מה הבעיה? המחיר! בפי 3.5 יותר מאוניברסיטה, זה פשוט לא שווה. לא משנה כמה המקום טוב זה המון כסף. להחזיר לבנק 3.5 אלף שקל במקום אלף זה הפרש ענק (נכון שאפשר לקחת הלוואה לפריסה ארוכה יותר אבל לא מתכוון לשלם 10 שנים את התואר המסכן שלי).

למזלי, יש לי עוד המון זמן עד התואר אז בינתיים אני מקבל פיסות מידע. נראה מה ומתי אני ילמד בסוף.

אחרי שסיימנו שם, הקפצתי את החבר הבייתה ואני והחברה נסענו לסינמה סיטי לסרט (היה לי זוג כרטיסים חינם וגם פופקרון ושתייה. נחמד). ראינו קפטן אמריקה. סרט מעולה! באמת טוב, אהבתי.

כשסיימנו את הסרט אכלנו בג'ירף. האוכל היה לא רע בכלל. מסעדה מאוד נחמד, פעם ראשונה שטעמתי קארי- היה טעים.

את היום סיימנו אצלי בבית, ראינו פרק מספר 2 של קוסמוס ופשוט נרדמנו.

היום התחיל מעולה!

נסענו אני החברה, אח שלה וההורים שלי לכפר קאסם לכמה חנויות רהיטים, לראות פינת אוכל.

אז בחנות הראשונה נגמר מה שרצינו להזמין והיה צריך או להזמין מקטלוג או לחכות לאחרי פסח. לא הוזמן כלום בגלל שרצינו לראות שבאמת מדובר בעץ ולא איזה PDF או משהו כזה.

אז יצאנו מהחנות עברנו לשנייה, אין כלום. מסתכלים אחד על השני והחלטנו ללכת לאכול. יש שם מסעדה מצויינת, לא זוכר את השם שלה אבל למי שמכיר מדובר על המסעדה עם האקווריומים הענקיים באמצע. האוכל מעולה, המחיר מעט יקר אבל המנות גדולות ככה שזה בסדר.

משם המשכנו קצת בנסיעה ואז ראיתי- פנסים ומראות. נכנסתי שאלתי, יש פנס קדמי לסובארו! מה המחיר? חדש- 1800 שקל. משומש במצב טוב (יש שבר קטן בפלסטיק בפנים. שום דבר משמעותי או חשוב אבל הוא קיים) 400 ועוד 50 על התקנה. סבבה, מצויין.

סיימנו, הולכים לעוד חנות ועוד אחת ואין כלום. כבר מתייאשים. החלטנו שניסע לשוק לכמה דקות.

בדרך אני קולט חנות נוספת. טוב נכנסים, מסתכלים ורואים משהו שנראה ממש טוב. מבררים ממה בנוי, איך בנוי ומחיר.

נראה מעולה. הזמנו פינת אוכל עם 6 כיסאות. לגבי מחיר ואיכות+ תמונה תקבלו כשאנחנו נקבל את זה הבייתה (בערך 3 שבועות).

מגיעים לשוק- קניתי מרסס ידני בשביל לנקות את הרכב (10 שקל).

חוזרים הבייתה, קופצים לחברה שלי, יושבים קצת ואז אני נסעתי הבייתה בשביל לשטוף את הרכב. אח של חברה שלי ביקש להצטרף גם. סבבה.

ניקינו, שטפנו, השתמשתי בפלסטלינה (רופני, תודה!) ובסוף ווקס. סיימנו כשכבר היה חושך אז תמונות רק מחר.

ואז... או אז החזרתי את העוזר הנאמן שלי הבייתה, לא לפני שעצרתי בתחנת דלק כי הייתי כבר על הE. יוצא מהתחנה, לא עובר 500 מטר ואני מרגיש שהרכב סוטה ימינה חזק. מוזר, אלב אולי זה הכביש. נוסע עוד 50 מטר והרכב סוטה חזק יותר! עוצר, מסתכל וקולט שמרפי קפץ לביקור. פנצ'ר בגלל הקידמי. זה היה ברור שהיה חייב לקרות משהו כדי לאזן את היומיים האחרונים! ברור!

טוב, יש חושך אבל 200 מטר יש תחנת דלק נוספת. טוב נוסעים. יותר נכון זוחלים. על 10.

מגיע. הספייר הוא הגלגל הקטן והמצ'וקמק ולא בגודל מלא, אז חייבים לשים אותו מאחור. אבל הפנצ'ר בקידמי. מגניב! עכשיו צריך כמו מפגר להוריד את האחורי לשים את הספייר, להוריד את הרכב להגבייה מקדימה להוריד המפונצ'ר ולשים את הגלגל האחורי מקדימה. נחמד.

מזל שהייתי בתחנת דלק, לפחות היה אור וברז לשטוף את הידיים בסוף. גם היו 2 אנשים נחמדים שהציעו את עזרתם אבל סירבתי בנימוס.

עכשיו אני בבית, נח, בקרוב הולך לישון כי מחר שוב אימון בוקר ויש עבודה גם. אהה וכמובן שחייב גם להגיע לפנצ'ר מעאכר כדי לתקן את התקר.

פורסם (נערך)
יש חומר מומלץ לג'נטים? השחור לא יורד לגמרי גם בשפשוף וגם עם הגרניק.

חבל על המאמץ,נסיעה אחת (עם סיבובים) והם כבר שחורים שוב :)

גיבוב שבת :

תכננתי לראות היום את קפטן אמריקה החדש (סרט משו משו - מומלץ,וכרגיל תודה ל"בהצדעה" על הכרטיסים בחצי מחיר :p)

הגעתי ב2וחצי לקריון לקופה (זוכר את שעת ההקרנה מהעיתון בבית),מבקש כרטיס,הקופאית מבשרת בצער שהסרט התחיל כבר ב 13:55 :cry:

מתי הקרנה הבאה ? עשרה לחמש בצהריים :shock: טוב נו מה נעשה,בודק מה יש,וואלה "חבלה" עם שוורצנגר,לא נראה? נראה!

במקביל לוקח עוד כרטיס לקפטן של עשרה לחמש ויוצא משם לכניסה עם 2 הכרטיסים.

בקריון,כמו בקריון,יודעים לעשות הפסקות באמצע הסרט בשיא המתח :evil: אז שולפים את הטיפש-פון ומתעדכנים בגיבוב

וואלה סרט יפה,שוורצנגר STILL GOT IT,מה שכן לא מעט סצינות עם מלא דם וקצת "כחולים",אז אם אתם הולכים עם אחים קטנים מתחת ל16,שקלו שוב :)

נגמר הסרט ב16:25 ויצאתי החוצה ליד האולם של ה"קפטן" לשבת על הכורסאות עור המפנקות ולהמשיך להתעדכן בשיטבוק\גיבוב\מה שבא ראשון.

הגיע הזמן ונכנסתי לאולם לראות ת'סרט (מי שמזמין כרטיסים ומפחד לאחר,בד"כ אפשר "לאחר" בלפחות 20דקות,כי הכל זה טריילרים\פרסומות מעפנות)

סה"כ סרט טוב מאוד (כצפוי ממארבל),לא מעט פיצוצים ואפקטים חביבים,כמובן שמבלבלים אותך חבלז עם הסצינה שאחרי הקרדיטים (גם,כצפוי ממארבל)

אחרי זה נסעתי למגהבול בכרמיאל לבזבז קצת תלושים שיושבים לי בארנק יתומים מעל חצי שנה (מתנה מגיסי שגם לא מצא להם שימוש)

העמסתי חצי עגלה של שתיה (בליל הסדר אנחנו לפחות 18איש),וכמובן שמרפי חיכה לי שם - המדפסת לא מדפיסה חשבוניות\ספח חתימות אשראי

וכו')

ייבוש של 20דקות עד שהקופאית הביאה את חברה שלה,אתחלו את המחשב,הכניסו גליל חדש ומה לא,בסוף פתרו את זה איכשהו ונסעתי משם הביתה.

שבוע טוב לכלל המגובבים,רז תהנה בחו"ל ותרביץ תמונות,לוקו תפסיק לאיים אלא אם כן יש לך חליפה ראויה,ורופני לא אומרים איכס לאוכל! ילד חצוף.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

באחת מעבודותיי הקודמות, היתה עמדת קופה, בכל המתחם היו שלטי הכוונה לאותה קופה, אז יום אחד עלה במוחי רעיון מבריק, הלכתי והדפסתי שלט ענק של קוף (משהו בגודל A1) וחץ, ותליתי אותם באמצע הלילה מעל הקופה.

אז היו שלטי הכוונה ל"קופה" וכשמגיעים רואים שלט "קופה" ותמונה ענקית של קוף עם חץ.

בסופו של דבר הקופאית התפטרה כי היא נפגעה עד עמקי נשמתה, וגם אני הלכתי הביתה אחרי שהמנהל הסתכל בסרטי האבטחה.

סתם נזכרתי כשלוקו דיבר על הקוף הוורוד.

אז רופני, עדיין יש לך תקווה.

• תוכן חדש...