Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב, אני מאוד חושב שאדם צריך סביבה קצת מאתגרת סביבו.

זה טוב שיש מכרים שהם "יותר טובים", זה נותן לך דרייב מסויים ומאתגר

לך קצת את החושים.

במקרה שלי, העפתי את כולם לקיבינימט. בגלל זה אני מרגיש

מלך העולם.

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סביבה מאתגרת זה טוב בתחום המקצועי. כשאתה שואף להיות טוב במה שאתה עושה אתה מרוויח מזה.

בחיים האישיים, שילכו לעזאזל כולם. אם אני רוצה לגור בביוב ולאכול רק פיצות אז זה מה שיהיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש תחומים שאני מאד אוהב שיש איתי אנשים שהם "יותר" טובים ממני לפי ההסתכלות שלי, כמו לדוגמא כושר או עבודה.

זה מדרבן זה דוחף וזה באמת עושה לי טוב.

יש תחומים שאני לא מסוגל לסבול את זה , כמו לדגומא בחיים האישיים שלי.

אבל מצד שני איך מודדים הצלחה בחיים אישיים? זוגיות? בית? ילדים?

תפסתי בבוקר את רוברט מנסה לשגל את המאוורר.

אני אתפוס אותו לשיחה יותר מאוחר.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כוס פאקינג אמק aig מתקשרים אלי על הבוקר ומעירים אותי, למה ? לא נרשמתי אף פעם ואין לי שום צורך בביטוח דירה ומשכנתה.

ואם זה לא מספיק אחרי שאני מנתק לה בטענה של ״לא רלוונטי״ כי זה לא רלוונטי לי אותה אחת מתקשרת אלי שוב פעם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

בחיים האישיים, שילכו לעזאזל כולם. אם אני רוצה לגור בביוב ולאכול רק פיצות אז זה מה שיהיה.

תמסור ד"ש לספלינטר.

TMNT+1987+-+Splinter.jpg

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

אני לא משווה את עצמי אליו, או לאנשים אחרי, גם רשמתי את זה..

אני גם לא רוצה להתחתן עכשיו או בכלל לא רוצה איזו מערכת יחסים, בשנה האחרונה אני חושב על זה שוואלה אולי אני באמת אחיה לבד, למה לא בעצם.

שוב, אני ממש לא משווה את עצמי אליו, אני לא חושב לעצמי "אהה תראה, הוא סיים עכשיו תואר שני ולך אין שום תעודה" או "הוא מתחתן ואתה לא מסוגל תחזק מערכת יחסים עם כמעט אף אחד חוץ ממי שאין לך ברירה איתו" , ממש ממש לא.

אם כבר אז אני עומד במקלחת וחושב לעצמי: "וואלה תראה, מה ההבדל בין סוג האנשים שהוא לביני, הוא ממוקד מטרות הוא ככה וככה ואני ככה ככה, למה אני עושה ככה ולא אחרת למה זה ולמה שם".

ההשוואה היחידה שאני עושה בינו לבין עצמי היא ברמה כול כך נמוכה, אני משווה בין סוג האנשים שהוא משתייך אליהם לביני, וגם זה לא ממש.

לא אכפת לי שהוא מתחתן או שיש לו עסק עצמאי או שיש לו תואר שני, כול זה לא רלוונטי, זה מעלה בי תהיות לגבי עצמי (כמו למשל: למה אני לא רוצה תואר) אבל לא יותר מזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ללמוד לקבל את עצמך כמו שאתה זה אחד מהדברים הכי חשובים בחיים.

אם אתה לא מקבל את עצמך כמו שאתה, תבדוק למה ואו שתהפוך למי שאתה רוצה להיות או שתשלים עם אתה הנוכחי.

להשוות לאחרים זה נחמד אבל לא מועיל כל עוד זה לא דוחף אותך לשינוי.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
לא אכפת לי שהוא מתחתן או שיש לו עסק עצמאי או שיש לו תואר שני, כול זה לא רלוונטי, זה מעלה בי תהיות לגבי עצמי (כמו למשל: למה אני לא רוצה תואר) אבל לא יותר מזה.

גם לא צריך להיות איכפת לך. אף פעם אל תשווה את עצמך לאחרים, כל אחד עובד דברים שונים בחיים שלו וזה מוביל אותו למקומות שונים, זה טבעי.

לגבי לימודים, תעשה מה שבא לך. אני רציתי להיות מהנדס, מכונות או אלקטרוניקה. אחרי שראיתי במה זה כרוך, הבנתי שזה לא בשבילי, ופניתי לתחום אחר. היום לא חייב תואר. ברוב המקרים אתה יכול לנגב עם התעודה את התחת. זה בדיוק מה שהיא שווה.

תעשה מה שנראה לך טוב. אני למשל יודע שאני רוצה לחיות טוב. אני רוצה לחיות ברמה שאם בא לי לקנות משהו, אני לא צריך לחשוב יותר מידי אם זה יעמיס לי על האשראי או שאם זה באמת נחוץ עכשיו. לא מליונר כבד, אלא פשוט לחיות טוב.

יום יבוא ואני אגיע לזה. אני לא מסתכל אל אף אחד בדרך לשם.

אתה יודע כמה מבועס הייתי אם הייתי מסתכל על אחרים? תחשוב שאליי לעבודה מגיעים ילדודס כמו רופני שכבר קונים לעצמם במוו חדשה. לא אבא קונה להם, אלא הם קונים לעצמם. אין לי מושג מאיפה הכסף, יכול להיות שאבא העביר להם והם קונים, יכול להיות שהם ירשו סכום גדול, יכול להיות שהם פתחו עסק בגיל צעיר והוא הצליח, יכול להיות שהכסף גנוב, יכול להיות שהם עבריינים, הכל יכול להיות. אבל אני לא יכול להשוות את עצמי אליהם, כי אני עברתי דברים שהם לא, ולהיפך.

תואר לא מתאים לכל אחד, עסק לא מתאים לכל אחד, אין נוסחה אחת מנצחת.

אגב, אני תמיד חושב שדווקא בזכות אנשים שלא הולכים בתלם ולא נמצאים בעדר (צבא, לימודים, עבודה) האנושות ממשיכה להתקדם. דווקא בגלל אנשים שחושבים ופועלים שונה מאחרים.

אלה לדעתי האנשים הכי מוצלחים.

בקיצור, שכולם יז***נו, תעשה מה בראש שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתם עושים פה טיפול עצמי? זה נראה כאילו כל אחד הוא פסיכולוג של מישהו אחר פה.

קראתי את מה שרשמת, לדעתי אנחנו צריכים עוד כמה פגישות כאלה עד שאוכל לתת לך דעה מבוססת ולהוביל אותך לפתרון הנכון בשבילך.

זמננו תם היום, זה היה 350 שקל , אבל נעשה לך הנחה, תביא שטר אדום ואנחנו פיטים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

המטפלת הכי טובה שהיתה לי, היא בכלל עובדת סוציאלית עם התמחות בטיפול פרטני, הקוד האתי הכי מחייב פסיכולוגים זה "טבולה-ראסה", וזה אוטומטית מעורר אצלי אנטי בגלל שזה נראה לי סוג של התנשאות.

• תוכן חדש...