Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא נועדנו לאכול בשר. בני אדם נועדו לאכול פירות, גרגרים ודברים בסגנון.

מאז שהאדם הקדמון גילה איך ליצור אש הוא הבין שהוא יכול לבשל בשר וככה ליצור אותו מוכן לאכילה וכזה שניתן לעיכול על ידי הקיבה והמעיים שלנו.

ניתן לחיות עם מזון צמחוני בלבד אבל אתה חייב להיוועץ עם תזונאי שירכיב לך תוכנית מסודרת שתחליף לך את הדברים החסרים (חלבונים בעיקר).

בגדול אם עושים זאת ממניעים הומניים- תיקנו בשר free-range. זה בע"ח שגדלים לא בכלובים אלא בטבע. אם אתם לא קונים בארץ אז גם בשחיטה איננה כשרה ולכן יותר הומני גם בהיבט זה (שימו לב שאם תיקנו אצל הערבים אז שימו לב שהשחיטה המוסלמית דומה מאוד לשחיטה היהודית). מה הקאץ'? המחיר הוא בערך פי 3.

מאיפה זה שלא נועדנו לאכול בשר? היצורים הרלוונטיים מתחלקים ל 3: צמחונים, טורפים ואוכלי כל. אנחנו בדומה לקופים מסויימים נחשבים אוכלי כל.

הגוף שלנו יודע לעכל בשר לא מבושל, אבל בעולם המודרני בגלל כל התיעוש, המסחור והרצון למכור כמה שיותר צריכת הבשר עלתה בהרבה ממה שהאדם באמת צריך.

הדבר שהכי מרגיז אותי בתעשיית הבשר זה כל עניין פס הייצור הזה שהופך את החיה לאובייקט חסר רגשות. רוצים להספיק לשחוט כמה שיותר אז דוחפים את החיה לעבר המוות במכות חשמל. אם יכולתי לגדל בבית את הבשר שלי, הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים.

בעניין הסבל/חוסר הסבל בשחיטה יהודית כשרה אין לי מספיק ידע כדי לנהל דיון בנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רואה סטנדאפ של לואי סי.קיי

הורג אותי מצחוק!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הכי סבבה להיות מאבטח מתקנים. שנתיים שירות שבוע שבוע.

ים של זמן לגיבובים. מה אתה אומר רופני?

*עאלק "מאבטח מתקנים"...עוד שם מפוצץ ל"שומר גדר".

Gn'f'R

פורסם

אל תהיה לוחם רופני. אם תיפצע יזרקו אותך לכלבים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מצטער לשמוע. יכול לגובב על עצמי אבל האמת, לא אוהב לדבר על זה. אחר כך לא ישנים בלילה

פורסם
רואה סטנדאפ של לואי סי.קיי

הורג אותי מצחוק!

הוא אדיר. האנדרדוג האולטימטיבי. בטן, גב, צוואר, הכל כאב לי מרוב צחוק אחרי שצפיתי בו..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
הוא אדיר. האנדרדוג האולטימטיבי. בטן, גב, צוואר, הכל כאב לי מרוב צחוק אחרי שצפיתי בו..

איזה אנדרדוג, הבנאדם מפלצת. ממליץ להירשם לאתר שלו, louisck.net, יש שם דברים ביזאריים לחלוטין.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

הקטע עם הסוסי פוני גרם לי לבכות מצחוק

פורסם
הכי סבבה להיות מאבטח מתקנים. שנתיים שירות שבוע שבוע.

ים של זמן לגיבובים. מה אתה אומר רופני?

*עאלק "מאבטח מתקנים"...עוד שם מפוצץ ל"שומר גדר".

אצלנו בחטיבה כולם קנאו בש"ג,בגלל שהיה להם 5-9 (חמישה ימים בבסיס,כולל אפטר באמצע שבוע,ולאחר מכן אתה יוצא הביתה מחמישי בצהריים עד יום ראשון שלאחר מכן)

ובכלל לא היה שער חשמלי,רק חבל עלוב שאתה מושך ומחזיר כל פעם שמגיע רכב סטייל מוצב נטוש בצפון\עזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...