Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חדשות טובות, מצאתי את המטפלת שטיפלה בי בשנים של אחרי הצבא.

חדשות רעות, היא כבר לא עוסקת בטיפול פרטני, אבל היא הסכימה לשקול את זה.

סתם שאלה, זה באמת עוזר לך?

Gn'f'R

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאיפה זה שלא נועדנו לאכול בשר? היצורים הרלוונטיים מתחלקים ל 3: צמחונים, טורפים ואוכלי כל. אנחנו בדומה לקופים מסויימים נחשבים אוכלי כל.

הגוף שלנו יודע לעכל בשר לא מבושל, אבל בעולם המודרני בגלל כל התיעוש, המסחור והרצון למכור כמה שיותר צריכת הבשר עלתה בהרבה ממה שהאדם באמת צריך.

הדבר שהכי מרגיז אותי בתעשיית הבשר זה כל עניין פס הייצור הזה שהופך את החיה לאובייקט חסר רגשות. רוצים להספיק לשחוט כמה שיותר אז דוחפים את החיה לעבר המוות במכות חשמל. אם יכולתי לגדל בבית את הבשר שלי, הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים.

בעניין הסבל/חוסר הסבל בשחיטה יהודית כשרה אין לי מספיק ידע כדי לנהל דיון בנושא.

הגוף שלנו במקור לא נועד לעכל בשר. הוא נועד לעכל צמחים (לא דשא, זה ממש ,קשה לעיכול אבל כן פירות ודברים כאלה). בגלל זה יש לנו אפינצידיט- בעבר זה היה איבר כמו קיבה נוספת (בדומה לפרות) אבל עם השנים התרחקנו מזה, התחלנו לבשל בשר והצלחנו לאכול חופשי בשר, והחלק הזה בגוף הצטמק (וגם הירקות שאתה אוכל קלים לעיכול בהרבה מדשא).

כמו שכתבתי- אם אתה שונא את תעשיית הבשר (בצדק!) תקנה בשר freerange אבל תתכונן לשלם פי 3.

לגבי שחיטה כשרה- תבדוק באינטרנט, אם תרצה קישור אני יעלה לפה איך זה נראה, ואיך הפרה נראת כששוחטים אותה ככה.

פורסם (נערך)

אני יכול להגיד, בלי שום הגזמה, שזה הציל את החיים שלי.

בהחלט.

ובגלל זה אתה חייב להתחבר לבנאדם, הן מבחינת כימייה בין אנשים והן מבחינת שיטות טיפול, שיש המון.

ובניגוד לדעה הרווחת, טיפול אפקטיבי זה כמו ריצה למרחקים ארוכים, זה לא שעה בשבוע לשבת על הספה ולקשקש על כמה אתה מסכן וזהו, אתה חייב המון מחויבות לכל העניין הזה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אתה מבין למה אני שואל?

כי מתוארת כאן תקופה די ארוכה שאתה נעזר בטיפול הזה,

אולי באיזשהו אופן מטאפורי זה כמו לצרוך אנטיביוטיקה

לאורך תקופה ארוכה?

Gn'f'R

פורסם

מבחינתי טיפול זה כמו כלי טוב, אז נכון, אני יכול לסובב בורג עם הציפורן, אבל מברג יהיה יעיל יותר.

ישנם אנשים שהולכים לטיפול וממשיכים ללכת כל החיים שלהן, אני לא כזה, אני פשוט מודע לכלי הזה ומשתמש בו בתקופות קשות ובצמתים מרכזיים בחיים שלי.

זה כמו אופטלגין, זה לא שאי-אפשר בלי, אבל זה פשוט יהיה יותר קשה.

פורסם

יבגני,

נורא מטריד אותי שאנשים חוזרים על המנטרה הלעוסה הזו "של האדם היה אוכל צמחים הוא לא אמור לאכול בשר".

עובדתית בין עם הטבעונים הקיצוניים ירצו או לא , כיום עברנו שינויים פיזיולוגים משמעותיים ואחנו כן סוגלים לעכל בשר.

אני לא מבין את ההגיון שבללכת נגד אלפי שנות אבולציה ולהגיד "אני אוכל רק צמחים מהיום".

הרי זה לא ימנע הרג של בעלי חיים, זה רק יעשה את אותו אדם פחות בריא.

(עובדתית צימחונים וטבעוניים מסתמכים על תוספי תזונה כדי לקבל את הויטמינים והחלבונים והוואט אבר שחסרים להם.)

הבעיה היא שונה ואני מסכים איתך שאידאולוגית מה שהאדם עושה היום לחיות משק הוא נורא.

כחלק "מהמודרניזציה" הרבה מאד אנשים במדינות שבהן אכלו מעט בשר (בגלל בעיות של מחיר או נגישות)

עברו שינוי והחלו לצרוך הרבה יותר בשר.

וכתוצאה מזה הביקוש עלה משמעותית.

אפילו אצלנו יש שינוי , תשאל את ההורים שלך כמה פעמים בשבוע הם היו אוכלים מנה בשרית שהם היו בגילך.

השינוי צריך להיות גלובלי, הגבלות על יצור ועל יצוא של בשר ועוף, הגבלות על קנייה.

דברים שהם מרחיקי לכת באמת.

אבל כמו כל דבר בעולם שדורש תיקון, יש מספיק אנשים עם לוביסטים משומנים הייטב שעושים אחלה כסף ולא בא להם לווותר על זה.

saay

ברשותך שאלה אינטימית, למה הפסקת את הטיפול עם הוא עזר לך?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני מבין.

במקרה שלי זה לא עזר כל כך, אני מניח שזה בגלל שנפלתי על האוזניים הלא נכונות.

אם זה עובד לך, אז מי אני שאשפוט.

מאחל לך שתמצא את הדרך הביתה.

אורב לילה,

דיברת על אבולציה. דווקא בזכות האבולוציה אני חושב שזו הסיבה

שצריכת בשר למאכל צריכה להפסק.

היו הרבה נורמות שהיו מקובלים בעבר הרחוק והקרוב, זמנים השתנו

והנורמות הללו חלפו.

עד לא מזמן גם עבדות של בני אדם הייתה נורמה והיא פסקה.

גם עבדות בעלי החיים תפסק ברגע שהאבולציה תעשה את שלה.

אני יכול להכיר לך מספר טבעוניים וצמחוניים ללא שום חוסר בשום ויטמין

והם לא צורכים תוספים או נעליים אחרות.

Gn'f'R

פורסם

יש מקום מיוחד ליד פראג, שניתן להשכיר לחצי שעה, 25 דקות נסיעה בכפרים ודקות אחרונות במסלול המראה שלהם.

הכל כבר נסגר איתם.

הכל יצולם בוידאו :)

יש פרארי, למבו, 911, ניסאן GTR.

אה ואאודי r8.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לוקו, העבדות לא נגמרה ולא נעליים.

אתה פשוט לא רואה אותה, כבר גובבתי על הפועלים שעבדו איתי, אם אני לא הייתי עוצר להשתין, לשתות או סתם לעשות להם הפסקה שינשמו רגע בסוף כל פס הם לא היו עוצרים לרגע.

וזה בשביל להביא לך בצל, או אבטיח לא בשר, אוכל טבעוני שגודל בלי סבל.

דניקס יש להם פאביה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...